15 ξεχωριστές επιλογές για ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο

15 ξεχωριστές επιλογές για ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο

Θα απολαύσουμε δροσερές συναυλίες, μοναδικά φεστιβάλ, θεατρικά και πολλές άλλες εκπλήξεις

Άλλο ένα γεμάτο σαββατοκύριακο έρχεται και εμείς είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε. Πιο κάτω θα βρεις 15 μοναδικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια αλλά και την παρέα που σίγουρα θα ευχαριστηθείς.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Σαμπάνης -  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας στις 5 Ιουλίου

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας  στις 5 Ιουλίου και θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

Με αγαπημένα παλιά αλλά και νέα τραγούδια θα μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει

 

Credits photo: @kyriakosgphotography / @cg___photography_

Γιώργος Μαζωνάκης  - 7 Ιουλίου στο Στάδιο ΓΣΠ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με τη μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, πείτε HELLO στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με την μουσική που φωτίζει τη διάθεση μας.

Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!

Έρχεται στην Κύπρο:

Στάδιο ΓΣΠ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Εισιτήρια 

«Μη λησμονάτε τη χώρα μου» με τον Κώστα Μακεδόνα -  7 Ιουλίου  στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa» Αγίας Νάπα

 

Ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμμοχώστου διοργανώνουν μία συναυλία μνήμης. Η συναυλία μνήμης τιτλοφορείται «Μη λησμονάτε τη χώρα μου» και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρα Μνήμης Αμμοχώστου» με τους καλλιτέχνες Κώστα Μακεδόνα, Κούλη Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου και το Μουσικό Σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη.

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, ώρα 20:00 στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa». Είσοδος Ελεύθερη.

Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας - Theama Λεμεσό στις 8, 15 & 22 Ιουλίου

O Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας σε τρεις καλοκαιρινές βραδιές live στο Theama, από το Σάββατο 8, 15 & 22 Ιουλίου.

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, υποδέχεται το Διονύση Σχοινά και το Λούκα Γιώρκα στην πρώτη on stage συνεργασία τους για το πιο ανατρεπτικό summer party του φετινού καλοκαιριού. 

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 341 341 

Sidarta -  9 Ιουλίου στο  Nava Seaside

Στις 9 Ιουλίου ο Sidarta θα βρεθεί στο Nava Seaside στο Παραλίμνι για μία μοναδική εμφάνιση για όλους.

Ο τραγουδιστής είναι αρκετά αγαπητός στο κυπριακό κοινό και για άλλη μια φορά υπόσχεται να μας διασκεδάσει. 

ΘΕΑΤΡΟ

 

"Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλώ" - 7,8,9 Θέατρο Ανεμώνα

Η νεοελληνική κωμωδία "Δεν Ακούω, Δεν βλέπω, Δεν μιλώ" είναι μια δροσερή καλοκαιρινή θεατρική πρόταση από το θέατρο Ανεμώνα! Το υπέροχο έργο του Γιώργου Θεοδοσιάδη υπόσχεται να σκορπίσει άφθονο και αβίαστο γέλιο αλλά και να συγκινήσει. Θα δοθεί περιορισμένος αριθμός παραστάσεων στην έδρα μας στη Λευκωσία τον μήνα Ιούλιο!

Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι' αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή τη μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους η Ελπίδα, μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης!Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Σκηνοθεσία- Γιάννης Σαββίδης

Σκηνικά-Κοστούμια:Λάκης Γενεθλής

Φωτιστικός σχεδιασμός:Βασίλης Πετεινάρης

Ηθοποιοί: Ηλίας Ανδρέου, Γιώργης  Χριστοδούλου, Δημήτρης Γιωρκάτζης και η Έλια Ιωαννίδου

Χειρισμός φωτισμού-Ήχου: Λήδα Καραγιάννη

Γραφικά: Θεοδώρα Μεγαλέμου

Μακιγιάζ: Γιώτα Τσιολάκκη

Φωτογραφίες: Παντελής Χατζημηνάς

Μέγας θεσμικός χορηγός: Υφυπουργείο Πολιτισμού

Χορηγοί επικοινωνίας: ΡΙΚ και Δίεση 101.1

Έναρξη παράστασης στις 20:30, ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: ΤΗΛ.70007721

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ: Τετάρτη, Παρασκευή, Σαββατο, Κυριακή στις 20:30 μέχρι Σάββατο 29 Ιουλίου,

 

 «Μια στάση ακόμα» - 8 και 9 Ιουλίου στο Flea Theatre

 

 

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων της Σχολής ΘΕΑΜΑΡΤ παρουσιάζει την παράσταση της Μαρίνας Φραγκεσκίδου και Στέλιου Θεοχάρους, Μια στάση ακόμα, σε σκηνοθεσία της ηθοποιού- θεατρολόγου Νάσια Κελεπέσιη. 

Τρεις γυναίκες με διαφορετικά βιώματα, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές προσωπικότητες. Τρεις γυναίκες εγκλωβισμένες στις υποχρεώσεις τους και στους καθωσπρεπισμούς που επιβάλει η κοινωνία. Τρεις ιστορίες διαφορετικές μα συνάμα τόσο ίδιες. Γιατί στην τελική το μόνο που λαχταρά ο άνθρωπος είναι η αγάπη. 

Διανομή ρόλων με σειρά εμφάνισης:

Χριστίνα: Αλεξία Αντωνιάδου

Μαρκέλλα: Ελένη Λακούφη

Άννα: Αργυρώ Σταύρου

Σκηνοθεσία/Διδασκαλία: Νάσια Κελεπέσιη

Φωτισμοί/ Ήχος: Ορέστης Μίνος 

8 και 9 Ιουλίου 

Στο Flea Theatre

20:30

Προπώληση εισιτηρίων από τους συντελεστές της παράστασης. Κρατήσεις: 95113206

Είσοδος: 7 ευρώ

Θεατρική Σχολή ΘΕΑΜΑΡΤ

«Καραγκιόζης Ψαράς» -  9 Ιουλίου στη  Limassol AGORA

Παράσταση ετοιμάζει ο Καραγκιόζης στο Πανηγύρι του Limassol AGORA. Η παράσταση είναι μέρος της ολοίμερης εκδήλωσης ΠΑΝΗΓΥΡΙ με  επίσημο χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Θέατρο Σκιών «Ο Καραγκιόζης Ψαράς»

Κυριακή 9 Ιουλίου, η ώρα 11:00

Είσοδος €7 (για παιδιά)

Είσοδος €8 (για ενήλικες)

Προαγορά εισιτηρίων από την ιστοσελίδα μας www.limassolagora.com

Προτεραιότητα εισόδου σε όσους έχουν ήδη εισιτήριο.

Για πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolagora.com ή καλέστε το 70070070

ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

 Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ - 5-7 Ιουλίου Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου

Το 35ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ πραγματοποιείται και φέτος στις 5, 6 και 7 Ιουλίου φιλοξενώντας τρεις αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Με 4 σκηνές, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσική, χορό, πολιτισμό, τέχνες, συζητήσεις, πολιτική, αναλύσεις, παιχνίδι, βιβλιοπωλεία, στέκια, φαγητό, ποτό.. και πολλά πολλά άλλα έρχεται και φέτος το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην καρδιά της Λευκωσίας για μία τριήμερη γιορτή στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. 

Το φεστιβάλ κάνει αρχή στις 5 Ιουλίου με την υπέροχη Ματούλα Ζαμάνη, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή. Ακολουθεί στις 6 Ιουλίου η συγκλονιστική Νατάσσα Μποφιλιου ενώ στις 7 Ιουλίου, ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλείνει 50 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει εδώ στην Κύπρο, με μια μεγάλη συναυλία στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ!

Τρεις μέρες με τρεις πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες και πολλούς άλλους που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές φέτος τον Ιούλιο στην πρωτεύουσα. 

 

Info

Tετάρτη 5, Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Ιουλίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, 19.00, Λευκωσία. 

Εισιτήρια €25 (για 3 μέρες) €20 για κάθε μέρα

Προπώληση Soldoutticketbox

“Loud Music Festival” - 7-9 Ιουλίου στο Etko Winery

Το LMF 2023 θα είναι μεγαλύτερο, πιο δυνατό και πιο θορυβώδες από πριν. 4 ημέρες ασταμάτητης μουσικής... περισσότεροι από 50 από τους καλύτερους και γνωστούς τοπικούς DJs και συγκροτήματα μας... Μουσική και διασκέδαση όπως ποτέ άλλοτε.

Ημερομηνίες:

Πέμπτη 06, Παρασκευή 07, Σάββατο 8 και Κυριακή 09 Ιουλίου 2023.

Ώρα έναρξης 16:00 έως 00:00.

1 Ημέρα (Πέμπτη 06/07) Ζωντανά συγκροτήματα

2η ημέρα (Παρασκευή 07/07) RnB

3η μέρα ·Σάββατο 08/07) EDM=

Ημέρα 4 ( Κυριακή 09/07) Old School 80’s/90’s/00’s

Ποτά και όλα τα είδη φαγητού θα είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις.

Φεστιβάλ Λεβάντας - 8 και 9 Ιουλίου στο  βοτανικό πάρκο Cyherbia  

Ετοιμάσου για ακόμη μια μοναδική εμπειρία στο Φεστιβάλ Λεβάντας που έρχεται στο χωριό. Το βοτανικό πάρκο Cyherbia που βρίσκεται στο Αυγόρου μας προσκαλεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο να ανακαλύψουμε τα πάντα σχετικά με τη λεβάντα. 

Η ανακοίνωση:

Ζήστε τον ανθισμένο παράδεισο στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Λεβάντας της Κύπρου!   Βυθιστείτε σε μια μαγευτική γιορτή αρώματος, χρώματος και πολιτισμού. Σας προσκαλούμε σε ακόμα δύο Σαββατοκύριακα χαράς με λεβάντα, όπου οι μωβ κήποι ζωντανεύουν με αποστάξεις αιθέριων ελαίων λεβάντας, βιωματικά εργαστήρια, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλά άλλα! Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μαγευτικής εκδήλωσης. Το βοτανικό πάρκο Cyherbia βρίσκεται στο Αυγόρου, έξοδος 63 από το Α3 Εισιτήρια και πληροφορίες: htp://cyherbia.com/lavender-festival/

Το Φεστιβάλ Δημιουργείν γιορτάζει τα 100 χρόνια Εθνογραφικού Μουσείου Αυγόρου - 7-9 Ιουλίου Αυγόρου

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από το κτίσιμο της οικίας του Εθνογραφικού Μουσείου Αυγόρου αλλά και τα 10 χρόνια δράσης της Θεατρικής Ομάδας Δημιουργείν, η ομάδα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου θα προβούν σε εορταστικό τριήμερο εκδηλώσεων.

Πρώτη δράση:

7 Ιουλίου: Θεατρικό δρώμενο "Μάνα του κόσμου εν η γη"

Μια πολυσύνθετη εκδήλωση βασισμένη στον κύκλο ζωής του ανθρώπου και στον καλλιεργητικό κύκλο των σιτηρών. Μέσα από διάφορους στίχους λαϊκών ποιητών, παραδοσιακή μουσική και δραματοποιημένες σκηνές, θα δούμε για λίγο την καθημερινότητα των ανθρώπων της δεκαετίας του 20'

Συμμετέχουν:

- Μουσικοί: Ανδρέας Σιαντάνης, Κυριάκος Χατζηανδρέου,

Θεοφάνης Θεοφάνους, Χρίστος Ισιδώρου.

- Ψαλμοί-Φωνές: Γρηγορία Νικόλα, Παναγιώτης Κουμάσης,

Λευτέρης Γιωργίτσης, Ματθαίος Νικόλα. - Χορευτές: Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών

- Θεατρικό δρώμενο-καλλιτεχνική επιμέλεια: Θεατρική Ομάδα

Δημιουργείν

Σκηνοθεσία: Αντρέας Χρίστου

Ώρα: 20:00

Είσοδος: 5€

Δεύτερη δράση:

8 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση "Ο Σπανός τζαι οι σαράντα Δρατζοι"

Πρόκειται για το γνωστό κυπριακό παραμύθι μέσα από τα μάτια του εμψυχωτή του παιδικού/εφηβικού τμήματος της ομάδας, Δημήτρη Αντωνίου. Μια ιστορία των παλαιότερων χρόνων, που μας φέρνει αντιμέτωπους με τους "δράκους " του σήμερα. Ωρα : 20:00

Είσοδος: 5€

Τρίτη δράση:

9 Ιουλίου: Η μέρα είναι αφιερωμένη στην μουσική

Ξεκινάμε με πατινάδα από το Α' Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου. Μουσικοί, χορευτές και όσοι άλλοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην μουσική περιδιάβαση-πατινάδα στους δρόμους του χωριού. Πρώτη στάση θα γίνει στην οικία Τσιμπουρή με θεματική ενότητα τα νησιά. Θα παρουσιαστούν χοροί από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών.

Συνεχίζουμε με δεύτερη στάση την παλιά εκκλησία του Αη Γιώρκη στην πλατεία του χωριού με θεματική ενότητα την Κύπρο, όπου η κοινοτική χορωδία θα αναλάβει ένα πρόγραμμα 15 λεπτών και θα προσφέρει κυπριακά κεράσματα.

Η μουσική περιδιάβαση θα καταλήξει στο Εθνογραφικό Μουσείο η ώρα 19:30, όπου εκεί θα παρουσιαστούν διάφορα παραδοσιακά σχήματα με μουσικές από τον ευρύτερο ελληνικό και κυπριακό χώρο.

Θα ακολουθήσει γλέντι με το σχήμα ΣΑΝΤΟΥΤΟ.

Μουσικοί: Βερόνικα Αλωνεύτου, Κωνσταντίνα Ξενοφώντος, Χαράλαμπος Παντελή, Γιώργος Λάμπρου, Μιχάλης Κυπριανού, Παντελής Γκάσας, Γιώργος Πασμάς, Γιάννης Λαουτάρης, Χρίστος Ισίδωρου, Γρηγορία Νικόλα, Μαρία Κυπριανού, Ανδρέας Σιαντάνης, Κυριάκος Χατζηανδρέου, Θεοφάνης Θεοφάνους

*στο γλέντι θα υπάρχει ποτό και τσιμπήματα

Είσοδος: 5€

Ώρα : 19:30

τον σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια των αφισών ανέλαβαν: η Μάρω Κακουρή και ο Νικόλας Ροτσίδης.

ΆΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Το παραδοσιακό πανηγύρι που θα στηθεί στη πόλη θα έχει λουκουμάδες - 9 Ιουλίου Limassol Agora

Τα Ήθη και τα Έθιμα, η Τέχνη και ο Πολιτισμός μας, μέσα από  9 διαφορετικά δωρεάν εργαστήρια παρουσίασης προϊόντων και τέχνης για μικρούς και μεγάλους. Η ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ μας προσκαλεί στις 9 Ιουλίου, από τις 11:00 π.μ μέχρι και τις 18:00μ.μ στο μεγάλο Παραδοσιακό Κυπριακό Πανηγύρι με επίσημο χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Παρουσίαση χαλουμιού και σιουσιούκκου, Βούφας, Αγγειοπλαστικής, Καλαθοπλεχτικής, Μεταξοσκώληκα και Κουκούλι, κέντημα.

Θέατρο σκιών Ο Καραγκιόζης Ψαράς (11:00am-12:00pm)

Δωρεάν Κυπριακός καφές και Ζιβανία

Διαγωνισμός Ταβλιού με χρηματικό Βραβείο

Pop-Up Bazaar με χειροποίητες κατασκευές

Σας περιμένουμε στις 9 Ιουλίου στην ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Για πληροφορίες www.limassolagora.com / 70070070

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Επίσημος Χορηγός Υφυπουργείο Τουρισμού.

 KIDS FUN ZONE - 8 kai 9 Ιουλίου Mall of Engomi!

Παιχνίδια, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξει έρχονται για όλα τα παιδιά. Ανακαλύψτε τις απίθανες καλοκαιρινές δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει για τους μικρούς μας φίλους, το Mall of Engomi! Από 1η Ιουλίου,διασκεδάζουμε παρέα στο KIDS FUN ZONE!

Στο Food Court, 12:00–14:00, κάθε Σαββατοκύριακο!

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων: https://shorturl.at/loUZ7

Δωρεάν είσοδος για όλους!

Πάμε στο χωριό για παραδοσιακό brunch - 8 και 9 Ιουλίου στο Πολίτικο Λευκωσία

Συνδυάστε το πρωινό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του μαγαζιού και γνώρισε από κοντά την κυπριακή φιλοξενία και την αυθεντική κυπριακή γαστρονομία.

Κάθε Σαββατοκύριακο, για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο. Για κρατήσεις: 99036321

09:00 - 15:00, Σάββατο & Κυριακή

Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Πολιτικό, Λευκωσία

Loader