Ο Νικόλας Ιωαννίδης μας προσκαλεί στο "Φυτοπωλείο" του για ένα σούπερ γιορτινό event

Ο Νικόλας Ιωαννίδης μας προσκαλεί στο "Φυτοπωλείο" του για ένα σούπερ γιορτινό event

Για ένα όμορφο απόγευμα με... φυτά, ποτό και τσιμπήματα παρέα με τον αγαπημενό μας Instagramer

Γνωρίσαμε την αγάπη του Νικόλα Ιωαννίδη για τα φυτά μέσα από τα συνεχή post και stories του στη σελίδα του στο Instagram ενώ πέρσι τον Μάρτιο αποφάσισε το μεράκι του για τα φυτά να το κάνει επάγγελμα. Έτσι, δημιούργησε ένα υπέροχο χώρο στην καρδιά της Λευκωσίας, στην οδό Κλήμεντος, βάζοντας μέσα σε αυτόν όλο το γούστο και την αισθητική του. Ο Νικόλας Ιωαννίδης δημιούργησε "Το Φυτοπωλείο" που γρήγορα έγινε ένα μαγαζί talk of the town.

Αυτή την περίοδο, "Το Φυτοπωλείο" του Νικόλα Ιωαννίδη έβαλε τα γιορτινά του, όμορφα στολίδια, λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα φυτά για να υποδεχθεί την ομορφότερη και πιο γλυκιά περίοδο της χρονιάς, τα Χριστούγεννα. 

Η μεταμόρφωση του Φυτοπωλείου σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο cozy χώρο με μεγάλη ποικιλία φυτών αλλά και μία πολύ ξεχωριστή γκάμα από μεγάλες, μικρές, οικονομικές και πανέμορφες γλάστρες από διαφορετικά υλικά τον καθιστούν τον απόλυτο προορισμό αυτές τις γιορτές για επιλογές δώρων. Τι καλύτερο αυτές τις γιορτές να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα φυτό, με ζωή σε μία ιδιαίτερη γλάστρα που θα το φροντίζει και θα του δώσει αγάπη. 

Τα πρώτα του Χριστούγεννα ετοιμάζεται να γιορτάσει φέτος το Φυτοπωλείο με τον Νικόλα Ιωάννίδη να έχει βάλει όλη την καλή του διάθεση φτιάχνοντας τον χώρο του τόσο όμορφα για να μας υποδέχεται τόσο καθημερινά όσο και στο γιορτινό πάρτι που ετοιμάζει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου από τις 15:00 μέχρι και τις 20:00 στο "μαγαζάκι της καρδιά μας" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην πρόσκλησή του. 

Ο Νικόλας Ιωαννίδης λοιπόν θα μας περιμένει στην οδό Κλήμεντος 5Α στη Λευκωσία για ποτό, τσιμπήματα, μουσική, γέλια, ευχές και φυσικά πολλά φυτά. 

Loader