15 καλοκαιρινές επιλογές για το σαββατοκύριακο

15 καλοκαιρινές επιλογές για το σαββατοκύριακο

Θεατρικά, συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλά άλλα

Άλλο ένα καλοκαιρινό σαββατοκύριακο είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί με σπουδαίες δραστηριότητες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα πολλά για όλη την οικογένεια. Δες πιο κάτω όλα όσα έρχονται και δεν πρέπει να χάσεις.

"Λυσιστράτη" -  23 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄ Λευκωσία

Μέσα στη δίνη του Πελοποννησιακού πολέμου, μια Αθηναία επιλέγει να χρησιμοποιήσει το πιο «αποτελεσματικό» όπλο που έχει στη διάθεσή της για να τελειώσουν οι εχθροπραξίες. Συγκαλεί μια σύνοδο γυναικών από τις πόλεις της Ελλάδας και όλες μαζί αποφασίζουν να ξεκινήσουν αποχή από την ερωτική πράξη, μέχρι να πείσουν τους άντρες να σταματήσουν τον πόλεμο.

Στη Λυσιστράτη, το πιο αντιπολεμικό και ίσως πιο τολμηρό αριστοφανικό έργο, παιγμένο στα Λήναια το 411 π.Χ., ακούγεται με ένταση μια τελευταία, κατεπείγουσα έκκληση για πολιτική δράση εν μέσω της κρίσης που περνά η Αθήνα από την έναρξη του Πελοποννησιακού Πολέμου. Ο Αριστοφάνης χρησιμοποιεί με μαεστρία όλα τα δόκιμα εργαλεία της κωμωδίας, με κορυφαίο το ερωτικό σκώμμα, που προκαλεί και δοκιμάζει τον θεατή, προτάσσοντας επί της ουσίας τη γυναικεία ευαισθησία και διορατικότητα σε αντιπαράθεση με την κυνική και εντέλει αποτυχημένη στρατηγική των ανδρών, που μονοπωλούν την εξουσία.

Ο σκηνοθέτης Μάριος Μεττής φωτίζει τον αθυρόστομο λόγο και την έντονη ερωτική διάθεση των χαρακτήρων του έργου και οργανώνει, σε συνεργασία με ένα σημαντικό σύνολο συντελεστών και ηθοποιών, μια ευφρόσυνη και προκλητική παράσταση, ανασυνθέτοντας τον κόσμο του Αριστοφάνη με την ανατρεπτική σκηνοθετική ματιά του. Στον ομώνυμο ρόλο η Χριστιάνα Αρτεμίου.  

Ταυτότητα παράστασης

Mετάφραση: Κώστας Ταχτσής

Σκηνοθεσία-Κείμενο παράστασης: Μάριος Μεττής

Σκηνικά: Αλέξης Βαγιανός

Κοστούμια: Ελένη Ιωάννου

Μουσική-Μουσική διδασκαλία-Μουσικός επί σκηνής: Αναστασία Δημητριάδου (Nama Dama)

Χορογραφία-Κίνηση: Εύα Καλομοίρη

Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Κολοκοτρώνης

Βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Ιφιγένεια Αβραάμ

Παίζουν: Ριάνα Αθανασίου, Κωνσταντίνος Ανδρονίκου, Χριστιάνα Αρτεμίου,

Γρηγόρης Γεωργίου, Μαντώ Γιαννίκου, Μάριος Ζαρδαβάς, Στέλιος Καλλιστράτης,

Άνθη Κάσινου, Γιώργος Κυριάκου, Άντρεα Μαύρου, Γιάννης Μίνως, Αθηνά Μουστάκα, Λοΐζος Παπαγεωργίου, Θέμις Ππόλου, Ελένη Σιδερά, Κώστας Τέκκης, 

Κωνσταντίνος Τσίτσιος

Στην παράσταση χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από λαϊκά γαμοτράγουδα της συλλογής Αντρικά Μουνάτα. Ευχαριστίες στον εκδότη και επιμελητή Γιώργο Μελίκη για την ευγενική παραχώρηση.

Ευχαριστίες στον Λοΐζο Παπαγεωργίου για τη βοήθειά του στις χορογραφίες της παράστασης.

Αναλυτικά, οι παραστάσεις σε Λευκωσία και στις άλλες πόλεις:

●Λευκωσία

Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 (υπέρτιτλοι στα αγγλικά και τουρκικά)

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

●Δερύνεια

Δημοτικό Αμφιθέατρο

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

●Λεμεσός

Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 (υπέρτιτλοι στα αγγλικά και τουρκικά)

●Πάφος

Αρχαίο Ωδείο

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

●Λάρνακα

Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λάρνακας 2023)

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 18 ετών. Η είσοδος σε άτομα 16 και 17 ετών θα επιτραπεί μόνο με τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Πληροφορίες / Εισιτήρια

Ηλεκτρονικά: www.thoc.org.cy & https://tickets.thoc.org.cy/

Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Σάββατο 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

Τιμές Εισιτηρίων

€17 / €8 (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου και άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας)

«Ουουου …! Γεναίτζες!» - 24 Ιουνίου στο Wherehaus 612

.

Η θεατρική ομάδα Poınt To Contemporary Theater, μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρσι, παρουσιάζει και φέτος, την πρωτότυπη θεατρική παράσταση:

«Ουουου …! Γεναίτζες!» Το έργο είναι βασισμένο σε θεατρικούς μονολόγους του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ιταλού συγγραφέα Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε, σε διασκευή και θεατρική μεταφορά στην κυπριακή διάλεκτο από τους Ευαγγελία Ονουφρίου, Νικόλα Δημητρίου και Μιχάλη Κολοκοτρώνη.

Οι δικές μας οι γεναίτζιες ζιουν στον προσφυγικό συνοικισμό Κότσιηνες, στην Λευκωσία, την δεκαετία του 80 τζιαι έρκουνται στην υπαίθρια σκηνή του Wherehaus 612 για να σας τα πουν ούλλα! Στην αυλή του θεάτρου, κάτω που τ άστρα του καλοτζιαιρινού ουρανού ,οι γεναίτζιες κάμνουν επανάσταση. Φέρτε ζακετούλα μαζί σας τον Ιούνιο ε ψύχρα ακόμα.

Πρόκειται για τους μονολόγους «Γύρισα σπίτι», «Μια γυναίκα μόνη», «Όλες έχουμε την ίδια ιστορία» και «Το Ξύπνημα». Το έργο είναι διασκευασμένο ώστε να μπλέκονται οι μονόλογοι και να αναπτύσσουν μεταξύ τους δημιουργικό διάλογο. Με χιουμοριστικό τρόπο καυτηριάζει τις γενικότερες συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας των δεκαετιών ‘80 και ’90, όπως προστάζει το μεσογειακό ταμπεραμέντο, η ηθική της εποχής, τα ταμπού, η θρησκεία και η πατριαρχία . Η γυναίκα σύζυγος, η γυναίκα μητέρα, η γυναίκα εργάτρια, η γυναίκα νοικοκυρά , η γυναίκα πολυεργαλείο έχει πολλά να αποδείξει. Άραγε πόσο έχουν αλλάξει αυτοί οι ρόλοι σήμερα;

Μια παράσταση με σαρκαστικό χιούμορ που ακροβατεί ανάμεσα στις συναισθηματικές εξάρσεις των καταπιεσμένων γυναικών, στις κρίσεις και παρακρούσεις τους, στα νεύρα και στις εντάσεις, στα πάθη, στα λάθη αλλά και στις πιο βαθιές τους επιθυμίες και ανάγκες όπως είναι η ελευθερία, η εκπλήρωση των δικών τους θέλω και η ισότητα. Όλες αυτές οι πολύπλευρες γυναίκες εξιστορούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Παράλληλες, απαγορευμένες στιγμές στη σκιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κάποιου άλλοτε αυταρχικού και άλλοτε ρομαντικού άντρα. Σαρωτικές , δυναμικές γυναίκες με κοινό παρονομαστή την δίψα για ζωή υπόσχονται να συνεπάρουν αλλά και να προβληματίσουν. Χορός και μουσική από αγαπημένα κομμάτια της εποχής πλαισιώνουν αυτό το έργο ύμνο στην γυναίκα ταξιδεύοντας νοσταλγικά στις θρυλικές εποχές των 80s , 90s και απογειώνουν το χιούμορ. Το έργο θα παρουσιαστεί στην υπαίθρια σκηνή του Θεάτρου WhereHaus 612, κάτω από τ’ αστέρια.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία - Σκηνικά: Ευαγγελία Ονουφρίου

Σκηνοθέτης β΄: Μιχάλης Κολοκοτρώνης

Βοηθός σκηνοθέτη: Λουκία Πική

Κοστούμια: Σοφία Μαυρομιχάλη

Κινησιολογία: Μαρί Τζαγικιάν – Ιωάννου

Μουσική επιμέλεια: Ευαγγελία Ονουφρίου, Χρίστος Καραγιάννης

Φωτισμοί: Νικόλας Δημητρίου

Μακιγιάζ: Άντρη Τσελεπή, Γεώργιος Ιωσήφ

Φωτογραφίες: Δήμητρα Εγγλέζου

Σχεδιασμός αφίσας: Ξένια Πέτσα

Προώθηση-Ειδικές αποστολές: Χρυστάλλα Αντωνίου Καϊάφα,

Λουκία Πική

Έλενα Δημητρίου

Εύα Μιλτιάδου

Ισαβέλλα Μελετίου

Μαρί Τζαγικιάν – Ιωάννου

Νικόλας Δημητρίου

Σταύρος Ξ. Πέτρου

Κωνσταντίνος Φρίξου

Χρίστος Καραγιάννης

Παραστάσεις: 24, 30 Ιουνίου

1, 7, 8 Ιουλίου (Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20:30)

Θέατρο: WhereHaus612 (Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Βιομ. Παλλουριώτισσας)

Επικοινωνία/ Κρατήσεις: 96 160400, 99 122552

Εισιτήριο: €12 (κανονικό)

€10 (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, στρατιώτες, πολύτεκνοι και ατέλειες)

Ηλεκτρ. Ταχυδρομείο: [email protected]

Δείτε λιγότερα

«H στρίγγλα που έγινε αρνάκι» - 24 Ιουνίου στο Κούριο στη Λεμεσό

.

 

Καλως ορίσατε στον κόσμο της ξεκαρδιστικής κομμωδίας του Shakespeare, “Η Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι”, όπου τα φλογερά πάθη συγκρούονται και η αγάπη φουντώνει μέσα σε μια αξέχαστη μάχη κυριαρχίας.

Γνωρίστε την ακατανίκητη Κατερίνα, μια... χαρισματική στρίγγλα, και την πολυπόθητη απο πολλούς μνηστήρες, μικρή της αδερφή, Μπιάνκα. Καθώς οι μνηστήρες της Μπιάνκα παλεύουν για το χέρι της, ο Πετρούκιος εμφανίζεται σαν ενας αντισυμβατικός μνηστήρας που τολμά να δαμάσει την ανυπότακτη φύση της Κατερίνας.

Ετοιμαστείτε για ενα ανεξέλεγκτο ταξίδι, γεμάτο με πνευματώδεις κουβέντες, εξωφρενικές μεταμφιέσεις και πανούργες στρατηγικές που θα σας καθηλώσουν.

Ανακαλύψτε τα διαχρονικά θέματα του έρωτα, της δύναμης και της μεταμόρφωσης, καθώς γίνεστε μάρτυρες της αξέχαστης μεταμόρφωσης μιάς μέγαιρας σε μια σαγηνευτική και εντυπωσιακή σύζυγο.

Προετοιμαστείτε να γοητευθείτε, να διασκεδάσετε και να μαγευτείτε απόλυτα απο αυτη τη διαχρόνικη ιστορία θριάμβου του έρωτα έναντι στο πείσμα.

 Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 20.00, Επισκοπή Λεμεσός

Εισιτήρια Soldoutticketbox

 

«Αμεδαίος» - 24, 25 Ιουνίου στο Λευκωσία, Θέατρο Χώρα

Η Μαρία Μανναρίδου – Καρσερά διασκευάζει εκείνη τη μετάφραση και σκηνοθετεί το έργο και συνεργάζεται με τους ηθοποιούς Φώτη Αποστολίδη, Χριστίνα Χριστόφια, Βασίλη Παφίτη, Ειρήνη Ανδρονίκου, Ιζέλ Σεϋλανί και Μυρσίνη Χριστοδούλου.

Η υπόθεση

Όπως αναφέρει ο πρόλογος της ελληνικής έκδοσης του 1980 από τις εκδόσεις Δωδώνη, ένα ζευγάρι ζει μέσα σε μια φθίνουσα καθημερινότητα που δεν έχει τίποτα να τους δώσει. Τίποτα έξω από μιαν αλλαγή. Αλλά καμιά αλλαγή δε γίνεται. Έχουν κόψει τους δεσμούς τους με τον κόσμο. Ζούνε απομονωμένοι, κλεισμένοι στο σπίτι τους επί δεκαπέντε χρόνια. Αρνιούνται να δεχτούν ακόμα κι ένα γράμμα που θα σημαίνει μια επανασύνδεσή τους με τον έξω κόσμο. «Εξ αιτίας του πτώματος» δηλώνει η Μαντλέν. Του πτώματος που βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο και μεγαλώνει συνέχεια. Αλλά τι σημαίνει αυτό το πτώμα γι’ αυτό το ζευγάρι; Τι διαστάσεις παίρνει μέσα τους; Είναι η νεκρή αγάπη τους; Η αγάπη που μπορούσαν να ‘χουν αισθανθεί και δεν αισθάνθηκαν; Είναι κάποιο σφάλμα που τους βασανίζει; Ή μήπως όλα τα αποτυχημένα όνειρά τους; Και πώς να το ξεφορτωθούν; Πώς να διώξει ο Αμεδαίος αυτό το μακρινό «εγώ» του που τον τυραννάει;

Συντελεστές

Μετάφραση: Μαρία Πορτολομαίου

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μαρία Μανναρίδου – Καρσερά

Σκηνικά – Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου

Μουσική Σύνθεση: Γιώργος Καλογήρου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Κυριάκος Σιαμπτάνης

Video Art: Γιώργος Αλεξάνδρου

Κουκλοθέατρο: Βασίλης Παφίτης/ Ιζέλ Σεϋλανί

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Ανδρονίκου/Χαρά Λαμπριανίδου

Χειρισμός Φώτα – Ήχος: Ραφαήλ Αδάμου

Γραφικός Σχεδιασμός/ Φωτογράφιση: Νικόλ Καρσερά

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

Φώτης Αποστολίδης – Αμεδαίος

Χριστίνα Χριστόφια – Μαντλέν

Βασίλης Παφίτης – Ταχυδρόμος / Φωνή Αστυνόμου

Ειρήνη Ανδρονίκου – Μαντώ / Φωνή Γειτόνισσας

Ιζέλ Σεϋλανί – Αμερικάνος Στρατιώτης

Μυρσίνη Χριστοδούλου – Φωνή Γυναίκας

Παραστάσεις

Λευκωσία, Θέατρο Χώρα. Avant premier: Τρίτη 6 Ιουνίου (Sold out). Πρεμιέρα: Σάββατο 10 Ιουνίου. Παραστάσεις: 26 & 27 Ιουνίου, 8.30μ.μ. Κρατήσεις: 96147809

Θεατρική ομάδα Σολο για Τρεις

MOYΣΙΚΗ

Κωνσταντίνος Αργυρός - 23 Ιουνίου στο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα

.

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests - έκπληξη.

Εισιτήρια προπωλούνται: https://linktr.ee/elpidatour

Σταύρος Κωνσταντίνου - 23 Ιουνίου στο Serena Beach Bar στον Πρωταρά

Στις 23 και 30 Ιουνίου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου θα βρεθεί στο Serena Beach Bar στον Πρωταρά για να μας κρατήσει την καλύτερη, καλοκαιρινή συντροφιά.

Με κέφι, όρεξη και πολλά τραγούδια θα απολαύσουμε δύο μοναδικά βράδια.

 Light - 24 Ιουνίου το NFT CLUB στη Λεμεσό 

Ένα ξεχωριστό live performances στη Λεμεσό σε μία νύχτα γεμάτη μουσική, τραγούδι, χορό και διασκέδαση!! Tο Σάββατο 24 Ιουνίου το NFT CLUB στη Λεμεσό υποδέχεται τον επιτυχημένο ράπερ LIGHT!

Ο LIGHT θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένος μουσικός στο είδος του έχοντας κάνει πολλές επιτυχίες με κομμάτια όπως το AGAPI, OBSESSED, MOSCA, ELPIDA και πολλά άλλα.

Κρατήσεις, πληροφορίες και κρατήσεις στο 97550570

Γενική είσοδο: 20€

Ευριδίκη - 24 Ιουνίου στο Periyiali Resort στο Παραλίμνι

Η Ευρυδίκη θα βρεθεί στις 24 Ιουνίου στο Periyiali Resort στο Παραλίμνι για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ με μπόλικη μουσική.

Θα μας διασκεδάσει όπως μόνο η ίδια ξέρει και θα απολαύσουμε  μοναδικές στιγμές πλάι στο κύμα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στην Κύπρο μαζί με τα παιδιά του Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου -  NAVA Seaside 24 Ιουνίου

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πρόκειται να βρεθεί στο νησί μας για μία εμφάνιση. Ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου έρχονται στο NAVA Seaside το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 21:00.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει όλες του τις επιτυχίες και μαζί με τα παιδιά του θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό βράδυ.

Κρατήσεις στο 22777744

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, υποδέχεται στο Theama την εκρηκτική λαϊκή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Κατερίνα Λιόλιου για μια μοναδική εμφάνιση την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Η Κατερίνα Λιόλιου μας υπόσχεται μια θεαματική Κυριακάτικη βραδιά από νωρίς.

Doors open: 22:00

Πληροφορίες & κρατήσεις στο 99 341 341

Ο Λούκας Γιώρκας - 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας»

Ο Λούκας Γιώρκας επιμελήθηκε, σχεδίασε και θα παρουσιάσει με την οκταμελή ορχήστρα του ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει σε ήχους και επιτυχίες τόσο του ίδιου όσο και της νεότερης Ελληνικής και Κυπριακής μουσικής ιστορίας με ανατρεπτικές επιλογές, ιδιαίτερα αφιερώματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Εισιτήρια προπωλούνται: https://linktr.ee/loukasyorkas

Ως εξέχων πρεσβευτής της Europa Donna Κύπρου, o Λούκας Γιώρκας, προσφέρει μέρος των εσόδων στον Οργανισμό, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια και το έργο του. 

Κυριακή 25 Ιουνίου στις 20:30

 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

«3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών» - 24 και 25 Ιουνίου στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού

χ

 

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά το «3ο φεστιβάλ Φιλαρμονικών! Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται με το ίδρυμα Θεοτόκος Αμέρικος Αργυρίου το οποίο προβάλει μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές και το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Η συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Δήμο Λεμεσού.

Η Λεμεσός έχοντας μια μακρά παράδοση στη μουσική και ιδιαίτερα στις φιλαρμονικές μπορεί να παρουσιάσει αξιόλογες εμφανίσεις με πλούσιο μουσικό υλικό. Στο «3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών» συμμετέχουν φιλαρμονικές από την Κύπρο και το εξωτερικό. To Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις αποβάθρες στο παραθαλάσσιο Πάρκο στην επίχωση στη Λεμεσό και στη πλατεία του Κάστρου.

Φέτος φιλοξενείται η Φιλαρμονική Ορχήστρα Μάντζαρος από την Κέρκυρα με 60 μέλη εκτός από τις ντόπιες Φιλαρμονικές. Το Σάββατο 24 Ιουνίου θα γίνει συναυλία με την Φιλαρμονική από την Κέρκυρα και την Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λεμεσού στις 19:30.

Info

Σάββατο 24 – Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Πλατεία Παλιού Λιμανιού, 19.00

Λεμεσός

Κατάληξη Παρέλασης Μεγάλη αποβάθρα

Εργαστήρια Κεραμικής  - 24 Ιουνίου στο Xώμα και Νερό Παλιό Στρόβολος

Έρχονται Εργαστήρια κεραμικής για παιδιά κάθε Σάββατο από τις 15:00 - 16:30. Τα παιδιά θα μάθουν και θα απολαύσουν ένα μοναδικό εργαστήρι άκρως δημιουργικό.

15ΕΥΡ/κάθε παιδί, ειδική τιμή για αδελφάκια. Παιδιά κάτω απο 6 χρονών πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα

Για κρατησεις: https://homakainero.as.me/kids

Xώμα και Νερό, Αγίας Μαρίνας 2, 2059 Παλιός Στρόβολος, Λευκωσία

 

Καλοκαίρι στο χωριό με βιωματικά εργαστήρια αγγειοπλαστικής - 24 Ιουνίου στην Πλατεια του χωριού Αγίου Δημητρίου

Τα εργαστήρια διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου με τη στήριξη και χορηγία του Υφυπουργείου Πολιτισμού. Μικροί και μεγάλοι, θα μάθουμε την παραδοσιακή μας τέχνη και θα δημιουργήσουμε τα δικά σας αγγεία.

Τα δωρεάν εργαστήρια αγγειοπλαστικής κόκκινου πηλού στο χωριό ξεκινούν στις 24 Ιουνίου

Το σαββατοκύριακο πάμε στο χωριό για παραδοσιακό, κυπριακό brunch - 24 και 25 Ιουνίου στο Πολιτικό, Λευκωσία

Απολαμβάνουμε  brunch κάθε Σαββατοκύριακο από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.. Θα απολαύσουμε μια ποικιλία από πιάτα για  όλες τις γευστικές προτιμήσεις, από φρέσκια ομελέτα μέχρι αγαπημένα γλυκά.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές γεύσεις και κάντε το Σαββατοκύριακο σου αξέχαστο στου Φιλήμων Γεύσεις.

Για κρατήσεις: 99036321

09:00 - 15:00, Σάββατο & Κυριακή

Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Πολιτικό, Λευκωσία

Loader