25+1 ρομαντικές προτάσεις για να περάσεις αξέχαστα του Αγίου Βαλεντίνου

25+1 ρομαντικές προτάσεις για να περάσεις αξέχαστα του Αγίου Βαλεντίνου

Απόλαυσε αυτή τη μέρα με το ταίρι σου στους πιο ξεχωριστούς προορισμούς

Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, που θέλουν να γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με κάθε επισημότητα, μία έξοδος για φαγητό αυτή τη μέρα επιβάλλεται. Τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει και φέτος τα ειδικά διαμορφωμένα μενού τους για να σου χαρίσουν ένα αξέχαστο βράδυ. Συγκεντρώσαμε 25 ρομαντικές προτάσεις για εσένα και το ταίρι σου.

Antasia - Πάφος 

Το εστιατόριο του ομίλου Thanos Hotels & Resorts στην Πάφο αποτελεί πια γευστικό «πέρασμα», καλωσορίζοντας ντόπιους και μη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε ένα fusion ταξίδι γεύσεων. Ο αγαπημένος γαστρονομικός προορισμός της Πάφου ετοιμάζει μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, αφιερωμένη στην αγάπη μιας και ο Άγιος  Βαλεντίνος είναι μια γλυκιά υπενθύμιση, όχι μόνο για τα ζευγάρια, αλλά και για την παρέα και τους φίλους, ώστε να μαζευτούν και να γιορτάσουν μαζί την αγάπη, τη φιλία, τη σύνδεση… Το ειδικά προσεγμένο μενού θα ενθουσιάσει με τον συνδυασμό των υλικών, αλλά και την ουσία των γεύσεων. Από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 θα σερβίρονται πιατάκια-to-share και μετά τις 18:00, θα προσφέρεται μια πληθώρα επιλογών για το βραδινό μενού. Ο DJ Professor στα decks θα κρατάει ζωντανή την ατμόσφαιρα με όμορφα ακούσματα μέχρι τις 22:00, δίνοντας χρώμα και ρυθμό σε αυτή την ξεχωριστή μέρα! 

 

Info

Κρατήσεις: 26888002, https://www.antasiabeachclub.com/events-calendar

 

Wolfgang’s Steakhouse - Λεμεσός

 

Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol πλημμυρίζει από αγάπη και υποδέχεται την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με ένα tailor-made menu, ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι αθεράπευτα ρομαντικοί μπορούν να απολαύσουν ένα υψηλής γευσιγνωσίας δείπνο, υπό τη μαγευτική φωνή της Erika Soteri, η οποία καταφέρνει να παντρέψει τη διαχρονική ρετρό μουσική με μια  μοντέρνα μελωδική αίσθηση, ώστε η ξεχωριστή αυτή βραδιά να εξελιχθεί με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Info:

Κράτηση στο 70 004515

Αμαθούντος 6, Λεμεσός 4531

Thalassa Restaurant at Amathus Hotel - Λεμεσός

.

Το υψηλής γευσιγνωσίας δείπνο για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, αρχίζει με ένα απαράμιλλο συνδυασμό γεύσεων, από ταρτάρ τόνου με wasabi και μαγιονέζα, χαβιάρι osetra, καπνιστό σολομό και λαβράκι, μάνγκο και lime-gel.

Κρεμώδης σούπα από κάσιους αρωματισμένη και λάδι βανίλιας, καθώς και χτένια με σελινόριζα σερβιρισμένα με μπισκ αστακού, θα απογειώσουν τη γευστική εμπειρία και θα μετατρέψουν τη βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι για δύο.

Το σιγομαγειρεμένο φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος και τα μοσχαρίσια μάγουλα με σως άγριων μανιταριών, κονφί γλυκοπατάτας, με πατάτα πουρέ αρωματισμένη με τρούφα και λαχανικά εποχής με βούτυρο, συμπληρώνουν τις δελεαστικές γεύσεις στο υπέροχο menu του Thalassa. Οι γαστρονομικές προτάσεις ολοκληρώνονται με τη συνοδεία σαμπάνιας και εκλεκτών κρασιών.

Η αρωματική και βελούδινη namelaka σοκολάτας με φρούτα στα χρώματα του έρωτα και σορμπέ από βατόμουρο, σερβιρισμένη υπό το φως των κεριών, δίνουν στο γεμάτο ρομαντισμό βράδυ ένα γλυκό και αξέχαστο φινάλε.

Info:

Kρατήσεις: 25832000

Αμαθούντος 75, Λεμεσός

Sawa Restaurant - Λευκωσία

.

Η ομάδα του εστιατορίου ετοίμασε διάφορα πιάτα σχεδιασμένα για τη συγκεκριμένη ξεχωριστή μέρα. Γεύσεις, αρώματα και μυρωδιές που -ίσως- να μην έχεις δοκιμάσει ξανά, θα κάνουν το βράδυ σου ακόμη καλύτερο και σίγουρα θα είναι μια στιγμή που θα θυμάσε για πάντα.

Info:

Κρατήσεις 22766777

Κλημέντονος 31, 1061 Λευκωσία.

Cook Shop - Λευκωσία

.

Το γνωστό και μοντέρνο μαγαζί της πόλης με την ιδιαίτερη αισθητική προσφέρει σε εσένα και το ταίρι σου μία βραδιά γεμάτη έρωτα, καλό και ποιοτικό φαγητό και φυσικά την απόλυτη ατμόσφαιρα ρομαντισμού που όμοια της δεν θα βρεις αλλού. Τι καλύτερο από το να περάσεις αυτό το βράδυ με ηρεμία, να χαλαρώσεις και να το γιορτάσεις μαζί με τον/ην αγαπημένο/η σου.

Info:

Κρατήσεις 99012307

Πινδάρου 6A, Λευκωσία.

Ouranos Loung Bar, Annabelle Hotel - Πάφος

.

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου αξίζει ένα δείπνο στον «ουρανό» με ένα ειδικό μενού σχεδιασμένο για ζευγάρια. Το μενού έχει σκοπό να σε φέρει πιο κοντά με τον άλλο. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και ρομαντικά τραγούδια από τη Γεωργία Χρήστου και τον Άγγελο Χρήστου που υπόσχονται να απογειώσουν τη πιο όμορφη στιγμή σου. Και όλα αυτά σε ένα τέλειο, ρομαντικό σκηνικό, κάτω από τον έναστρο ουρανό!

 

Info:

Κρατήσεις στο 26885000

Ποσειδωνος 8042, Πάφος

Anemi - Λεμεσός

.

Αν και έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του, το Anemi έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να αγκαλιαστεί από την πρώτη κιόλας στιγμή. Έτσι, το γαλλικό μπιστρό ετοίμασε για την πιο αγαπησιάρικη μέρα, ένα special menu με ιδιαίτερα πιάτα, γεύσεις και μυρωδιές. Για καλωσόρισμα το εστιατόριο θα προσφέρει ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί για να σε προετοιμάσει για τα καλούδια που πρόκειται να δοκιμάσεις και να απολαύσεις κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής βραδιάς της ζωής σου.

Info:

Κράτηση στο 25812000

Αμαθούντος 28, Άγιος Τύχων 4532

La Frenchie Bistro Restaurant - Λεμεσός

.

Με ατμόσφαιρα και άρωμα Γαλλίας, στις 14 Φεβρουαρίου γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα εστιατόρια της πόλης. Με 4 πιάτα που θα σε ταξιδέψουν στην πόλη του φωτός, θα περάσεις αξέχαστα, θα φας και θα απολαύσεις γεύσεις που θα σε κάνουν να ερωτευτείς ξανά και θα σου χαρίσουν στιγμές ευχαρίστησης.

Info:

Κράτηση στο 25212333

Ειρήνης 11, Λεμεσός

Nemea - Λευκωσία

.

Το αγαπημένο Nemea ετοίμασε ένα ιδιαίτερο μενού για την πιο αγαπησιάρικα μέρα του μήνα. Θα απολαύσεις μαζί με το ταίρι σου, από beef tartare, γαρίδες, εκλεκτά κρασιά και φυσικά νόστιμα γλυκά. Για ένα μοναδικό βράδυ παρέα με το άλλο σου μισό  για νόστιμο φαγητό με ωραία ατμόσφαιρα.

Info:

Κρατήσεις 96900900

Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa - Λεμεσό

''

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και το LPM Restaurant & Bar Limassol έχουν ετοιμάσει ένα “Menu Saint Valentin” από τον Executive Chef Adriano Cattaneο που περιλαμβάνει πλούσιες γεύσεις και signature cocktails για ένα άκρως ρομαντικό δείπνο που θα σου μείνει αξέχαστο και σίγουρα θα θυμάσαι για πολύ καιρό ακόμη.

Info:

Κρατήσεις στο 25862000

Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534, Λεμεσός

Faliros Restaurant - Παραλίμνι

.

Με ζωντανή, ποιοτική μουσική, νόστιμο και φρέσκο φαγητό και ρομαντική διάθεση απόλαυσε το γεύμα σου στο Faliros Restaurant που δημιούργησε ένα ειδικό και πλούσιο μενού για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις φαγητό ανάμεσα από πολλές επιλογές εκλεκτών πιάτων και φυσικά καλό κρασί από την κάβα του μαγαζιού.

Info:

Κράτηση στο 99628476

Κέννετι 67 Παραλίμνι

Madama Residence - Λευκωσία

.

Ένα σκηνικό φτιαγμένο για τους ερωτευμένους, ένα σετ μενού από τον σεφ Κυριάκο Μιχάηλ και μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα κάνει το βράδυ ακόμη καλύτερο έρχεται στο Madama Residence στη Λευκωσία . Νόστιμο φαγητό, ποιοτικό κρασί και την καλύτερη παρέα για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα.

Info:

Κρατήσεις: 22445551

Σόλωνος 54, Λευκωσία Παλιά Λευκωσία

Μa Nikkie Cuisine - Λάρνακα

.

Με τη ζωντανή παράσταση του σαξοφώνου και ένα ιδιαίτερο μενού που συνδιάζει τις καλύτερες περουβιανές και ιαπωνικές γεύσεις που με τα κατάλληλα υλικά, δίνουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, θα ταξιδέψεις σε έναν διαφορετικό κόσμο. Αν θες να περάσεις αυτή την ημέρα δοκιμάζοντας και απολαμβάνοντας ιδιαίτερες γεύσεις και κάτι εναλλακτικό, τότε μια επίσκεψη από το Μa Nikkie Cuisine επιβάλλεται.

Info:

Κρατήσεις 24505822

Αυλαντίδων Λάρνακα

Πεντάσχοινος - Λάρνακα

.

Με ένα πλούσιο μενού γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και νοστιμιές, το εστιατόριο Πεντάσχοινος δημιούργησε για του Αγίου Βαλεντίνου ένα ξεχωριστό μενού που τα περιέχει όλα. Πάρε το αγόρι ή το κορίτσι σου και απόλαυσε τα φαγητά του σεφ πλάι στη θάλασσα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, για το απόλυτο ρομαντικό ραντευβού. Τα πιάτα θα συνοδεύει ζέστη, φρέσκα Focaccia.

Info:

Κράτηση 24440044

Παραλία Αγίου Θεοδώρου, Λάρνακας

Πινάκιο Γεύσεων - Λεμεσός

.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί καταλλήλος για τη συγκεκριμένη, ιδιαίτερη βραδιά. Στην ταβέρνα θα υπάρχει ζωντανή μουσική από τον Κώστα Αποδίκη και την Εριέττα Ιουλιαννού που θα προσπαθήσουν να φτιάξουν την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα για έσένα και τη σχέση σου. Θα έχετε την ευκαρία να απολαύσετε κυπριακή γκουρμέ κουζίνα και φαγητά που θα είναι εξαιρετικά προσεγμένα τόσο σε γεύσει, όσο και σε παρουσίαση.

Info:

Κράτηση: 25747480

Σταυραετού Μαχαιρά 42, Λεμεσός

Imperial Chinese - Λευκωσία

.

Αν είσαι λάτρης του καλού και φρέσκου σούσι τότε του Αγίου Βαλεντίνου πάρε το ταίρι σου και δοκίμασε το εμπλουτισμένο μενού του Imperial Chinese, ένα σετ για δύο που θα έχει ποικιλία από διάφορα νόστιμα πιάτα και θα προσθέσει μια διαφορετική πινελιά σε αυτό σου το βράδυ. Φρέσκες πρώτες ύλες που σε συνδιασμό με διάφορα μυρωδικά και τεχνικές θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Info:

Κρατήσεις: 22313960

Πορφύριου Δικαίου 14, Λευκωσία

Bela Vita - Λευκωσία

.

Με ένα σετ μενού που περιλαμβάνει starters, mains και dessert, το Bela Vita υπόσχεται να χαρίσει για δύο άτομα την καλύτερη βραδιά για του Αγίου Βαλεντίνου. Πάρε το ταίρι σου και απόλαυσε ένα μοναδικό και άκρως χορταστικό δείπνο με μόνο €30 το άτομο.

Info:

Κρατήσεις στο 22262369

Αρχαγγέλου Μιχάηλ 3, Τρυπιώτη Λευκωσία

Marber- Λάρνακα

.

Καρπάτσιο από βοδινό φιλέτο με τομιναμπούρ, φουντούκια και ρόκα, αραντσίνι μανιταριών με μασκαρπόνε, θυμάρι και πέστο αρωματικών, καθώς και ναμελάκα λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα κόκκινα φρούτα και μαρέγκες από φιστίκια αιγίνης είναι μερικά από αυτά που θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο Marber την ημέρα των ερωτευμένων.

Info:

Ατλαντίδων 6058, Λάρνακα

Κρατήσεις 24505821

La Caleta - Λεμεσός

.

Έχοντας θέα την ομορφιά της πόλης,  ετοιμάσου να αφεθείς σε μια αξέχαστη εμπειρία για ένα άκρως ρομαντικό βράδυ για δύο. Το ειδικά επιμελημένο μενού σε συνδυασμό με το δωρεάν ποτό του καλωσορίσματος, θα ανεβάσει τη διάθεση και την όρεξη σου για φαγητό και διασκέδαση στα ύψη. 

Info:

Κράτηση στο 25252404

Γεωργίου Α’ 89, Λεμεσός

Paragadi Fish Restaurant - Λευκωσία

.

Αν είσαι λάτρης του ποιοτικού, φρέσκου και νόστιμου ψαριού, τότε στις 14 του μήνα πρέπει να επισκεφτείς με το ταίρι σου στο Paragadi Fish Restaurant για ένα εναλλακτικό ραντεβού που σίγουρα θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάνε την κράτηση σου για να απολαύσεις το φαγητό σου ακούγοντας τους ήχους της θάλασσα και βλέποντας το όμορφο φεγγάρι.

Info:

Κρατήσεις στο 22491310

Νιόβης 3, Λευκωσία

 

Marina Breeze - Λεμεσό

.

Έχοντας «πιάτο» τη θάλασσα της πόλης θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα special valentines menu που θα περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως και φυσικά ένα λαχταριστό γλυκό που θα σε αφήσουν πέραν για πέραν ικανοποιημένο, χορτασμένο και ικανοποιημένο.

Info:

Κρατήσεις 25051230

Στη Μαρίνα Λεμεσού

Panos Steak House Restaurant - Λάρνακα

.

Για ένα εκλεπτυσμένο βράδυ με ιδιαίτερα πιάτα ετοιμάσου να επισκεφτείς το Panos Steak House Restaurant στη Λάρνακα για καλοψημένα steak και νόστιμες γεύσεις. Φυσικά θα έχεις την ευκαρία να δοκιμάσεις και άλλα διάφορα πιάτα μιας και το εστιατόριο προσφέρει ποικιλία φρέσκων και νόστιμων φαγητών. Τι καλύτερο από το να το επισκεφτείς την πιο ερωτική μέρα του μήνα.

Info:

Κρατήσεις στο 24653707

Άγκυρας 7, Λάρνακας 6026

Lithos - Λεμεσός

.

Γιόρτασε με τον αγαπημένο/η σου ένα ξεχωριστό δείπνο που θα σου μείνει αξέχαστο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σίγουρα θα σε αφήσει χορτάτο και ευχαριστημένο. Το Lithos είναι ένα από τα must to go εστιατόρια της πόλης καθώς τόσο το προσωπικο, η φιλοξενεία αλλά και το φαητό είναι σε άριστα επίπεδα και σε κάνει να νιώθεις αμέσως άνετα και όμορφα.

Info:

Βασ. Καρλόττα 4, Λεμεσός

Κράτηση στο 25762761

Buffalo Wings & Rings - Λεμεσός

Το βέλος του έρωτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις πιο γλυκές λιχουδιές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δωρεάν σφηνάκι και επιδόρπιο για όλα τα ζευγάρια που θα βρεθούν στο Buffalo Wings & Rings!

Κάνε έγκαιρα την κράτηση σου και σκόρπισε αγάπη παντού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κρατήσεις στο: 25 622229

Γεωργίου Α'58, Λεμεσός

Pralina Experience - Λευκωσία και Λεμεσό

.

Απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στα Pralina Experience σε Λευκωσία και Λεμεσό με ζωντανή μουσική από τις 19:30 μέχρι τις 22:30. Θα διατίθεται ειδικό πιάτο ημέρας και επιδόρπιο που σου απογειώσουν τη πιο ρομαντική βραδία.

Info:

Κρατήσεις στο 25-355338, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 224, Λεμεσός

Κρατήσεις στο 22-665588, Στασικράτους Λευκωσία

Pinolo - Λευκωσία

.

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα εμπνευσμένο πιάτο ημέρας και ζωντανή μουσική σε ένα μοναδικό εστιατόριο με άρωμα και γεύσεις από την όμορφη Ιταλία. Πρόκειται για ένα ζεστό μέρος με αισθητική, φινέτσα και ομορφιά που σε κάνει αμέσως να νιώθεις σαν το σπίτι σου, κάτι, εξίσου σημαντικό για τη συγκεκριμένη βραδιά που θες να απολαύσεις το δείπνο μαζί με το ταίρι σου. Θα δοκιμάσεις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις από μοναδικά βιολογικά προϊόντα και όχι μόνο.

Info:

Κράτηση στο 22570750. Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Γ’9, 1065,

 Diamante Blu - Μαρίνα Λεμεσού

Στις 14 Φεβρουαρίου το Diamante Blu στη Μαρίνα της Λεμεσού, διοργανώνει ένα ξεχωριστό δείπνο για τα ζευγάρια με ένα special μενού, ζωντανή μουσική και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Κάνε την κράτηση σου και απόλαυσε ένα μοναδικό βράδυ έχοντας θέα τη θάλασσα και το φεγγάρι.

Τηλέφωνο: 2537737, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Loader