18 φθινοπωρινές δραστηριότητες για παιδιά που έρχονται όλο τον Νοέμβριο

18 φθινοπωρινές δραστηριότητες για παιδιά που έρχονται όλο τον Νοέμβριο

Από φεστιβάλ μέχρι θεατρικά και μοναδικές εκδηλώσεις

Με ξεχωριστές δραστηριότητες για παιδιά έχει μπει ο Νοέμβριος και μας περιμένει να τα ανακαλύψουμε. Θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ έρχονται το επόμενο διάστημα και είναι εξαιρετικά αφιερωμένα στα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές και φυσικά δημιουργικές. Πιο κάτω θα βρεις όλα όσα έρχονται για να χαρίσουν χαμόγελο και αξέχαστες αναμνήσεις στα παιδιά.

10ο Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης - 2,3 Νοεμβρίου Τεχνοδρόμιο, Κέντρο Λόγου και Τεχνών

m

Εδώ και δέκα χρόνια το Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης με επίκεντρο τη Λεμεσό, μοιράζει με αγάπη ιστορίες και παραμύθια για όλη την Κύπρο και έχει καταφέρει να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τις ιστορίες και την τέχνη της αφήγησης και για το λαϊκό παραμύθι ως πηγή έμπνευσης και άντλησης ιδεών.

Έχει ακόμα δημιουργήσει μια κοινότητα αφηγητών προωθώντας την εκπαίδευση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων για το παραμύθι και την αφήγηση μέσα από τη συνεχή διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ιδιαιτέρως μέσα από τη λειτουργία της Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης Κύπρου.

Φετινός τίτλος: "Ρίζα βαθιά, κλωνιά αψηλά!"

Πώς η παράδοση εμπλουτίζει την έμπνευση και μια παράλληλη αναφορά στην ιερή σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κατερίνα Βοσκαρίδου

Συμμετέχουν κατά σειρά οι αφηγητές

Στέλιος Πελασγός

Πάμπος Βοσκαρίδης

Αγνή Στρουμπούλη

Δωρίτα Βοσκαρίδου

Σουζάννα Χειμωνίδου

Ελένη Σοφοκλέους

Στέλλα Τσίγγου

Κάτια Καντούρη

Δημήτρης Προύσαλης

και ο μουσικός Φίλιππος Πλακιάς

Έργο αφίσας: Σοφία Δημητρίου

Χορηγοί: Υφυπουργείο Πολιτισμού

mpec (Engineering Consultants)

Acute Advisory Services

Vogen Laboratories Ltd

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Πέμπτη 2/11/2023

15:00-18:00

Εργαστήρι με τον Στέλιο Πελασγό στο Τεχνοδρόμιο

"Ο καλός πατέρας από τα λαϊκά παραμύθια ως τον Παπαδιαμάντη" (1)

19:00-20:00

“Ποιος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου” το διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού σε αφήγηση-διασκευή του Πάμπου Βοσκαρίδη (2)

Παρασκευή 3/11/2023

15:00 -18:00

Εργαστήρι με την Αγνή Στρομπούλη – Το λαϊκό Παραμύθι ως Αθάνατο νερό -Μέρος Α’ στο Τεχνοδρόμιο (3)

20:00 -21:00

Αφήγηση με τον Στέλιο Πελασγό στο Cornaro Art Center

“Φιλόστοργος” (4)

Σάββατο 4/11/2023

10:30 -13:30

Εργαστήρι με την Αγνή Στρουμπούλη – Το λαϊκό Παραμύθι ως Αθάνατο νερό -Μέρος Β’ στο Τεχνοδρόμιο (3)

Μαραθώνιος Αφηγήσεων στο Cornaro Art Center

17:30 -18:30

Αφηγήσεις από τις Δωρίτα Βοσκαρίδου, Σουζάννα Χειμωνίδου και Ελένη Σοφοκλέους (5)

19:00-20:00

Αφήγηση από τη Στέλλα Τσίγγου και την Κατερίνα Βοσκαρίδου «Απ΄τα ριζά ως τα κλώνια» (6)

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ελεύθερο βήμα για αφηγήσεις

Κυριακή 5/11/2023

στο Cornaro Art Center

11:00 -12:00

«Τρέξε τρέξε ελαφάκι» Παραμύθια για παιδιά από την Κάτια Καντούρη (7)

18:00 -19:00

Αφήγηση από τον Δημήτρη Προύσαλη με τη μουσική συνοδεία του Φίλιππου Πλακιά

19:30-20:30

Αφήγηση από την Αγνή Στρουμπούλη

"Ο Δέντρος" (9)

Δευτέρα 6/11/2023

Επισκέψεις αφηγητών σε σχολεία της Λεμεσού

Τιμή εισιτηρίου: Παραστάσεις αφήγησης €5 Ημερήσιο

Δικαίωμα συμμετοχής στα εργαστήρια €10 έκαστο

Μέλη Τεχνοδρομίου: δωρεάν

Κρατήσεις απαραίτητες στο τηλ. 99526772 μεσώ sms, viber, whatsapp με αποστολή του κωδικού αριθμού που αναγράφεται στην παρένθεση, ονοματεπώνυμο και αριθμό θέσεων

Ή στην ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/oM4K8ddAJzv4ckbq

Cornaro Art Center - Κεραμοποιείου 1A, 3042 Λεμεσός

Τεχνοδρόμιο -Ανδρέα Κάλβου 1, 3085 Λεμεσός

Παιδικό Φεστιβάλ - 4 Νοεμβρίου στο 360 στη Λευκωσία

.

Άλλο ένα φεστιβάλ έρχεται για να χαρίσει στους μικρούς μας φίλους μοναδικές στιγμές. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο 360 στη Λευκωσία. Θα υπάρχουν πολλά και διάφορα παιχνίδια από φουσκωτά μέχρι face painting για τα παιδιά.

Ώρα: 10 π.μ. - 7 μ.μ.Ενα μαγικό σόου για να σας εντυπωσιάσει και να σας διασκεδάσει 10:30 - 11:30

Ο μολυβένιος στρατιώτης ταξιδεύει σε Λεμεσό και Πάφο τον Νοέμβριο - 4,11 Noεμβρίου Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο και Μαρκίδειο Θέατρο

 

Στη Λεμεσό και στην Πάφο περιοδεύει, τον Νοέμβριο, η παραγωγή της Σκηνής 018 του ΘΟΚ με το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν Ο μολυβένιος στρατιώτης, σε διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία της Λέας Μαλένη. Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα παραμύθι, για να κουρδίσει τη φαντασία των παιδιών και να ξεσκουριάσει τη φαντασία των μεγάλων; Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μολυβένιος στρατιώτης, μια γοητευτική μπαλαρίνα, ένας μουρτζούφλης αρλεκίνος, δύο υπέροχα παιδιά, κάμποσα παιχνίδια, ένα δώρο γενεθλίων και ένα περιπετειώδες όνειρο, για να ζωντανέψει αυτή η όμορφη ιστορία αγάπης. Α, και λίγη χρυσόσκονη, για να δέσει η συνταγή!»

Λέα Μαλένη, Σκηνοθέτιδα («Μάσκα», τεύχος 17, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2023)

Για το έργο

Ο Ντάνιελ έχει τα γενέθλιά του και ο πατέρας του του κάνει δώρο έξι μολυβένια στρατιωτάκια. Ένα από αυτά τα στρατιωτάκια, όμως, δεν έχει πόδι. Ενώ το αγόρι κοιμάται, τα παιχνίδια του ξυπνούν και ο στρατιώτης με το ένα πόδι γνωρίζει μια χάρτινη μπαλαρίνα - έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάπου εκεί, ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια, βρίσκεται και ο αρλεκίνος, που ζηλεύει την αγάπη τους, κι έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν. Στρατιώτης και μπαλαρίνα χωρίζονται ξαφνικά, με τον πρώτο να χάνεται στον έξω κόσμο, ακολουθώντας μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες, εμπόδια και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Ο μολυβένιος στρατιώτης είναι μια τρυφερή ιστορία που έχει περάσει από γενιά σε γενιά χωρίς να χάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν διαχρονική. Ένα έργο που μιλά στην καρδιά και στο μυαλό. Μια θαυμάσια αλληγορία για τον φθόνο, τον σεβασμό, τη διαφορετικότητα, τη δύναμη της θέλησης και την αλληλεγγύη. Για τη δύναμη που μας δίνει η αγάπη, ώστε να ξεπερνάμε τις δοκιμασίες της ζωής.

Ταυτότητα παράστασης

Διασκευή-Στίχοι τραγουδιών: Άνδρη Θεοδότου

Σκηνοθεσία: Λέα Μαλένη

Σκηνικά-Κοστούμια: Έλενα Κατσούρη

Μουσική-Μουσική διδασκαλία: Χρίστος Θεοδώρου

Χορογραφία-Κίνηση: Ήβη Χατζηβασιλείου

Σχεδιασμός φωτισμού: Γεώργιος Κουκουμάς

Ζωγραφική εκτέλεση σκηνικού-Ειδικές κατασκευές: Στέφανος Νεάρχου

Βοηθός σκηνοθέτιδας: Ιωάννα Κεραυνού

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Χάρης Αττώνης, Λουκάς Ζήκος, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Μάριαν Κυπριανού, Ανδρέας Λόντου, Μαριλύ Μήλια, Γιάννης Μίνως, 

Ανδριανή Νεοκλέους, Ανδρέας Παράσχος

Παραστάσεις περιοδείας

Λεμεσός

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 15:00 (υπέρτιτλοι στα αγγλικά & τουρκικά)

Πάφος

Μαρκίδειο Θέατρο

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στις 15:00

Λάρνακα

Δημοτικό Θέατρο Γεώργιος Λυκούργος

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:00 

Πληροφορίες / Εισιτήρια

Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy

Ταμείο του Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

Τιμή Εισιτηρίου

€6 (παιδιά και γονείς)

Φωτογραφίες: Αντώνης Φαρμακάς

Ένα ταξίδι στην πολιτιστική κληρονομιά της Γερμανίας - 4 Νοεμβρίου στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας

 

Open photo

 Ελάτε μαζί μας στο CVAR για ένα μαγευτικό εκπαιδευτικό εργαστήριο που γιορτάζει τη γερμανική κληρονομιά. Αυτό το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Εβδομάδων της Γερμανικής Γλώσσας 2023. Μαζί θα μάθουμε για αξιόλογες γερμανικές προσωπικότητες όπως ο Μπετόβεν και ο Γουτεμβέργιος, θα ανακαλύψουμε διάσημα γερμανικά μνημεία και παραδόσεις μέσω ενός εικονογραφημένου χάρτη και τη γερμανική κουλτούρα μέσα από διαδραστικά παιχνίδια. Θα ακολουθήσει ανάγνωση του διάσημου γερμανικού παραμυθιού, Ραπουνζέλ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα εργαστήριο τέχνης και χειροτεχνίας, όπου οι μικροί μας συμμετέχοντες θα φτιάξουν Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια εμπνευσμένα από τη Ραπουνζέλ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για παιδιά 6-12 ετών. Θα διεξαχθεί στα ελληνικά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, από τις 10.30 – 12.30, στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR) που βρίσκεται στην οδό Ερμού 285 στη Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο +357 22 300 991. Η εκδήλωση είναι δωρεάν. Με την υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

«Γνωρίζω το Νέο Δημαρχείο» - 4 Νοεμβρίου στο Υφαντουργείο

m

Διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Center for Social Innovation Ltd (CSI CY) και το C.I.P. Citizens in Power. 04.11.2023 και ώρα 10π.μ.: Μάθηση για όλους, με όλους! Σεμινάριο και Εργαστήρι πηλού για όλους με Air-Dry Clay στο Υφαντουργείο (Yfantourgeio TheWorkplace). - Πώς επιτυγχάνεται η αλληλεπίδραση ατόμων διάφορων ηλικιών; - Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τέχνη για να ενώσει τους ανθρώπους;

- Ποια εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκπαιδευτές/ριες ενηλίκων που θα επιτρέψουν τη συμμετοχή της διαγενεακής μάθησης στην εκπαιδευτική τους μεθοδολογία και στρατηγικές; Περισσότερα για το έργο: https://intelproject.eu/ Διάρκεια: 1:30’ Η είσοδος είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. https://forms.office.com/e/37tUSaX0ye Στο τέλος της εκδήλωσης (η ώρα 11:30) θα υπάρχει 30λεπτη ξενάγηση στο Νέο Δημαρχείο και στον Αρχαιολογικό Χώρο που το περιβάλλει.

"Η Πόλη των Χαμένων Ρομπότ" ζωντανεύει στη σκηνή του Ριάλτο - 4 Νοεμβρίου

Η Πόλη των Χαμένων Ρομπότ είναι μια φουτουριστική ιστορία για παιδιά, γραμμένη από τους Φώτη Δούσο και Αλέξανδρο Ράπτη. Το θεατρικό κείμενο είναι επηρεασμένο από την φανταστική λογοτεχνία και έχει αναφορές σε συναφή θεματολογία.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα μελλοντολογικό περιβάλλον γεμάτο με νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις και ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους. Τα ρομπότ όμως ζούνε σε καθεστώς δουλείας και έχουν ρόλο υπηρέτη ή διασκεδαστή για τους ανθρώπους. Το μόνο ελεύθερο ανθρωποειδές είναι ο Πιν. Κι αυτό δεν αρέσει καθόλου στην αυταρχική παγκόσμια Κυβέρνηση.

Θα μπορέσει ο Πιν να διαχειριστεί την ελευθερία του προς όφελος του συνόλου; Θα καταφέρει να αποδείξει ότι έχει μέσα του κρυμμένη ανθρωπιά και ότι, τελικά, άνθρωπο σε κάνουν οι πράξεις σου; Με μότο του «άνθρωπος δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι» ο Πιν ξεκινάει τις περιπέτειές του σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας γεμάτο ανατροπές, διλήμματα, χιούμορ και συγκίνηση.

 

Η θεατρική ομάδα Hippo Theatre Group συνεχίζοντας το ιδιαίτερο είδος του σωματικού θεάτρου που την διακρίνει και “εφυήρε” (kinemo, Εκδόσεις Αγγελάκη), δημιουργεί μια παράσταση όπου κυριαρχούν η έντονη σωματικότητα, η φαντασία, η μουσική και η κίνηση, προσφέροντας ένα ευφάνταστο και ψυχαγωγικό θέαμα.

Κατά την διάρκεια της παράστασης υπάρχει και ένα σύντομο διαδραστικό κομμάτι βασισμένο το οποίο συμπληρώνει το θέαμα με μια βιωματική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά εξερευνούν έννοιες όπως: η υπευθυνότητα, η προσωπική και η κοινωνική ελευθερία, η αλληλεγγύη και το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν βασικούς παιγαδωγικούς στόχους, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα ειρηνικό σχολικό περιβάλλον με αρμονική συνύπαρξη και να εξελίξουν τα παιδιά σε ώριμους και σκεπτόμενους πολίτες. 

Διάρκεια παιδικής παράστασης: 60΄

Ηλικίες: Απευθύνεται σε παιδιά 5 -14 ετών.

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ράπτης – Φώτης Δούσος

Σκηνικά – Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου

Μάσκα: Μάρθα Φωκά

Κίνηση: Μίκα Στεφανάκη, Αλέξανδρος Ράπτης

Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Σίσσυ Ιγνατίδου

Μουσική: Γιώργος Δούσος

Παίζουν: Βιβή Τσόρμπα, Μυρτώ Μακρή

Η ομάδα Hippo οργανώνει παραστάσεις σωματικού θεάτρου, σεμινάρια και θεατρικά εργαστήρια για παιδιά με εκπαιδευτική μέριμνα, αγάπη και κέφι στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Είναι από τους ελάχιστους θεατρικούς οργανισμούς της χώρας μας που ειδικεύεται στο Εκπαιδευτικό Δράμα.

Σε συνεργασία με το LIMASSOL BOOK FAIR 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΙΚ, ΚΑΝΑΛΙ 6, LIMASSOL TODAY, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ, LEMESOS BLOG, L- AIR UNCUT

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΟΠΑΠ, MEDOCHEMIE, ATLAS PANTOU, ISLAND OIL, FIDELIUS 

              

04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30 

E-ticket www.rialto.com.cy   €10/08 

ή καλέστε στο τηλέφωνο του θεάτρου στο 77777745 

(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-  15:00) 

Το Μουσείο στην πλατεία - 5 Νοεμβρίου  Πλατεία Ελευθερίας

Open photo

Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν την ιστορία των τειχών της πόλης μας και την αρχιτεκτονική τους σημασία μέσα από τη σπάνια Συλλογή Χαρτών του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας.

Θα περιπατήσουμε, επίσης, μέχρι την πλατεία Ελευθερίας για να μελετήσουμε από κοντά τα τείχη της Λευκωσίας και να δημιουργήσουμε, στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι μας, τα δικά μας τείχη χρησιμοποιώντας τα «κρυμμένα» σχήματα: αστέρια, τόξα, κύκλους και ρόμβους! Για παιδιά 6-12 χρονών Συμμετοχή: 10 ευρώ (το κάθε παιδί) Σημείο συγκέντρωσης: Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας Τόπος διεξαγωγής προγράμματος: Πλατεία Ελευθερίας Γλώσσα: Ελληνικά 05.11.23 / 10.30-12.00 Κρατήσεις απαραίτητες: +357 22661475 Email: [email protected].

Το Μουσείο Παραμυθιού ταξιδεύει στα σχολεία Λάρνακας και Αμμοχώστου

«Το Μουσείο Παραμυθιού ταξιδεύει…με μια κόκκινη κλωστή δεμένη! Για πρώτη φορά στα σχολεία της Επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου

Το Μουσείο Παραμυθιού ταξιδεύει…με μια κόκκινη κλωστή δεμένη μεταφέροντας το μαγικό κόσμο του χώρου του Μουσείου και των παραμυθιών σε σχολικές αίθουσες της επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου, δίνοντας την δυνατότητα στους μαθητές των επαρχιών αυτών να αποκτήσουν την εμπειρία του Μουσείου και να βιώσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρεται.

Το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα – βαλίτσα αποτελεί τροποποίηση της εκδοχής που προσφέρεται στο Μουσείο Παραμυθιού για επισκέψεις σχολείων και άλλων οργανωμένων εκπαιδευτικών ομάδων, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συμβαδίζει με τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη Δρ Νάντια Τομασίδου και τροποποιήθηκε για να μπορεί να ταξιδεύει σε σχολεία άλλων επαρχιών.

Υπό την καθοδήγηση έμπειρου θεατροπαιδαγωγού, τα παιδιά θα ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς, θα λύσουν γρίφους, θα μαζέψουν στοιχεία και θα τα χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν λαϊκά παραμύθια από όλο τον κόσμο. Τα

παραμύθια θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια των παιδιών μέσα από θεατρικά παιχνίδια, υπόδυση ρόλων και και δραματοποιημένη αφήγηση. Το περιεχόμενο του προγράμματος, δηλαδή τα παραμύθια με τα οποία έρχονται σε επαφή τα παιδιά, καθώς και οι βιωματικές/θεατρικές δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκονται, διαφοροποιούνται ανάλογα με το ηλιακό τους επίπεδο.

Στόχοι του προγράμματος

1. Τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με παραμύθια, θρύλους, παραδόσεις, από την Κύπρο, την Ελλάδα, και όλο τον κόσμο, και να ανακαλύψουν τις πανανθρώπινες αξίες που διέπουν καθολικά και οικουμενικά τα παραμύθια. 2. Γνωρίζοντας τους ήρωες των παραμυθιών, να ενδυναμώσουν την αυτογνωσία και αυτοπεποίθησή τους. 3. Να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη και να ενισχύσουν την αναστοχαστική διαδικασία σε θέματα συμπεριφορών (σε συνάρτηση με τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού). 4. Να ενισχύσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους, ενσυναίσθησης και κοινωνικής ευαισθησίας (σε συνάρτηση με τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού). 5. Να ενεργοποιήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές νηπιαγωγείων 4 χρονών και άνω, και σε μαθητές δημοτικών σχολείων, και στους εκπαιδευτικούς. Γλώσσα προγράμματος: Ελληνικά

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του 97780871 ή στο τηλέφωνο.

Αλώπηξ ή Αλεπού: Παιδική παράσταση με βάση τον Αίσωπο από την θεατρική ομάδα Αστρολάβος - 5 Νοεμβρίου στο Flea Theatre Λευκωσία

Βασισμένη σε μύθους του Αισώπου είναι η παιδική παράσταση «Αλώπηξ ή Αλεπού», που παρουσιάζειη νεοσύστατη θεατρική ομάδα Αστρολάβος, σε σκηνοθεσία Σάββα Μυλωνά.

Διαχρονικοί μύθοι του παραμυθά Αισώπου με τα ξακουστά επιμύθια, διδάσκουν αρχές και αξίες μέσα από πράξεις και καμώματα των ζώων και πιο ιδιαίτερα της αλεπούς και της συναναστροφής της μαζί τους, σε ένα ταξίδι ψυχαγωγίας και προβληματισμού.Παράσταση με ιδιαίτερη αισθητική προσέγγιση , χιούμορ, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, χορό και κειμενική φρεσκάδα που αποσκοπεί στην γνώση και την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μέσα από το θέατρο.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σάββας Μυλωνάς

Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Σάββας Μυλωνάς

Μουσική σύνθεση-στίχοι: Χριστόφορος Χριστοφή

Φωτισμοί: Σάββας Μυλωνάς

Χορογραφία: Βασίλεια Χατζηκωνσταντίνου

Επιμέλεια κειμένου-θεατρική μεταφορά μύθων-στίχοι: Χριστιάνα Λάρκου

Κείμενο εκφωνητή: Παναγιώτης Τιμοθέου

Παίζουν: Χριστιάνα Λάρκου, Ιωάννα Κορδάτου, Παναγιώτης Τιμοθέου, Μιχαέλλα Χρίστου

Το Act Τheatre παρουσιάζει την παράσταση ΑΣΠΡΟ  - 5,12,19,26 Νοεμβρίου 

.

Μια παράσταση ειδικά για παιδιά ηλικίας 12 μηνων μέχρι 5 ετών. Ελάτε μαζί μας στον ξέφωτο κόσμο του Λευκού, όπου όλα είναι φωτεινά και νέα.

"Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά, και μιλάει σε αυτά με έναν διαδραστικό τρόπο που μπορούν να καταλάβουν. Το υποκείμενο μήνυμα είναι ότι η ποικιλομορφία είναι καλή σε έναν άψογο λευκό κόσμο."

"Για πολλά παιδιά, είναι η πρώτη τους εμπειρία στο θέατρο. Ο προγραμματισμός των παιδιών και της οικογένειας είναι πολύ σημαντικός για το πρόγραμμά μας. “

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

«Οι περιπέτειες μιας Λαίδης, (Μια γλυκιά σκυλοϊστορία)» στην Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου - Κάθε Κυριακή 

Εμπνευσμένο από την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, «Η Λαίδη και ο Αλήτης», το έργο περιστρέφεται γύρω από τη  Λαίδη, ένα καλομαθημένο σκυλάκι που ζει άνετα  σε ένα φιλόξενο και ζεστό σπίτι. Όταν όμως οι ιδιοκτήτες της φεύγουν ταξίδι, καταφθάνει η ιδιότροπη θεία Σάρα η οποία δεν συμπαθεί καθόλου τα σκυλιά και θέλει να φορέσει στη Λαίδη φίμωτρο. Η Λαίδη τρομαγμένη το σκάει και περιπλανιέται στους δρόμους μόνη και φοβισμένη. Μέχρι που γνωρίζει τον Αλητάκο, ένα πανέξυπνο αδέσποτο που εισάγει τη Λαίδη στην ανέμελη ζωή  και της μαθαίνει πώς να επιβιώνει στους δρόμους.  Η ανεμελιά όμως φέρνει φασαρίες και μπλεξίματα και οι περιπέτειες της Λαίδης ξεκινούν…

 

Μια πανέμορφη, διαχρονική ιστορία για την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία, την αποδοχή και τη σπουδαιότητα της οικογένειας και της φιλίας. Η διασκευή, η οποία ανήκει στη Μαριάννα Καυκαρίδου, θα διατηρήσει την δράση αλλά και την αθωότητα του πρωτότυπου έργου, τη γλύκα των χαρακτήρων αλλά και το σθένος που επιδεικνύουν  μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντούν. 

Η παράσταση μας, γεμάτη χορό, τραγούδι και χιούμορ, θα προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους ψυχαγωγία και συγκίνηση και θα μιλήσει στις καρδιές τους για τη δύναμη της αγάπης η οποία γίνεται ασπίδα στο άδικο και χαράζει τον δρόμο προς την ευτυχία. Μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι, παρέα με τη Λαίδη και τον Αλητάκο, θα βιώσουμε τη μεταμορφωτική δύναμη των αληθινών σχέσεων, της ομαδικότητας και της αφοσίωσης και θα ανακαλύψουμε ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί ακόμα και στα πιο απροσδόκητα μέρη!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή: Μαριάννα Καυκαρίδου

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Καυκαρίδου και Βασίλης Μιχαήλ

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Λάκης Γενεθλής

Μουσική: Χριστίνα Αργύρη

Χορογραφίες: Εύα Παπαγεωργοπούλου

Κίνηση: Αντρέι Κρουπά

Σχεδιασμός Φωτισμού: Βικέντιος Χριστιανίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Εστέλα Τεμπριώτη

Βοηθός Σκηνογράφου: Μικαέλλα Κάσινου

Μαριονέτες: Jenny’s Thoughts

Ενορχήστρωση: Jean-Paul Sacy

Σχεδιασμός Αφίσας: Μάριος Χριστοφορίδης

Trailer παράστασης/Φωτογραφίες: Χριστίνα Τρύφωνος 

Ζωγραφική Εκτέλεση Σκηνικού: Martin Meason

Κατασκευή Σκηνικού: Γιώργος Χριστιανόπουλος

ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:  Γεωργία Νικολάου, Νικόλας Κουρουζίδης, Σκεύη Ανδρέου, Μιχάλης Αναγιωτός, Λούκας Προκοπίου, Μαρία Κάσινου, Απόστολος Ιωαννίδης.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:

ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -  Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, 11.00 το πρωί.     

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 

Κάθε  ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11.00 το πρωί. (Μέχρι 17 Δεκεμβρίου)

Διάρκεια Παράστασης: 70 λεπτά

Ηλικίες: Για παιδιά 3 ετών και άνω.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:  €12

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες/Κρατήσεις/Εισιτήρια: ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 22312940, 22421609

Ώρες Ταμείου: Τρίτη - Παρασκευή 11.30 - 13.30 και 18.00 - 20.00. Σάββατο: 11.30 - 13.30 και 18.30 - 21.00, Κυριακή 9.30 - 12.30 και 16.30 - 19.00.

Ο Μορμόλης του Ράινερ Χάχφελντ - 5,12,26 Νοεμβρίου στο Παλιό Ξυδάδικο

.

Ο Μορμόλης είναι ο φανταστικός φίλος των παιδιών, που ξεφωνίζει ελεύθερα αυτά που δεν τολμούν να πουν οι μικροί στους μεγάλους. Οι μεγάλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό το μυστηριώδες και ανατρεπτικό “ξύλινο κουτί”. Τον Μορμόλη δεν μπορείς να τον συλλάβεις, να τον τιμωρήσεις, να τον καταστρέψεις, είναι άτρωτος … γιατί είναι η φαντασία των παιδιών... και μπορεί να γίνεται ό,τι θέλουν τα παιδιά: παπούτσι, καπέλο, ποτήρι ή μπουρί της σόμπας. Αν κόψεις έναν Μορμόλη στα δυο έχεις δυο Μορμόληδες κι αν τον έκοβες στα τρία, τρεις!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Μάντα και ο Ρίκης φιλοξενούνται το καλοκαίρι στην εξοχή, στο σπίτι των θείων τους, του Αγησίλαου και της Πολυξένης Χαζοπέτρου. Μια μέρα τα παιδιά βρήκαν ένα παλιό ξύλινο κουτί. Το βάφτισαν Μορμόλη και έγινε ο φανταστικός τους φίλος που τολμούσε να λέει στους μεγάλους όσα τα παιδιά σκέφτονταν αλλά δε μπορούσαν μόνα τους να πουν.

Οι μεγάλοι δεν καταλάβαιναν και θύμωναν. Η Μάντα και ο Ρίκης, κάθε φορά που οι μεγάλοι ρωτούσαν τι ήταν ο Μορμόλης, τους απαντούσαν: «Ο Μορμόλης είναι ο Μορμόλης». Οι μεγάλοι δυσφορούσαν κι ήθελαν να καταστρέψουν το Μορμόλη, με πρώτον και καλύτερο τον κύριο Μπουρίνια, τον γείτονα των Χαζοπέτρου, που έτσι κι αλλιώς δεν χώνευε τα παιδιά και τη φασαρία τους.

Το ξύλινο κουτί αναστάτωσε ολόκληρο των κόσμο των ενηλίκων. Ο αστυνόμος δοκίμασε να το συλλάβει, μέχρι και η δήμαρχος κι ο υπουργός ανακατεύτηκαν στην υπόθεση.

Τα κατάφεραν τελικά ή ο Μορμόλης είναι ανίκητος;

Συντελεστές:

Διασκευή Κειμένου- Σκηνοθεσία : Λουκία Αντωνίου

Παίζουν- εμψυχωτές κούκλας: Άντρεα Αγαθοκλέους, Γρηγόρης Πετρή, Λουκία Αντωνίου

Σύνθεση μουσικής- διασκευή στίχων: Δημήτρης Σπύρου

Κίνηση: ομάδα ΚΟΥΚΛΟ ιστορίες

Κούκλες: Θέατρο Μαριονέτας «Ανταμαπανταχού»

Σκηνικά/ Κουστούμια: Λουκία Αντωνίου

Μάσκες: Μάρθα Φωκά

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Διήμερες δραστηριότητες που θα απολαύσουν τα παιδιά στην πόλη - 4 και 5 Νοεμβρίου στο Mall of Engomi

Φθινοπωρινή μαγεία στο #MallofEngomi για όλα τα Σαββατοκύριακα Νοεμβρίου! Τα παιδάκια θα έχουν τη χαρά να ζήσουν μοναδικές δημιουργικές εμπειρίες με πανέμορφες νεράιδες, τα αγαπημένα ξωτικά και τη στιλάτη Barbie!

Έρχονται ξεχωριστές μέρες γεμάτες δραστηριότητες για να δημιουργήσουν οι μικροί μας φίλοι τις καλύτερες αναμνήσεις.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://tinyurl.com/3c3da8ku

4&5 Νοεμβρίου στο Mall of Engomi

«Γουρουνιάσματα 2023»-   4 & 11 Νοεμβρίου Δημοτικό Θέατρο Λατστιών - 5 & 12 Νοεμβρίου  Δημοτικό Θέατρο Λατσιών

.

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των μικρών… και όχι μόνο θαυμαστών του.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της μοναδικής αυτής παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα. Σκηνικά Σόσε Εσκιτζιάν και κουστούμια Ταμάρα Τανακίδου που συμπληρώνονται υπέροχα με το video art του Γιώργου Αλεξάνδρου. Πρόκειται για την ομάδα που πρωτοεμπνεύστηκε και πρωτοϋλοποίησε το επιτυχημένο μιούζικαλ και γι’ αυτό η αναμονή για την επανεμφάνισή του στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Με ζωντανή ορχήστρα (Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσσινος, Άγγελος Μιχαηλούδης και Άγγελος Χεϊπέλογλου), καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς και εφέ αλλά και με μια ομάδα υπερταλαντούχων ηθοποιών και τραγουδιστών (Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Μυρτώ Μελετίου, Άντρη Αγγελίδου, Ριάνα Αθανασίου), τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Στόχος των συντελεστών είναι η επαναφορά μιας παράστασης η οποία έσπασε κάθε αναμενόμενο ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού της, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν πρόκληση και διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις τους.

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

Εργαστήρι Ο μαγικός κόσμος του Claude Monet - 12 Noεμβρίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Open photo

Mε τη μουσειοπαιδαγωγό της Λ.Π, Θεοδώρα Δημητρίου. Η μουσειοπαιδαγωγός της Λεβεντείου Πινακοθήκης Θεοδώρα Δημητρίου σάς καλεί για ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Claude Monet. Μέσα από ένα παραμύθι θα μάθουμε για τη ζωή του, πώς αποφάσισε να γίνει ζωγράφος και για τη μεγάλη του αγάπη για τη φύση! Έπειτα, θα παρατηρήσουμε και θα «νιώσουμε» τον πίνακα του Monet με έναν διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο… Και αφού παρατηρήσουμε, «νιώσουμε» και μιλήσουμε για τον πίνακα αυτόν, θα φτιάξουμε και εμείς τα δικά μας έργα. Και τι μοναδικό θα έχουν άραγε τα έργα αυτά;

Σαν και τον Monet που αποτύπωνε εικόνες από τη φύση και τον κόσμο γύρω του, έτσι θα κάνουμε και εμείς. Θα περπατήσουμε μαζί και θα ζωγραφίσουμε εικόνες που βλέπουμε τριγύρω μας, με γρήγορες, σπιρτόζες πινελιές όπως έκανε και ο ζωγράφος μας .

Ημερομηνία: Κυριακή, 12.11.2023 Ώρες: 10:30-12:30 & 14:30-16:30 Ηλικίες: 7-11 Κόστος: €10 Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: | 22668838, εσωτ. 109 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-13:00 & 14:00-16:30) | [email protected]

 

«Ο Γάτος με τις μπότες» - 12 Νοεμβρίου στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου

Μια παράσταση για παιδιά βασισμένη στο κλασικό παραμύθι "Ο παπουτσωμένος γάτος σε μια πρωτότυπη και ευφάνταστη εκδοχή, με μεγάλη κούκλα - γάτο επί σκηνής, πολύ χιούμορ και σημαντικά μηνύματα!

Ο Χαλ, μετά το θάνατο του πατέρα του, χάνει τα πάντα. Τα αδέρφια του τον διώχνουν και του αφήνουν ως μοναδική περιουσία τον γάτο. Ο Χαλ απογοητευμένος, δεν ξέρει τι να κάνει μέχρι που ο γάτος αρχίζει να του μιλάει. Τότε μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι όλο περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή. 

Μια ιστορία για τη χαρά της ζωής, τη δύναμη της θέλησης, την τόλμη, την πάλη για την επικράτηση του καλού και την νίκη της αλήθειας και της ειλικρίνειας!

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

ΠΑΦΟΣ 

12 Νοεμβρίου στις 11:00

στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour

Για πληροφορίες: 94409100

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρέου, Μάριος Στυλιανού

Διασκευή/Μουσική επιμέλεια: Μάριος Στυλιανού

Χειροποίητες κούκλες: Βασιλική Ανδρέου

Σκηνογραφία: Λάκης Γενεθλής

Φωτισμός: Κούλλης Σιαμπτάνης 

Παίζουν: Σάββας Μενοίκου, Βασιλική Ανδρέου, Μάριος Στυλιανού, Πωλίνα Ματθαίου

Υποστηρίζουν: xcars, μεζέ ταβέρνα, Round table 5 Nicosia

Το όνειρο του Κοπέλιους - 19 Νοεμβρίου στο θέατρο Ριάλτο

Open photo

Ένα μουσικό παραμύθι με χορωδιακές διασκευές των πιο διάσημων μπαλέτων. Θα ακουστούν μουσικές τα μπαλέτα «Καρυοθραύστης», «Λίμνη των κύκνων», «Κοππέλια», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Δον Κιχώτης» κ.α. Μετά την επιτυχία του μουσικού παραμθιού «Το μαγικό μολύβι του κύριου Μπετόβεν» και της παιδικής όπερας «Ο πρίγκιπας βάτραχος», η Πολιτιστική Κίνηση Επιλογή διοργανώνει την τρίτη εκπαιδευτική της συναυλία με ηθοποιούς, μουσικούς και παιδική χορωδία επί σκηνής.

Συγγραφή κειμένου, στίχοι τραγουδιών: Κορίνα Βασιλείου Ηθοποιοί: Ανδρέας Δανιήλ, Ανθή Κάσινου Πιάνο: Κορίνα Βασιλείου, Γκεργκάνα Γκεοργκίεβα Φωτογραφία: Λευτέρης Ζαοσκούφης, Αφίσα: Στέφανη Γιάννη Εικαστική παρέμβαση: Αντρέας Ιακώβου Παιδική Χορωδία και Μουσικό Εργαστήρι Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή Εισιτήρια: € 10 / 7

“Μπατλό ο Δράκος” - 25 Νοεμβρίου στο Let Them Eat Cake στην Πάφο και 26 Νοεμβρίου στο Flea Theatre στη Λευκωσία

Ο μικρός δράκος Μπατλό φτάνει σε μια φτωχική πόλη. Οι άνθρωποι παίρνουν μια τρομάρα! Όλοι τρέχουν να κρυφτούν στα σπίτια τους σαν κυνηγημένοι. Μα γιατί τον φοβούνται τόσο; Τον φοβούνται γιατί θεωρούν ότι είναι ένας ξένος, πολύ διαφορετικός από όλους τους κατοίκους, που ήρθε να ταράξει την ησυχία τους. Ο Μπατλό νιώθει πολύ μόνος και ανεπιθύμητος. Τι θα κάνει όμως ο Μπατλό για να τον συμπαθήσουν;

Το τρομερά διαδραστικό θέατρο του “Μπατλό” είναι ένα έργο που μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη διαφορετικότητα και την αγάπη. Φράσεις, σκέψεις ή συναισθήματα, που αφορούν στη διαφορετικότητα και ειδικότερα άτομα που αναγκάστηκαν να έρθουν από μακριά, από άλλη γη και άλλα μέρη, με διαφορετικά ήθη, έθιμα και κουλτούρα, βρίσκουμε σε αυτή την θεατρική διασκευή του παραμυθιού της Γιολάντας Τσορώνη- Γεωργιούάδη. 

Στο τέλος της παράστασης ακολουθεί δραστηριότητα θεατρικού παιχνιδιού. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν το παραμύθι μετά το τέλος της παράστασης.

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας Παραμυθιού: Γιολάντα Τσορώνη- Γεωργιάδη

Σκηνοθεσία: Αντρέας Μακρής 

Θεατρική Διασκευή: Θεατρική Ομάδα Enorama 

Μουσική: Νέαρχος Ευαγγέλου, Γιάννης Πολίτης, Σταύρος Μιχαλακάκος

Μουσική Διδασκαλία: Νέαρχος Ευαγγέλου, Σταύρος Μιχαλακάκος

Χορογραφίες / Κινησιολογία: Νάταλυ Αμάν

Σκηνικά / Κουστούμια / Ειδικές Κατασκευές – Ιφιγένεια Παπαγεωργίου 

Σχεδιασμός προβολών: Αντώνης Φράγκους

Παίζουν: Αντώνης Παρχαρίδης, Μαρία Μαχλαμούζη

Χορηγός Δράσης: Υφυπουργείου Πολιτισμού

25 Νοεμβρίου στο Let Them Eat Cake στην Πάφο και 26 Νοεμβρίου στο Flea Theatre στη Λευκωσία. Για τις ώρες και τα εισιτήρια δες ΕΔΩ

Loader