«Απασχόληση, επιχειρηματικότητα και κοινωνική συνοχή για ευάλωτες ομάδες»: Εκδήλωση από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας

«Απασχόληση, επιχειρηματικότητα και κοινωνική συνοχή για ευάλωτες ομάδες»: Εκδήλωση από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο 2033 Wine & Cocktail bar στη Λευκωσία

Πόσο σημαντικά είναι άραγε σήμερα τα θέματα της απασχόλησης, της επιχειρηματικότητας αλλά και της κοινωνικής συνοχής για ευάλωτες ομάδες; Η απάντηση είναι μία και αναμφίβολα μέσα στο σημερινό πλαίσιο των νέων δεδομένων που δημιουργούνται αποτελούν θέματα νευραλγικής σημασίας για την κοινωνία μας και ειδικότερα τους νέους.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έρχεται να θέσει επί τάπητος και να αναλύσει εις βάθος τα συγκεκριμένα επίκαιρα θέματα που δημιουργούν μεγάλες συζητήσεις και προβληματισμό.

Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (Center of Social Innovation - CSI) έρχεται να μας προσκαλέσει για να συζητήσουμε τα θέματα αυτά στην εκδήλωση με τίτλο «Απασχόληση, επιχειρηματικότητα και κοινωνική συνοχή για ευάλωτες ομάδες» που διοργανώνεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκών έργων The Missing Entrepreneurs και ΕNFEM - Female TCNs Integration in local Communities through Employability and Entrepreneurship Local Oriented Strategies.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου στις 18:00 στο 2033 Wine & Cocktail bar στη Λευκωσία. Φόρμα εγγραφής εδώ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης 

18:00 – 18:15: Εγγραφές και έναρξη εκδήλωσης

18:15 – 18:45: Παρουσίαση ευρωπαϊκού έργου Τhe Missing Entrepreneurs και εξερεύνηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

18:45 – 19:15: Παρουσίαση έργου ENFEM

19:15 – 19:35: Προσκεκλημένη oμιλήτρια Παναγιώτα Πολυκάρπου, Be an Ally Foundation

19:35 – 20:05: Προσκεκλημένος ομιλητής Γιώργος Αηλιώτης, UNHCR

20:05 – 21:00: Αξιολόγηση Συνεδρίου, Κλείσιμο | Δεξίωση & Δικτύωση

Το έργο The Missing Entrepreneurs στοχεύει στην οικοδόμηση μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς όσον αφορά τις ψηφιακές νεοσύστατες επιχειρήσεις και στη στήριξη της ανάπτυξης ψηφιακών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων σε ευάλωτες και υποεκπροσωπούμενες ομάδες πληθυσμού στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα, όπως οι γυναίκες, οι μετανάστες, οι νέοι και οι ηλικιωμένοι. 

Ιστοσελίδα: https://themissingentrepreneurs.eu/

5

Το ENFEM θα αναπτύξει τοπικές στρατηγικές με στόχο την κοινωνικοοικονομική ένταξη των γυναικών τρίτων χωρών μέσω της απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας, και θα ενδυναμώσει τις γυναίκες αυτές μέσω της μεταφοράς γνώσεων και της ανταλλαγής καλών πρακτικών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων ένταξης. 

Website: https://enfem.infoproject.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/enfemamif

Instagram: @enfemproject

Αριθμός έργου: 101038287-ENFEM-AMIF-2020-AG

Μάθετε περισσότερα για το Center for Social Innovation

Website: www.csicy.com

Facebook: https://www.facebook.com/CSI.CYPRUS

Instagram: @csi_cy 

1

 

3

 

Loader