20 καλοκαιρινές συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Ιούλιο

20 καλοκαιρινές συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Ιούλιο

Έρχονται για να μας χαρίσουν μοναδικά βράδια γεμάτα μουσική και διασκέδαση

Ο Ιούλιος έρχεται και μαζί φέρνει 20 ξεχωριστές συναυλίες που «μυρίζουν» καλοκαίρι. Βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό και όχι μόνο, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες για όλους. Ανακάλυψε πιο κάτω όλα όσα θα ζήσουμε το επόμενο διάστημα.

Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος και Κατερίνα Κακοσαίου -  στο Theama 1 Ιουλίου

Το καλύτερο παιδί έρχεται για να μας ταξιδέψει με τις αμέτρητες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν. Μαζί του τα παιδιά του Γιώργος Κακοσσαίος και η Κατερίνα.

Γιάννης Πλούταρχος Live στο Theama, Σάββατο 1η Ιουλίου! Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 85 22 20

 Βασιλική Χατζηαδάμου - 1 Ιουλίου στο Φικάρδου

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φικάρδου μας προσκαλέι στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου, η ώρα 19:30 στο Φικάρδου.

Η Βασιλική Χατζήαδάμου παρέα με μια σπουδαία ομάδα 6 καταξιωμένων Κυπρίων μουσικών θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια της λαικής και δημοτικής μας παράδοσης που εξέφρασαν κατα καιρούς τα βιώματα, τις ιδέες και τα συναισθήματα του λαού. Υπο τους ήχους του βιολιού και του λαούτου, του κανονιού, του κλαρίνου και της γκάιντας θα μας πάνε στη Σμύρνη, τη Θράκη, την Ήπειρο, την Ακανθού, το Αυγόρου, τα Κύθηρα, τη Πάρο και το Φικάρδου.

Στη παρέα μας θα βρίσκετε το χορευτικό συγκρότημα ΠΑΟΚ Κλήρου που θα μας παρασύρει στο χορό!

Τιμή Εισητηρίου: 20€ φαγητό & ποτό

Για κρατήσεις: 99193080

 Light και ο Sidarta έρχονται στο Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας - 1 Ιουλίου 

To Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας διοργανώνει το Σάββατο 1η Ιουλίου το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Νεολαίας στον Χώρο Στάθμευσης στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της Αγίας Νάπας ως τόπου συνάντησης της νεολαίας από κάθε επαρχία της Κύπρου και η ενδυνάμωση του πολιτιστικού προϊόντος κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.

 

To Φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσική από γνωστούς DJ και συναυλία με τους ανεπανάληπτους LIGHT – SIDARTA – SIGMA

Είσοδος :

GOLDEN STANDING - €30 (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

ΑΡΕΝΑ - €20

Οι πόρτες ανοίγους στις 7μμ

LOCOMODO - 1 Ιουλίου στο Limassol Beer Festival 

.

 Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα απολαύσουμε μοναδικά μουσικά προγράμματα με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η αρχή έγινε με τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο στις 27 Ιουνίου και για το "κλείσιμο" του φεστιβάλ την 1η Ιουλίου  θα απολαύσουμε το αγαπημένο συγκρότημα, LOCOMODO.

Το Φεστιβάλ θα γίνει στον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Μπορείτε να πάρετε τα εισιτήρια σας από τον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/45wXTcQ

Γιώργος Νταλάρας και Παντελής Θαλασσινός - 3 Ιουλίου Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

Τραγούδια για τη θάλασσα και τους θαλασσινούς: µελοποιηµένα ποιήµατα από µεγάλους συνθέτες, νέα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί καθώς και τραγούδια “κειµήλια” της λαϊκής και της δηµοτικής µας παράδοσης, που παραµένουν στα χρόνια αξεπέραστα.

Και πολλά σε µαγικές µελωδίες συνθετών και καίριους στίχους στιχουργών που υπήρξαν µέντορες και πνευµατικοί συνοδοιπόροι για τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος διαχρονικά ανοίγει διάλογο µε τις νεότερες γενιές, για µία ακόµη φορά, ανακαλύπτει και στηρίζει νέα ταλέντα ώστε να µεταλαµπαδεύει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε όσους έχουν το χάρισµα αλλά και τη θέληση να στηρίξουν το µέλλον του ελληνικού τραγουδιού

Καλλιτεχνική επιµέλεια προγράµµατος: Γιώργος Νταλάρας

3 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών. Έναρξη συναυλιών 21:00

Εισιτήρια ΕΔΩ

 

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο! - 4 Ιουλίου , Κηποθέατρο Λεμεσού «Μαριος Τόκας»

.

Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον Δημήτρη Μπάση με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει τα τραγούδια πάντα με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Για πρώτη φορά 300 Κιθαριστές θα παρουσιάσουν μερικά από τα αριστουργήματα των Μεγάλων Ελλήνων Δημιουργών.

Τραγούδια που θα ταξιδέψουν το ακροατήριο σε γνώριμες μελωδίες Μεγάλων Ελλήνων Δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Λοΐζος , ο Γιάννης Σπανός , ο Θάνος Μικρούτσικος, κ.ά.

Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 43 06 54

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας.

Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης.

Σολίστ: Γιώργος και Στέλιος Γκόλγκαρης, Cyprus Guitar Trio.

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΑΝ.

Συμμετέχει στο Τραγούδι η Κατερίνα Παράσχου.

300 ΚΙΘΑΡΕΣ!

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, Κηποθέατρο Λεμεσού «Μαριος Τόκας».

Ραντεβού τον Ιούλιο στην Κύπρο!

Νατάσσα Θεοδωρίδου - 4 και 5 Ιουλίου σε Λάρνακα και Λευκωσία

'

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στα πιο μεγάλα καλοκαιρινά πάρτι στις 4/7, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας και 5/7 στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία!

Η δική μας Νατάσα με τις αμέτρητες επιτυχίες της στις αποσκευές της, μας καλεί σε μια μοναδική βραδιά να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να συγκινηθούμε και να ερωτευτούμε.

Εισιτήρια θα βρεις εδώ

Γιώργος Σαμπάνης -  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας στις 5 Ιουλίου

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας  στις 5 Ιουλίου και θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

Με αγαπημένα παλιά αλλά και νέα τραγούδια θα μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει

 Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ - 5, 6 και 7 Ιουλίου Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου Λευκωσία

Με 4 σκηνές, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσική, χορό, πολιτισμό, τέχνες, συζητήσεις, πολιτική, αναλύσεις, παιχνίδι, βιβλιοπωλεία, στέκια, φαγητό, ποτό.. και πολλά πολλά άλλα έρχεται και φέτος το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην καρδιά της Λευκωσίας για μία τριήμερη γιορτή στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. 

Το φεστιβάλ κάνει αρχή στις 5 Ιουλίου με την υπέροχη Ματούλα Ζαμάνη, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή. Ακολουθεί στις 6 Ιουλίου η συγκλονιστική Νατάσσα Μποφιλιου ενώ στις 7 Ιουλίου, ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλείνει 50 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει εδώ στην Κύπρο, με μια μεγάλη συναυλία στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ!

Τρεις μέρες με τρεις πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες και πολλούς άλλους που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές φέτος τον Ιούλιο στην πρωτεύουσα. 

Info

Tετάρτη 5, Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Ιουλίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, 19.00, Λευκωσία. 

Εισιτήρια €25 (για 3 μέρες) €20 για κάθε μέρα

Προπώληση Soldoutticketbox

Γιώργος Μαζωνάκης  - 7 Ιουλίου στο Στάδιο ΓΣΠ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καινούριου καλοκαιριού: Μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με τη μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα! Όπου κι αν βρίσκεστε, πείτε HELLO στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με την μουσική που φωτίζει τη διάθεση μας.

Με τραγούδια τριάντα χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μιας ακόμη sold out χρονιάς στο Κέντρο Αθηνών, φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη!

Έρχεται στην Κύπρο:

Στάδιο ΓΣΠ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Εισιτήρια 

«Μη λησμονάτε τη χώρα μου» με τον Κώστα Μακεδόνα -  7 Ιουλίου  στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa» Αγίας Νάπα

 

Ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμμοχώστου διοργανώνουν μία συναυλία μνήμης. Η συναυλία μνήμης τιτλοφορείται «Μη λησμονάτε τη χώρα μου» και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρα Μνήμης Αμμοχώστου» με τους καλλιτέχνες Κώστα Μακεδόνα, Κούλη Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου και το Μουσικό Σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη.

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, ώρα 20:00 στο Δημοτικό Μουσείο «Thalassa». Είσοδος Ελεύθερη.

Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας - Theama Λεμεσό στις 8, 15 & 22 Ιουλίου

O Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας σε τρεις καλοκαιρινές βραδιές live στο Theama, από το Σάββατο 8, 15 & 22 Ιουλίου.

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, υποδέχεται το Διονύση Σχοινά και το Λούκα Γιώρκα στην πρώτη on stage συνεργασία τους για το πιο ανατρεπτικό summer party του φετινού καλοκαιριού. 

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 341 341 

Κωστής Μαραβέγιας - Αμφιθέατρο, Σκαλί Αγλαντζιάς 11 Ιουλίου 

χ

Ο τραγουδιστής πρόκειται να βρεθεί για άλλη μια φορά στο νησί μας για να μας διασκεδάσει και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τα τραγούδια αλλά και τη μοναδική του φωνή.

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα έρθει στις 11 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο, Σκαλί Αγλαντζιάς

Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης - 13 Ιουλίου, Αρχαιολογικό Χώρος Κιτίου Λάρνακας

Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη. Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν.

Ένα μυσταγωγικό μουσικό ταξίδι αισθήσεων, πλημμυρισμένο από πάθος, μαγεία και πλούσια συναισθήματα.

Info

Δευτέρα 13 Ιουλίου, Αρχαιολογικό Χώρος Κιτίου Λάρνακας, 21:00. 

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ!

Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 43 06 54

 Νίκος Οικονομόπουλος -  Lush Beach Bar στη Λάρνακα στις 14 Ιουλίου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μέτρα πολλές επιτυχίες και με τη μουσική και τα τραγούδια του έχει καταφέρει να βρίσκεται στις προτιμήσεις του κοινού χρόνια τώρα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Lush Beach Bar στη Λάρνακα στις 14 Ιουλίου. 

 Γιώτα Νέγκα - 21 Ιουλίου στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Πισσουρίο

Η σπουδαία τραγουδίστρια κάνει μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι μέσα από αφιερώματα σε ερμηνευτές και δημιουργούς όπως η Βίκυ Μοσχολιού για τα 80 χρόνια από τη γέννηση της, ο Γιάννης Καλατζής, ο συνθέτης Μάριος Τόκας για τα 15 χρόνια που μας έφυγε, ο στιχουργός Μάνος Ελευθερίου για τα 5 χρόνια φυσικής απουσίας του και η στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου για τα 130 χρόνια από τη γέννηση της.

Δεν θα λείψουν βέβαια και μερικές προσωπικές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, που τόσο

αγαπήθηκαν από το κοινό.

Παρασκευή 21 Ιουλίου, 2023 - Ωρα 20:30

Κοινοτικό Αμφιθέατρο Πισσουρίο

Συμμετέχουν οι Κύπριοι τραγουδιστές:

ΠΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ και ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ

Συνοδεύει το 8μελές Mουσικό σχήμα ΟΡΦΕΑΣ Ιδρύματος «Πανίκος Χαζηχαμπής»

Σε όλα τα καταστήματα ACS courier

Γραφεία Κ.Σ. ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ, τηλ. 25 222292 / 99 666612

Τιμή Εισητηρίου: €10

 Άννα Βίσση - 22 Ιουλίου στο City of Dreams Mediterranean

Το City of Dreams Mediterranean, ο νέος προορισμός αναψυχής και ψυχαγωγίας της Ανατολικής Μεσογείου, παρουσιάζει τη βασίλισσα της ελληνικής μουσικής Άννα Βίσση, για μια μοναδική εμφάνιση, στις 22 Ιουλίου 2023.

Έτοιμη να προσφέρει στο κοινό μια ακόμα αξέχαστη συναυλία, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ανεβεί στη σκηνή του Event Lawn το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 9:00 μμ. Υπενθυμίζεται ότι το πολυθεματικό θέρετρο θα ανοίξει τις πύλες του για το ευρύ κοινό στις 10 Ιουλίου.

Συμπληρώνοντας φέτος 50 χρόνια λαμπρής καριέρας, η Άννα Βίσση είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο. Βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, ξεπερνώντας τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα

https://www.cityofdreamsmed.com.cy/en/anna-vissi-live

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα  Ζουγανέλη -  19,21,23 και 24 Ιουλίου 

.

Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα soldout στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο ΜΑΖΙ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων μας. Όσοι το είδαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε – και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να το ξαναζήσουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, σίγουρα θα θέλουν να το δουν.

19 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

21 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδειο Πέγειας

23 Ιουλίου Πολιτιστική σκηνή Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού Ορεινής

24 Ιουλίου Κηποθέατρο Λεμεσού

Εισιτήρια θα βρεις εδώ

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ - 29 Ιουλίου στα Λύμπια

 

Η Eυρυδίκη και οι ΜΠΛΕ σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση μάς παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη", ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική "front woman" Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, που ζητούσαν επίμονα - εδώ και πολύ καιρό - αυτήν τη συνεργασία.

Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των Μπλε για τη μουσική!

29 Ιουλίου στα Λύμπια

ΜΕΛΙSSES - 25 και 28 Ιουλίου σε Λευκωσία και Λεμεσό

[[

Οι ΜΕΛΙSSES έρχονται στο νησί μας για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Θα μας κρατήσουν την καλύτερη μοσυική συντροφιά για άλλη μία φορα.

Λευκωσία, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών την Τρίτη 25 Ιουλίου

Λεμεσός, Δημοτικό Κηποθέατρο την Παρασκευή 28 Ιουλίου

Ώρα έναρξης : 21.00 μ.μ

 

Loader