Έρχεται ένα διήμερο Φεστιβάλ Αγάπης και Χαράς

Έρχεται ένα διήμερο Φεστιβάλ Αγάπης και Χαράς

Με μασκότ, ξυλοπόδαρους και μπαλονοκατασκευές

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στο διήμερο Φεστιβάλ Αγάπης και Χαράς Ταμασού στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης στο Επισκοπειό, για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση ΧΑΝΑ ΖΟΟ από την Ελλάδα και να συμμετάσχουν σε πολλές άλλες φανταστικές δραστηριότητες!

Η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, ο Παπαγάλος, η Κατσίκα, ο Αστακός και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα έρχονται για να μας παρασύρουν σε ένα πάρτι με ξέφρενο χορό, πλημμυρισμένο από τα αγαπημένα μας τραγούδια!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προσφέρονται κεράσματα για τους μικρούς μας φίλους, ενώ μασκότ με αγαπημένους παιδικούς ήρωες, Facepainting, Ταχυδακτυλουργός, Ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, παιχνίδια με στόχους, φουσκωτά παιχνίδια, Κάστρο περιπέτειας, Baseball, παιχνίδια με βελάκια και άλλα πολλά υπόσχονται να τους προσφέρουν ξεχωριστή διασκέδαση.

Σάββατο 1 Οκτώβριου (10:30 – 19:00) και

Κυριακή 2 Οκτώβριου 2022 (11:00 – 19:00)

.

 

''

Loader