Η 4η Γιορτή του Μανιταριού στα Σπήλια μόλις ανακοινώθηκε!

Η 4η Γιορτή του Μανιταριού στα Σπήλια μόλις ανακοινώθηκε!

Ένα εκλεκτό έδεσμα της κυπριακής γης θα έχει την τιμητική του

Διοργανώνεται και φέτος στα Σπήλια από το Κοινοτικό Συμβούλιο Σπηλιών και το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων η 4η  Παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου.

Μην χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα σε ένα σπάνιας ομορφιάς, φυσικό τοπίο, μέσα στο Δάσος του Τροόδους, όπου ειδικοί στη συλλογή μανιταριών θα σας μυήσουν στα μυστικά, βοηθώντας σας στην ταυτοποίηση και τη διαλογή τους.

1

Ταυτόχρονα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μανιταροεδέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ανακαλύψετε τον μυστηριώδη και μαγικό κόσμο των μανιταριών μέσα από σεμινάρια, που θα σας παρέχουν μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη γνώσεων.

Στο χώρο της εκδήλωσης, σύμφωνα με την περσινή εκδήλωση, θα υπάρχει έκθεση και πώληση μανιταροπροιόντων όπως, υπαίθρια μανιταρομαγειρέματα και παραδοσιακά εδέσματα.

Η κοινότητα των Σπηλιών συνιστά ένα εκπληκτικό ορεινό θέρετρο στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί: από καλό φαγητό μέχρι μουσεία, θαυμαστές εκκλησίες και φυσικά απόλαυση του πανέμορφου κυπριακού φυσικού πλούτου.

Το χωριό Σπήλια βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας και αποτελεί το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην περιοχή της Σολέας (1050 μέτρα).

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα. 

Loader