Κατακλυσμός 2023: Όλες οι συναυλίες και οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στην Κύπρο

Κατακλυσμός 2023: Όλες οι συναυλίες και οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στην Κύπρο

Το τριήμερο του Κατακλυσμού πλησιάζει και οι πόλεις της Κύπρου ετοίμασαν πλούσιο πρόγραμμα με μουσική και όχι μόνο

Η Γιορτή του Κατακλυσμού πλησιάζει και οι πόλεις έχουν ανακοινώσει τις εκδηλώσεις που πρόκειται να στηθούν για να διασκεδάσουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές συναυλίες από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή και άλλοι πολλοί.

Κατακλυσμός Λάρνακας -  2-7 Ιουνίου στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων

Από τις 2-7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο Κατακλυσμός στη Λάρνακα και το πρόγραμμα είναι απολαυστικό. Συναυλίες, χοροί, τραγούδια και πολλές άλλες εκπλήξεις έρχονται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα απολαύσουμε είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο  Χρήστος Δάντης και ο Γιάννης Πλούταρχος που υπόσχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη μουσική παρέα.

Φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλους καλλιτέχνες όπως η Δέσποινα Ολυμπίου, η Στέλλα Γεωργιάδου και όχι μόνο.

Ανακάλυψε το γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινά στις 2 Ιουνίου, ΕΔΩ

credits φωτο: Μανώλης Χιώτηςπηγή 

 

 Κατακλυσμός στη Λεμεσό, 3-5 Ιουνίου στο Μόλο

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

8:30μ.μ Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού με την παράσταση «Καλώς ήρταμεν! Χοροί και τραγούδια της Κύπρου»

9:30μ.μ Συναυλία με τίτλο «Θα πούμε τα αλλιώτικα»

Τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Νίκου Παπάζογλου, των αδελφών Κατσιμίχα, αλλά και του Χρίστου Νικολόπουλου, του Τάκη Σούκα, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου και πολλών άλλων. Ο Κούλης Θεοδώρου, η Μαρία Θεοδότου, ο Δημήτρης Μεσημέρης, η Φρειδερίκη Τομπάζου και ο Σάββας Χρυσοστόμου, σε μια συναυλία με παλιά τραγούδια διαχρονικής αξίας με τα οποία μεγαλώσαμε.

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Θεατράκι Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου

6:00-8:00μ.μ Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου. 8:00μ.μ Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφου. Ο καραγκιόζης με τον πάμπορο στον κατακλυσμό.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

8:00μ.μ Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» και το μουσικό σχήμα Αντάμα σε καρσιλατίσματα ανατολής και δύσης από την Κύπρο

8:45μ.μ Ο Εθνικός Σύλλογος Ζήδρος σε ένα πρόγραμμα με Κρητικούς χορούς και τραγούδια

9:30μ.μ Το πάρτι συνεχίζεται.. συναυλία με τους 4 θρύλους, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, και Γιάννη Μηλιώκα. Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δεν χάθηκε ποτέ, κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν «παιδιά».

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Θεατράκι Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου

6:00-8:00μ.μ Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου. 8:00μ.μ Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο Μέγα Αλέξανδρος και ο κατηραμένος Όφης.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero

9:00μ.μ Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά με τίτλο «50 χρόνια χρυσάφι», που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία το ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών/ στιχουργών με τους οποίους ο καλλιτέχνης κατέθεσε σπουδαία δισκογραφική δουλειά.

Κατακλυσμός στην Πάφο, 3-5 Ιουνίου στο Cap St Georges Hotel & Resort

.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort, με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό πάρτι εγκαινίων στο Kohili Beach Lounge Bar, με τους παγκοσμίου φήμης DJs, τον Cuebrick και τον Dj Agatino Romero. Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα βρεθεί για μία ξεχωριστή συναυλία στο ξενοδοχείο ο Σάκης Ρουβάς.

 Στις 5 Ιουνίου στην Πλατεία Κοχίλι θα υπάρχουν θαλάσσιες δραστηριότητες και με αφρούς για τα παιδιά.

Περισσότερα θα βρεις ΕΔΩ

Κατακλυσμός στην Αγία Νάπα, 3-5 Ιουνίου

Ο Δήμος Αγίας Νάπας προετοιμάζεται για τον Κατακλυσμό και μόλις ανακοίνωσε ένα απολαυστικό πρόγραμμα. Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση για τον Κατακλυσμό και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε πολλά.

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Νίκο Ζωιδάκη ενώ το Σάββατο 4 Ιουνίου,  θα βρεθεί στο νησί μας ο γνωστος και αγαπημένος Νίκος Μακρόπουλος. 

Φυσικά τις μέρες αυτές θα υπάρχει η  Γιορτή Ψαριού, χοροί και τραγούδια από διάφορα συγκροτήματα Δήμου Αγίας Νάπας και όχι μόνο.

Ανακάλυψε ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Κατακλυσμός στην Πόλη Χρυσοχούς, 3-5 Ιουνίου στο Λιμανάκι του Λατσιού

Στις 3-5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν στο Λιμανάκι του Λατσιού μοναδικές εκδηλώσεις με θαλάσσια αγωνίσματα, χοροί και μπόλικη μουσική.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιώργο Τσαλίκη καθώς και τη Μαρία Καρλάκη! 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα

Κατακλυσμός Πρωταρά - 4 Ιουνίου στην πλατεία του Fig Tree Bay

Η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή θα αποτελέσει την κορύφωση των φετινών εορτασμών του τριημέρου του Κατακλυσμού στον Πρωταρά. 

Η Δέσποινα Βανδή έρχεται στον Πρωταρά για να πραγματοποιήσει μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία την Κυριακή 4 Ιουνίου στην πλατεία του Fig Tree Bay όπου θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της παλιά και καινούργια. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. 

Loader