Οι Φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων Χωριών και το απολαυστικό τους πρόγραμμα

Οι Φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων Χωριών και το απολαυστικό τους πρόγραμμα

Η έναρξη θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων χωριών σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου. Φέτος λοιπόν, θα απολαύσουμε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Αγρό, στη Δερύνεια, στην Καλαβασό, στον Καλοπαναγιώτη, στην Κυπερούντα, στο Φικάρδου και στην Πόλη Χρυσοχούς.

Στόχος του Υφυπουργείου είναι τα χριστουγεννιάτικα χωριά να καταστούν θεσμός, να διαφοροποιηθούν από τα υπόλοιπα και κάθε χρόνο να αυξάνονται. Να αποτελέσουν πόλο έλξης για όλους μας .

Οι συγκεκριμένοι προορισμοί θα διακοσμηθούν με τον καλύτερο τρόπο  και φυσικά θα φωταγωγηθούν εορταστικά, στο πνεύμα  των ημερών. Θα απολαύσουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τραγούδια και όχι μόνο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 26 Νοεμβρίου 2022 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθούν αναλυτικά τα χωριά και το πρόγραμμα τους:

Κυπερούντα - Φωταγώγηση - 26 /11:

Ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά της Κύπρου, η πανέμορφη Κυπερούντα άρχισε να μεταμορφώνεται σταδιακά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Η κοινότητα της Κυπερούντας έχει επιλεγεί για δεύτερη χρονιά από το Υφυπουργείο Τουρισμού ως ένα από τα 7 χριστουγεννιάτικα χωριά της Κύπρου.

Οι περσινές θετικές αξιολογήσεις έδωσαν στο χωριό ώθηση φέτος να γίνουν καλύτεροι. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και θα το βρεις ΕΔΩ

Αγρός - Φωταγώγηση 26/11:

O Αγρός θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Eκπλήξεις και μοναδικές στιγμές θα ζήσουμε όλοι αυτές τις ξεχωριστές μέρες. 

Δες όσα θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ΕΔΩ

 

Φικάρδου - Φωταγώγηση 26/11:

Φωτάκια, ξύλινα σπιτάκια, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ξιφομάχοι, σόου με φωτιές, βιωματικά εργαστήρια με όμορφα χειροτεχνήματα, μουσικές εκδηλώσεις και όχι μόνο θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό ταξίδι.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού ΕΔΩ

 

Καλαβασός - Φωταγώγηση 26/11:

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα θα έχει κυπριακό χαρακτήρα. Στόχος είναι να προσφέρει στους επισκέπτες θέαμα, γεύσεις και εμπειρίες από την κυπριακή ύπαιθρο, φιλοξενία, φύση και πολιτισμό σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Tις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές θα απολαμβάνουμε πρόγραμμα με καλλιτέχνες και βιωματικές δραστηριότητες το οποίο θα ανακοινωθεί και αυτό σύντομα. Έρχεται ένα γεμάτο εκπλήξεις χριστουγεννιάτικο χωριό που δεν πρέπει να χάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Kαλοπαναγιώτης:

Στο χωριό θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, μουσική, διαφορα περίπτερα με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, φαγητό, ζεστά ροφήματα και φωταγώγηση. Η πιο όμορφη περίοδος της χρονιάς πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε σε ακόμη ένα χωριό του νησιού μας. 

Ανακάλυψε το πορόγραμμα ΕΔΩ

Πόλη Χρυσοχούς - Φωταγώγηση 26/11:

Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς μας περιμένει να απολαύσουμε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, περίπτερα που θα πουλούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές αλλά και ροφήματα, φαγητό, γλυκά και άλλα πολλά.

Δες το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δερύνεια:

[[

Ο Δήμος Δερύνειας ντύνεται στα γιορτινά του, μετατρέπεται σε «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» και σας καλεί να απολαύσετε τις δραστηριότητες, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τα έθιμα, τα παραδοσιακά προϊόντα κ.ά. μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το πρόγραμμα

 

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Loader