Έρχεται ένα διήμερο camping και πεζοπορία στο Τροόδος

Έρχεται ένα διήμερο camping και πεζοπορία στο Τροόδος

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η ομάδα του Salonica View διοργανώνει ενα μοναδικό διήμερο κάμπινγκ στο Τρόοδος και πεζοπορία στα μονοπάτια της φύσης Άρτεμις και Καληδόνια.

1η ημέρα - 14 Ιουλίου Σάββατο

Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει απο τη Λευκωσία (Κέντρο Κυπριακής Χειροτεχνίας). Θα κατευθυνθούμε προς τον κατασκηνωτικό χώρο στο Τροόδος. Με την άφιξη μας ,θα τακτοποιήσουμε τις σκηνές μας και βολέψουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα στο χώρο. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας μέσα από team building games και παιχνίδια εμπιστοσύνης και στην συνέχεια θα υπάρχει ξεκούραση. Γύρω στις 3-4 θα ετοιμαστούμε για την πεζοπορία μας στο μονοπάτι Άρτεμις. Απο τον κατασκηνωτικό χώρο στην αφετηρία του μονοπατιού θα μεταβούμε με το λεωφορείο μας. Μέτα το τέλος της πεζοπορίας θα επιστρέψουμε στον κατασκηνωτικό χώρο. Το βράδυ θα ξεκινήσει η διαδικασία του βραδινού μας όπου θα μαγειρέψουμε, θα ψήσουμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί σαν μια παρέα.

 

2η ημέρα - 15 Ιουλίου Κυριακή

Την επόμενη μέρα, θα σηκωθούμε νωρίς το πρωί, καθώς πρέπει να πάρουμε την απαραίτητη ενέργεια για την πεζοπορία μας. Αφού ετοιμαστούμε για την πεζοπορία μας , θα μαζέψουμε τις σκηνές μας και τα προσωπικά μας αντικειμένα, θα τα μεταφέρουμε στο λεωφορείο μας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Πλάτρες. Εκεί θα μας αφήσει το λεωφορείο μας για να ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στο μονοπάτι της Φύσης Καληδόνια. Αφού τελειώσουμε την πεζοπορία μας θα ακολουθήσει φαγητό στην περιοχή. Γεμάτοι όρεξη, ενέργεια, καινούργιες εμπειρίες και φίλους θα αναχωρήσουμε το απογεύμα για να επιστρέψουμε πίσω στη Λευκωσία.

📞✉Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.salonicaview.com/.../%CE%B4%CE%B9%CE%AE%CE%BC...

Loader