Το Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό fashion bazaar

Το Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό fashion bazaar

Θα λειτουργήσει από 5/12 μέχρι 30/12, με είδη ένδυσης που πρόσφεραν δωρεάν επώνυμες μπουτίκ, σχεδιαστές και φίλες

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει FASHION Bazaar το Δεκέμβριο 2022, εκδήλωση που έχει καθιερωθεί εδώ και μερικά χρόνια ως θεσμός και συνιστά απαραίτητη εκδήλωση για τη συλλογή χρημάτων, εξυπηρετώντας τους σκοπούς για τους οποίους οι Αλκυονίδες έχουν τάξει την ύπαρξή τους.

Το FASHION Bazaar θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30  Δεκεμβρίου, με είδη ένδυσης που πρόσφεραν δωρεάν επώνυμες μπουτίκ, σχεδιαστές και φίλες.  Επιπλέον, θα πωλούνται γούρια και  χειροποίητα κοσμήματα  με ημιπολύτιμους λίθους, φτιαγμένα με ιδιαίτερο γούστο από την Αλκυονίδα  Άννα Αγρότη. 

Ώρες και μέρες λειτουργίας:  

Καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων και των δύο Κυριακών 11/12 και 18/12 από τις  10:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ. και από τις 3:00 μ.μ μέχρι τις 6.00μμ..

Διεύθυνση: Αφροδίτης 31 και Στασάνδρου 1, στο κέντρο της Λευκωσίας (απέναντι από το ψηλό κτήριο 360).

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη.

Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο και στηρίζοντας έμπρακτα όπου υπάρχει ανάγκη, εδώ και 24 χρόνια από την ίδρυση τους, οι Αλκυονίδες έχουν αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά σωματεία της Κύπρου, με αξιοσημείωτη και συνεχή κοινωνική δράση. Υποτροφίες και χορηγίες για φοίτηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μερική κάλυψη του κόστους σε θέματα υγείας και για μετάβαση εκτός των συνόρων της Κύπρου για θεραπεία, σταθερή οικονομική στήριξη σε άπορες οικογένειες, είναι αναφορικά ένα κομμάτι από το έργο στο οποίο οι Αλκυονίδες συντελούν.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alkionides.org.cy, [email protected]

fb: Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες  - Alkionides Charity

9

Loader