15 ξεχωριστές επιλογές για το τριήμερο που έρχεται

15 ξεχωριστές επιλογές για το τριήμερο που έρχεται

Θα είναι γεμάτο θεατρικά, συναυλίες και άλλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Έρχεται άλλο ένα τριήμερο με πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για όλη την οικογένεια. Από σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις μέχρι συναυλίες για κάθε γούστο και δραστηριότητες που θα ικανοποιήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ανακαλύψεις πιο κάτω.

Θέατρο:

"Bachelor, η επόμενη μέρα…" κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο Θέατρο Ένα

Μετά τις soldout παραστάσεις, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του θεάτρου ένα, «Bachelor, η επόμενη μέρα» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Μεστάνα.

Οι τακτικές παραστάσεις του έργου δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και κάθε Κυριακή στις 19:00. (μέχρι το τέλος Μαρτίου)

Υπόθεση: Η μέρα της τελετής ενός φαινομενικά «τέλειου» γάμου, πηγαίνει καταστροφικά στραβά! Ο γαμπρός, o Βασίλης ξυπνά το πρωί της ημέρας του γάμου του στη νυφική σουίτα του ξενοδοχείου με μια άγνωστη κοπέλα γυμνή στο κρεβάτι δίπλα του! Εντωμεταξύ η μέλλουσα γυναίκα του Ρένα, από στιγμή σε στιγμή καταφθάνει στο ξενοδοχείο. Ο Βασίλης στην προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση καταφέρνει να κρύψει την άγνωστη κοπέλα στο μπάνιο, τη στιγμή ακριβώς που φτάνουν στο δωμάτιο η μέλλουσα γυναίκα του με την Ρωσίδα μητέρα της Bella  και ο κάλος του φίλος και κουμπάρος του Χάρης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στην χαοτική αυτή κατάσταση έρχεται να μπλεχτεί η καμαριέρα του ξενοδοχείου Ματίνα, καθώς και η νέα φιλενάδα του Χάρη, Μαρίνα.

​Μετάφραση/ Ελεύθερη διασκευή: Μαρία Χατζηκλεάνθους

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Μεστάνας

Σκηνικά/ Κοστούμια: Μαρία Χατζηκλεάνθους

Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης

Φωτογράφιση: Δημήτρης Βαττής

Σχεδιασμός Αφίσας: Γιάννος Χριστοφόρου

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Τζωρτζής, Ειρήνη Καραγιώργη, Σωτήρης Μεστάνας, Ειρήνη Σαλάτα, Ευαγγελία Νικολάου, Ειρήνα Αστάλτσεβα

Τακτικές Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 19:00 (μέχρι το τέλος Μαρτίου)

"Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον" - Κάθε Κυριακή στο  Θέατρο Αποθήκες

Η παραγωγή του Θεάτρου Βαλίτσα παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Στέλιου Ανδρονίκου και εμπνέεται από την ποιητική και γεμάτη ευαισθησία νουβέλα του Ρίτσαρντ Μπαχ, Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον, μεταφέροντας μηνύματα για την αγάπη, τη συγγνώμη, την αναζήτηση, την πίστη στα όνειρα, την καλοσύνη που κρύβεται σε κάθε ανθρώπινη ψυχή και πολλά άλλα.

Το Θέατρο-Βαλίτσα είναι μια ευέλικτη παραγωγή του ΘΟΚ που σχεδιάζεται ειδικά για να μπορεί να φιλοξενηθεί σε χώρους σχολείων (σχολικές αίθουσες, αίθουσες εκδηλώσεων, θεατρικές αίθουσες, κ.ά.), δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να απολαύσουν το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο μιας θεατρικής παράστασης χωρίς να μετακινηθούν από το χώρο τους. Παράλληλα, η παραγωγή έχει προγραμματίσει επιπλέον τακτικές παραστάσεις για το κοινό. 

Σκηνοθέτης, συντελεστές και ηθοποιοί παρουσιάζουν τα πολλαπλά νοήματα του μοναδικού έργου του Μπαχ, επιθυμώντας να ενθαρρύνουν τους νεαρούς θεατές να ανακαλύψουν τις δικές τους δυνατότητες και δυναμικές.

Υπόθεση έργου

Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον αφηγείται τη ζωή ενός πουλιού, που δεν είναι ένας γλάρος όπως οι άλλοι. Μοναδικό του πάθος είναι να μπορεί να πετάει ψηλότερα και γρηγορότερα, ώστε να είναι ελεύθερος. Όμως αυτή του η επιθυμία, καθώς ο ίδιος δεν αρκείται στο να πετάει για να τραφεί, δεν ικανοποιεί την κοινότητα των γλάρων.

Καταδικασμένος, στην εξορία, μόνος, αλλά χωρίς φόβο, ο Ιωνάθαν συνεχίζει τις προσωπικές ανακαλύψεις του. Το μόνο που τον στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορεί να τις μοιραστεί με άλλους, μέχρι τη μέρα που γνωρίζει μια ομάδα γλάρων. O Ιωνάθαν θα καταφέρει να σπάσει τις αλυσίδες που φυλακίζουν το σώμα και τις σκέψεις του και να πετάξει όσο πιο μακριά το επιθυμεί. Μια ιστορία-ύμνος στην ελευθερία, στην προσπάθεια, στη διεκδίκηση της επιθυμίας και της αυτοολοκλήρωσης.

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Στέλιος Ανδρονίκου

Μουσική: Στέλιος Πισής

Σκηνικά-Κοστούμια: Τζούλια Γεωργιάδου

Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς

Βοηθός σκηνοθέτη-Διασκευή-Κίνηση: Καλλιόπη Σίμου

Παίζουν: Ανδρέας Μακρής, Πέννυ Φοινίρη

Παραστάσεις για το κοινό 

Λευκωσία 

Θέατρο Αποθήκες

Από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00

και κάθε Κυριακή στις 17:00 (1η παράσταση) και στις 19:00 (2η παράσταση)

Υπερτιτλισμένες παραστάσεις

Κυριακή  26 Μαρτίου 2023 στις 19:00 (ελληνικά)          

Κυριακή  2 Απριλίου 2023 στις 19:00  (αγγλικά και τουρκικά)          

Πληροφορίες / Εισιτήρια

Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy 

Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

Τιμή Εισιτηρίου

€6 

Οργανωμένες μαθητικές παραστάσεις

Πληροφορίες / Κρατήσεις: τηλ. 22864330

 

Φωτογραφίες: Γιώργος Χαραλάμπους 

"Οι παίκτες" - Νέα σκηνή του ΘΟΚ - 17-19 Μαρτίου

Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της παραγωγής της Νέας Σκηνής με την κλασσική κωμωδία του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ Οι Παίχτες, σε σκηνοθεσία Μαρίας Βαρνακκίδου, με τις τελευταίες  στη Λευκωσία στις17, 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Ένας έμπειρος τζογαδόρος και διαβόητος απατεώνας καταφτάνει σε ένα πανδοχείο, σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, αναζητώντας το επόμενο θύμα του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με το ιδιαίτερα εξυπηρετικό προσωπικό και μια παρέα «ομολόγων» του, οι οποίοι μοιράζονται μαζί του το ίδιο πάθος για τον τζόγο. Η συνάντησή τους θα είναι γεμάτη απρόβλεπτες και ανατρεπτικές καταστάσεις, όπου κανείς δεν μπορεί να διακρίνει έναν απατεώνα από έναν τίμιο άνθρωπο.

Η κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ ξεκίνησε να γράφεται μεταξύ 1832 και 1837, ολοκληρώθηκε το 1842 και παρουσιάστηκε επί σκηνής, αν και λογοκριμένη, το 1843. Με ιδιαίτερα σκωπτική διάθεση, ο συγγραφέας ξεσκεπάζει τις σκοτεινές γωνιές και τα πάθη της ανθρώπινης ψυχής, που παραμένουν αναλλοίωτα παρά το πέρασμα του χρόνου. Όλα είναι ένα φρενήρες παιχνίδι μεταμφιέσεων και προσωπείων, στο οποίο τα όρια ανάμεσα στο ψεύδος και την αλήθεια, στην ατιμία και την εντιμότητα, στην ειλικρίνεια και την υποκρισία είναι θολά και δυσδιάκριτα. 

 

Ταυτότητα Παράστασης 

Μετάφραση-Διασκευή: Γιώργος Κουτλής

Σκηνοθεσία: Μαρία Βαρνακκίδου

Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου 

Κινησιολογία: Λία Χαράκη

Μουσική: Πάνος Μπάρτζης 

Σχεδιασμός Φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης

Βοηθός σκηνοθέτιδας: Λουκία Πιερίδου 

Παίζουν: Πέτρος Γιωρκάτζης, Αντώνης Κατσαρής, Κλείτος Κωμοδίκης, Μάριος Κωνσταντίνου, Γιάννης Μίνως, Γιώργος Χριστοφορίδης

Παραστάσεις

Λευκωσία 

Θέατρο ΘΟΚ, Νέα Σκηνή

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, 20:30

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, 20:30

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, 18:00

Στην παράσταση γίνεται χρήση στροβοσκοπικού φωτός.

Πληροφορίες / Εισιτήρια

Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy 

Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

Τιμές Εισιτηρίων: €12 / €6 (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου και άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας)

Φωτογραφίες: Αντώνης Φαρμακάς

"Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" -  18 και 19 Μαρτίου στο Θέατρο ΘΟΚ, Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης

Μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών αποκαλύπτει σε μικρούς αλλά και μεγάλους την ομορφιά του κόσμου, την αξία της φιλίας, την μαγεία της εξερεύνησης και την γνωριμία με την πολυπολιτισμικότητα και τη διαφορετικότητα. 

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Βρετανός ευγενής Φιλέας Φογκ και ο Γάλλος Ζαν Πασπαρτού, που μπαίνει στην υπηρεσία του, αποφασίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες για να κερδίσουν ένα στοίχημα.

Σε μια διαδρομή-παιχνίδι με τον χρόνο, διασχίζουν χώρες, χρησιμοποιούν κάθε μέσο που βρίσκουν στη διάθεσή τους, συναντώνται με πολιτισμούς από την Ανατολή ως τη Δύση, ξεπερνούν εμπόδια και προβλήματα, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να κερδίσουν το δύσκολο στοίχημα και να δικαιώσουν την τολμηρή απόφασή τους. Κάθε σταθμός είναι μια συναρπαστική εμπειρία, πότε ριψοκίνδυνη, πότε απογοητευτική και πάντοτε αποκαλυπτική.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα και περιπετειώδη αναγνώσματα της παιδικής ηλικίας, το μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα Ιούλιου Βερν φωτίζει μια πλούσια ιστορία εξερεύνησης των ορίων του ανθρώπου, που αγγίζει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και θεατές.

Το μυθιστόρημα παρουσιάζεται σε θεατρική διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία του Μάριου Κακουλλή. Μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών ζωντανεύει την περιπέτεια του Φιλέα Φογκ, ως ένα ταξίδι γνωριμίας με την πολυπολιτισμικότητα, τη διαφορετικότητα και την ομορφιά του κόσμου.

Ταυτότητα Παράστασης 

Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου

Σκηνοθεσία: Μάριος Κακουλλής

Σκηνικά: Έλενα Τερέπεη

Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου

Μουσική-Μουσική διδασκαλία: Χρυσή Ανδρέου

Χορογραφία-Κίνηση: Φώτης Νικολάoυ

Στίχοι: Σταύρος Σταύρου

Ειδικές κατασκευές: Ανδριανή Ρουσογένους

Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Αλίκη Αχνιώτου

Στούντιο/Ενορχήστρωση: Μάριος Χατζίκος

Παίζουν: Χρυσή Ανδρέου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου,

Έλενα Καλλινίκου, Αντρέας Κουτσόφτας, Πάνος Μακρής, Άντρεα Μαύρου, 

Πολυξένη Σάββα, Άννη Χούρη 

Παραστάσεις

Λάρνακα: Δημοτικό Θέατρο «Γεώργιος Λυκούργος», Σάββατο 18 Μαρτίου στις 15:00

Λευκωσία

Θέατρο ΘΟΚ, Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 10:30

Πληροφορίες / Εισιτήρια

Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

και στην ιστοσελίδα www.thoc.org.cy 

"Indian Summer" - 17 Mαρτίου στο θέατρο Versus

Η Λώρα και η Στέφη εργάζονται στο καφέ του σιδηροδρομικού σταθμού. Κόσμος πάει και έρχεται, ο καθένας μοιράζεται μια στιγμή, μια έλπίδα ή ένα φόβο μαζί με μια κούπα ζεστού καφέ. Η Λώρα και η Στέφη θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνο η μηχανή του cappuccino που έχει σπάσει.

Σκηνοθεσια: Μαρίνος Ανωγυριάτης

Σχεδιασμός Φωτισμών: Αλεξάντερ Γιότοβιτς

Σκηνικά / Κοστούμια: Ανδρέας Νέστορος

Μουσική: Ανδρέας Κλεοβούλου

Παίζουν: Γιολαντα Χριστοδουλου, Έλενα Χειλέτη, Άντρεα Κάσινου, Θέκλα Φλουρή

Η παράσταση έρχεται στο  Θέατρο Versus και κάνει πρεμιέρα 1 Μαρτίου.

Παραστάσεις ακολουθούν: 17, 22 και 24 Μαρτίου 

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

 

«Ο Σπανός τζαι οι Σαράντα Δράτζιοι» -  19 Μαρτίου στο Θέατρο Μασκαρίνι

.

 

Στη διασκευή της Αλεξίας Παπαλαζάρου δύο έφηβοι συναντιόνται στη πράσινη γραμμή. Ένας Τουρκοκύπριος και ένας Ελληνοκύπριος, παιδιά της ίδιας ηλικίας, που τραγουδάνε τα ίδια τραγούδια, που η μπάλα είναι ο καλύτερος τους φίλος. Και γι’ αυτή τη μπάλα τσακώνονται. Σε ποιόν ανήκει τελικά η μπάλα ποδοσφαίρου; Κι’ όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ένας  δυνατός αέρας γεμίζει το χώρο με πολύχρωμα χαρτιά. Και ξαφνικά οι δύο έφηβοι «εχθροί» αποκτούν κοινό στόχο: να διαβάσουν μαζί το παραμύθι «Ο Σπανός τζαι οι σαράντα Δράτζιοι». 

Μπορεί ένα παραμύθι να ενώσει δυο εχθρούς ; Μπορεί ένας κοινός στόχος να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να καταλάβουν ότι τους ενώνουν πιο πολλά από όσα τους χωρίζουν; Θα καταφέρουν άραγε μαζί να διώξουν τους δράκους από τον τόπο τους και να ξαναγυρίσει το νερό στο χωριό τους;

Λαϊκό κυπριακό παραμύθι

Σκηνοθεσία / Δραματουργική επεξεργασία • Αλεξία Παπαλαζάρου

Επί σκηνής • Βασίλης Παφίτης, Izel Seylani 

Χαρακτικό • Χαμπής Τσαγγάρης

Μουσική • Γιώργος Κάρβελλος

Στίχοι • Ανδρέας Παράσχος

Σχεδιασμός Φωτισμού • Κυριάκος Σιαμπτάνης

Σκηνογραφία / Ενδυματολογία •  Θέλμα Κασουλίδου 

Video art • Γιώργος Αλεξάνδρου

Εικαστικός σχεδιασμός προωθητικού υλικού • Νεόφυτος Αβραάμ

Επιμέλεια προωθητικού υλικού & Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις • Έλενα Γιώργαλλου

Εισιτήρια ΕΔΩ

 

"Ο Μάλο και ο θησαυρός του βυθού" - 19 Μαρτίου Δημοτικό Θέατρο Λατσιών 

O Mάλο είναι ένα αφελές, αριστοκρατικό ψάρι, που ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος βασιλιάς του βυθού. Μια μέρα η ζωή του θα αλλάξει όταν εγκλωβίζεται σε ένα πλαστικό σκουπίδι και ο βασιλιάς τον διώχνει από το βασίλειο των αριστοκρατικών ψαριών. Μέσα από το δικό του ταξίδι ως κοινό ψάρι, ο Μάλο θα μάθει για την ρύπανση των ωκεανών, τι πάει να πει πραγματική φιλία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη και τι κάνει έναν βασιλιά σπουδαίο.

Συντελεστές:

Παραγωγή: Animagnet Productions

Σκηνοθεσία: Αντρέας Μακρής 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέλιος Καλλιστράτης

Θεατρικό Κείμενο/ Μουσική: Σταύρος Μιχαλακάκος, Γιάννης Πολίτης 

Μουσική Διδασκαλία: Σταύρος Μιχαλακάκος

Χορογραφίες / Κινησιολογία: Νάταλυ Αμάν

Σκηνικά / Κουστούμια / Ειδικές Κατασκευές – Ιφιγένεια Παπαγεωργίου, Ράκης Γεωργίου, Project2C 

Σχεδιασμός προβολών: Αντώνης Φράγκους

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Άνθη Κάσινου, Άντρια Αγαθοκλέους, Γιώργος Νικολάου, Δημήτρης Γιωρκάτζιης, Κωνσταντίνος Σωκράτους, Σαββίνα Γεωργίου, Στέλιος Καλλιστράτης

Παραστάσεις: 

19 Μαρτίου Δημοτικό Θέατρο Λατσιών  Εισιτήρια ΕΔΩ 

Mουσική:

Hovig! - 17 Μαρτίου στο OLΙO

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Hovig, ξεκίνησε μια σειρά από guest εμφανίσεις στο εστιατόριο OLIO και θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά και όλο τον Μάρτιο.  

Συγκεκριμένα θα τον απολαύσουμε στις 17 και 31 του μήνα

Βρείτε το Olio Restaurant στην Οδό Στασικράτους 26, 1065 Λευκωσία. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 997700. 

Live kontovourkis band - 17 Μαρτίου στο DownTown Live στη Λευκωσία

.

Ο Μιχάλης Κοντοβούρκης και οι φίλοι του, μας προσκαλούν σε ένα ξέφρενο πάρτι στο DownTown Live στη Λευκωσία, για μια νύχτα γεμάτη με μουσική, χορό και εκπλήξεις! Η επταμελής μπάντα θα μας ταξιδέψει με γνωστές επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία των Κοντοβούρκη και McCowan καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και αγγλόφωνων κομματιών.

Οι πόρτες ανοίγουν 22:00

Η μουσική ξεκινά 23:00

Είσοδος €10

Minimum κατανάλωση ανά άτομο €10

DownTown Live

Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία

+357 99810011

Η Ευριδίκη - 19 Mαρτίου Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό

Νοσταλγία, ρομαντισμός, ενέργεια, χαρά και συγκίνηση, σε ένα πρόγραμμα που τα περιέχει όλα. Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια.

Μία μουσική γιορτή γεμάτη με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας, που επιστρέφει ανανεωμένη με τη δύναμη και το πάθος που τη χαρακτηρίζουν, με μοναδικές ερμηνείες που καθηλώνουν και συγκινούν. 

Παίζουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα/τραγούδι

Στέφανος Δανιηλίδης: πλήκτρα/τραγούδι

Στο Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό 19/3 -Κυριακή 

Κρατήσεις και Πληροφορίες 99300430

«35 χρόνια Στέφανος Κορκολής» - 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Ο συνθέτης και πιανίστας παρουσιάζει σε πρώτη εκτέλεση νέα έργα του για συμφωνική ορχήστρα και τραγούδια του ειδικά διασκευασμένα για συμφωνική ορχήστρα, πιάνο και φωνή. 

Με επίλεκτους καλεσμένους τον Πάνο Μουζουράκη και τη Σοφία Μανουσάκη.

Ο Στέφανος Κορκολής θα βρεθεί στις 19 και 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 21 Μαρτίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. 

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 20:30. Εισιτήρια θα βρεις εδώ

Δραστηριότητες:

 

Έρχονται Βιωματικά Εργαστήρια Αγγειοπλαστικής - 18 Μαρτίου στο χωριό Μουτουλλά

Το χωριό Μουτουλλάς μας περιμένει από αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου να πάμε για να απολαύσουμε και να ανακαλύψουμε τα Βιωματικά Εργαστήρια Αγγειοπλαστικής  με τις Άννα Πάρπα & Αλεξάνδρα Λειβαδιώτου!!

Κράτησε τη Θέση σου: www.homakainero.as.me

Για επίσκεψη δε χρειάζεται κράτηση. Σαββατοκυριάκα στο ΓΟΥΡΡΙ! Εργαστήρια αγγειοπλαστικής σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού!

Τοποθεσία : Moutoullas Community Council Κοινοτικό Συμβούλιο Μουτουλάς

https://goo.gl/maps/ag2AMt9PkQxFGkBB8

Έργαστήρι με βίγκαν κουπέπια και γεμιστά λαχανικά - 18 Μαρτίου στον Άγιο Θεόδωρο

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στο οίκημα του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο το Σάββατο στις 10:00 – 11:00 το πρωί και στις 15:00 – 16:00 το απόγευμα.

Βρείτε όλα τα εργαστήρια στο www.CyprusVeganGuide.com

Τα εργαστήρια μαγειρικής είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 7000 2828!

 Εργαστήρι πηλού για παιδιά και γονείς - 18 Μαρτίου στο Κέντρο Εικαστικής Θεραπείας Νεφέλες στη Λευκωσία

Oι Νεφέλες σας προσκαλούν με χαρά το Σάββατο 18 Mαρτίου για μία ώρα ανέμελης και ελεύθερης δημιουργίας με τον πηλό, αυτό το καθαρά αρχέγονο γήινο υλικό το οποίο έχει ευεργετικές ιδιότητες σε όλες τις ηλικίες!!!Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών με τους γονείς τους φυσικά!

Μέσα από πειραματισμούς τα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους!! Διά μέσου του εργαστηρίου θα ενισχυθεί παράλληλα η σχέση του παιδιού με τον γονέα αλλά και όλης της οικογένειας!!!Eλάτε να δημιουργήσουμε παρέα!!

Το εργαστήρι αυτό είναι το δεύτερο από μια σειρά τριών εργαστηριών για γονείς και παιδιά (με διαφορετικό υλικό κάθε φορά). Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένου εργαστηρίου ή και των τριών εργαστηρίων μαζί.

• Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, 15:00 -16:00 (πηλός)

• Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, 15:00 -16:00 (χειροτεχνίες)

*Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 96586535 (Λένια).

«Φτιάχνουμε μαρμελάδα εσπεριδοειδών» - 19 Μαρτίου στον Άγιο Θεόδωρο στη Λάρνακα

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας σας προσκαλεί να φτιάξετε και να δοκιμάσετε μαρμελάδα εσπεριδοειδών!

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στο οίκημα του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο την ερχόμενη Κυριακή στις 11:30 - 12:30 και στις 16:00 - 17:00.

Τα εργαστήρια είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 99151358!

Loader