24 ώρες στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο The Ivi Mare στην Πάφο

24 ώρες στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο The Ivi Mare στην Πάφο

Το 5 αστέρων τουριστικό θέρετρο της Louis Hotels μόνο για ενήλικες είναι η επιτομή της πολυτέλειας και φιλοξενίας

Όταν θα βρεθώ σε ένα ξενοδοχείο, αρχικά, θέλω να παρατηρήσω δύο βασικά στοιχεία: την καθαριότητα και τη διακόσμηση. Πρώτα πρώτα το μάτι που θα κάνει ένα γρήγορο έλεγχο καθαριότητας με την είσοδό μου στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η αλήθεια είναι από εκεί μπορείς να καταλάβεις πολλά για ένα χώρο φιλοξενίας, πόσο μάλλον για ένα τουριστικό θέρετρο 5 αστέρων.

7

Η επίσκεψή μου στο καινούργιο-αναλόγως ξενοδοχείο της Louis Hotels-The Ivi Mare το οποίο πρωτολειτούργησε το 2019, μου άφησε εκείνη την αίσθηση της χαλάρωσης, της τόνωσης αλλά και της πολύ καλής φιλοξενίας που βίωσα εκεί. Επιστρέφοντας, λοιπόν, σε αυτό που ανέφερα στην αρχή σου προσυπογράφω ότι τόσο η καθαριότητα όσο και η διακόσμηση του πεντάστερου ξενοδοχείου της Louis Hotels θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. 

9

Σε μίνιμαλ γραμμές 

Ένας χώρος σε μίνιμαλ γραμμές, όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα και γαληνεύει το πνεύμα και την καρδιά σου. Ένα λόμπι που αστράφτει από καθαριότητα, με άνετα, πολυτελή έπιπλα, με το φως του ήλιου να πλημμυρίζει τον χώρο και να αντανακλάται στα μάρμαρα και τις λευκές επιφάνιες όπου σε συνδυασμό με τα φυτά και τις πράσινες πινελιές δημιουγούν μία ατμόσφαιρα ηρεμίας. Από εδώ καταλαβαίνεις πως το The Ivi Mare φτιάχτηκε γι’ αυτό ακριβώς, για να σου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, όπου θα χαλαρώσεις, θα κοιμηθείς πολύ καλά στα άνετα δωμάτιά του, θα γεμίσεις μπαταρίες και θα απολαύσεις την καταγάλανη θάλασσα που βρίσκεται μόλις μερικά βήματα από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. 

9

Με θέα τη θάλασσα 

Με μία ομάδα δημοσιογράφων περάσαμε ένα ολόκληρο 24ώρο το οποίο ομολογώ ότι με κέρδισαν οι άνθρωποι και η διεύθυνση του ξενοδοχείου, η άνεση στο υπνοδωμάτιο και η ατέρμονη θέα προς τη θάλασσα από το μπαλκόνι του δωματίου μου στον τέταρτο όροφο που διανυκτέρευσα. Σε ένα ξενοδοχείου αυτή της κλάσης που είναι αστέρων αποζητάς όλες εκείνες τις υπηρεσίες που πρέπει να έχει. Καθαριότητα, ευγένεια, εξυπηρέτηση, εξαιρετικό φαγητό, πολύ καλούς χώρους εστίασης, εντυπωσιακή πισίνα, μαγευτικούς εξωτερικούς χώρους για τις selfie και τα post σου, θέα προς τη θάλασσα, ηρεμία, χαλάρωση και ένα καλό σπα. 

9

Το σπα 

Όσον αφορά στο τελευταίο, να σου πω ότι το The Ivi Mare όχι μόνο διαθέτει ένα εξαιρετικό σπα, με θερμενόμενη πισίνα, με μία υπέροχη ατμόσφαιρα ευεξίας και χαλάρωσης που προσφέρει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε στις διακοπές μας, μασάζ, θεραπείας δέρματος κλπ αλλά πρόκειται για ένα βραβευμένο, διεθνώς αναγνωρισμένο σπα. 

Μάθε λοιπόν πως η Aegeo Spas, συνεργάτης της Louis Hotels που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες σπα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του Συγκροτήματος, απέσπασε πρόσφατα το τιμητικό διεθνές βραβείο «Luxury New Resort Spa / Continent Winner: Europe», για τις υπηρεσίες σπα στο πεντάστερο ξενοδοχείο The Ivi Mare στην Πάφο. Μπορώ να σου πιστοποιήσω αφού το έζησα από κοντά πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σπα που επισκέφτηκα ποτέ και αξίζει ακόμα περισσότερα βραβεία.

9

9

 

Το φαγητό 

Ένα ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί ιδανικό προορισμό χειμώνα-καλοκαίρι, αφού έχει να σου προσφέρει τα πάντα ενώ αυτή την περιόδο θα βιώσεις την ζεστασιά και τη θαλπωρή του τόσο στο σπα, τους διάφορους χώρους του, θα απολαύσεις το ποτό και τον καφέ σου, ένα τέλειο ύπνο στα αναπαυτικά κρεββάτια και μαξιλάρια του και φυσικά εξαιρετικό φαγητό. Ας μην ξεχνάμε πως το Συγκρότημα της Louis Hotels διαθέτει δύο από τα πλεόν αγαπημένα και δημοφιλή εστιατόρια της Κύπρου, το Akakiko, με Asian fusion φιλοσοφία και το Ελληνικόν Ουζομεζεδοπωλείο, με πιάτα με άρωμα Ελλάδας, τα οποία θα συναντήσεις και στο The Ivi Mare. 

Ξεκινώντας από το ατελείωτο πρωινό όπου πάντα νιώθω περήφανος για το κυπριακό στοιχείο και το πρόγευμα από τον τόπο μας που συναντώ στα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Επίσης, χάρηκα που είδα στο δωμάτιο ένα μικρό δωράκι που προσφέρει το ξενοδοχείο στους πελάτες του με ένα μικρό μπουκαλάκι από παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού και κυπριακό παστελάκι ως κέρασμα και ανταπόδοση της επολογής του πελάτη να φιλοξενηθεί στο Tha Ivi Mare. 

7

Αν και η θερμοκρασία ήταν αρκετά καλή εντούτοις δεν τόλμησα να βουτήξω στην πισίνα των 60 μέτρων του ξενοδοχείου με τις εντυπωσιακές-σήμα κατατεθέν του The Ivi Mare-μεταλλικές φοινικιές σε λευκό χρώμα που προσφέρουν πολύ καλή σκίαση και εκπληκτικές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Προτίμησα, την ζεσταστιά της πισίνας του σπα, ένα χαλαρωτικό μασσάζ και τη εκπληκτική θέα από το δωμάτιό μου. 

9

Σίγουρα, ένα 24ώρο δεν είναι αρκετό αλλά η φιλοξενία, η εξυπηρέτηση, οι εγκαταστάσεις, το φως που πλημμύριζε τους χώρους, το εξαιρετικό φαγητό και το βραβευμένο σπα ήταν αρκετά ώστε να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δώσω την υπόσχεση στον εαυτό μου πως θα επιστρέψω σύντομα ξανά για ένα χαλαρωτικό χειμερινό τριήμερο δώρο στον εαυτό μου.  

Φωτογραφίες: Louis Hotels / Μιχάλης Χριστοδούλου 

 

Loader