Έρχεται μια καινούρια τηλεοπτική σειρά με τις περιπέτειες του Harry Potter!

Έρχεται μια καινούρια τηλεοπτική σειρά με τις περιπέτειες του Harry Potter!

Κάθε σεζόν θα εξιστορεί ένα βιβλίο

Είναι γεγονός! Μετά από αρκετές φήμες, η πλατφόρμα Μax όρισε επίσημα την έναρξη της τηλεοπτικής σειράς Χάρι Πότερ, με πρεμιέρα το 2026.

Ο Χάρι, ο Ρον, η Ερμιόνη και το υπόλοιποι ήρωες του Χόγκουαρτς θα επιστρέψουν στην οθόνη 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας στο franchise του Χάρι Πότερ, ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος 2, που βγήκε στους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με το Variety, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, Ντέιβιντ Ζάσλαβ, επιβεβαίωσε το ντεμπούτο-στόχο της σειράς κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης κερδών για το τέταρτο τρίμηνο της εταιρείας στις 23 Φεβρουαρίου 2024 και ανακοίνωσε ότι θα προβληθεί για επτά σεζόν, προσαρμόζοντας κάθε βιβλίο της σειράς. Ο Zaslav μοιράστηκε ότι μαζί με τους επικεφαλής των HBO και Max, Casey Bloys και Channing Dungey, συναντήθηκαν πρόσφατα με την J.K. Rowling για την επανεκκίνηση στο Λονδίνο.

«Περάσαμε χρόνο με την Τζ. Κ. και την ομάδα της. Και οι δύο πλευρές είναι ενθουσιασμένες που αναζωπυρώνεται αυτό το franchise. Οι συζητήσεις μας ήταν πολύ καλές και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για αυτό που έχουμε μπροστά μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια δεκαετία νέων ιστοριών με τους φαν σε όλο τον κόσμο, στο Max», επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros Discovery. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα ηθοποιών που θα παίξουν στη σειρά Χάρι Πότερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για διαφορετικό καστ από εκείνο των ταινιών. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, που υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ και στις οκτώ ταινίες έχει δηλώσει ότι «σε καμία περίπτωση» δεν επιδιώκει να συμμετάσχει στη σειρά. 

 

Πηγή φωτογραφίας

Πηγές

variety.com

teenvogue.com

lifo.gr

 

Loader