Τα 10 καλύτερα Halloween parties που περιμένουμε!

Τα 10 καλύτερα Halloween parties που περιμένουμε!

Οδηγός επιβίωσης για ξεφάντωμα με κολοκύθες, βαμπίρ και ζόμπι

H πιο σκoτεινή περίοδος της χρονιάς, το Halloween πλησιάζει και εμείς βρήκαμε τα 10 πολυαναμενόμενα πάρτι που έρχονται για να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Βάλε λοιπόν το πιο έξαλλο και τρομακτικό κουστούμι που έχεις και ετοιμάσου να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία και να διασκεδάσεις μέχρι αργά το βράδυ μαζί με την παρέα σου.

H νύχτα του Halloween (Χαλοουίν) γιορτάζεται κάθε 31η Οκτωβρίου, με τις ρίζες της να μας πηγαίνουν πίσω στον χρόνο και στο αρχαίο κέλτικο φεστιβάλ Samhain που εορταζόταν κυρίως στην Ιρλανδία, Αγγλία και σε κάποιες περιοχές της βόρειας Γαλλίας. Με αρκετά μυστικιστικό χαρακτήρα, το Halloween σηματοδοτεί το τέλος της συγκομιδής και μας κάνει να θυμηθούμε τους νεκρούς και τους ανθρώπους που έχουν φύγει. Όλα αυτά πολύ κοντά στη γιορτή των Αγίων Πάντων την 1η Νοεμβρίου, αλλά και τη μεξικάνικη «Ημέρα των Νεκρών» (Dia de los Muertos) στις 2 Νοεμβρίου. Όλα συνδέονται με κάποιο τρόπο.

Μέχρι που όλα αυτά πέρασαν στους απογόνους των Ιρλανδών και Άγγλων στις ΗΠΑ και οι Αμερικάνοι μετέτρεψαν την παραδοσιακή αυτή γιορτή, που έτεινε να ξεχαστεί, σε μία βιομηχανία δισεκατομμυρίων και αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας!  Το είχαν ξανακάνει και με τον... Άγιο Βασίλη! Στην Κύπρο, φυσικά, δεν γιορτάζουμε το Halloween όπως στις ΗΠΑ, δεν σκαλίζουμε κολοκύθες, αλλά είναι μια καλή αφορμή για θεματικά πάρτι και ξεφάντωμα, ντυμένοι βαμπίρ και ζόμπι για μια και... δυο βραδιές. «No harm», που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα πάρτι του είδους και σας τα προτείνουμε ως μία καλή αφορμή για έξοδο, ξεφάντωμα και γιατί όχι να μασκαρευτείτε και να το απολαύσετε! 

25 Οκτωβρίου - WClub στη Λεμεσό

.

Το Suave Vibes Halloween Party φερνει στις 25 Οκτωβρίου το WClub στη Λεμεσό. Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα στυλ Bachata και Kizomba ετοιμάσου να κουνηθείς μέχρι αργά το βράδυ. Θα υπάρχουν πολλές επιλογές ποτών, όπως κρασί, μπίρες, αναψυκτικά ενώ θα έχει και ειδική τιμή για επιλεγμένα κοκτέιλ και αποστάγματα.

Ιnfo:

25 Οκτωβρίου

Ώρα 22:00

Είσοδος: 10€ + 1 ποτό

WClub στη Λεμεσό. Για κρατήσεις καλέστε στο 99306038

Περισσότερα εδώ 

27 Οκτωβρίου - Halloween Latin Party, Asmation Live Λευκωσία

''

To Asmation Live στη Λευκωσία διοργανώνει ένα Halloween Latin Party στις 27 Οκτωβρίου στο οποίο θα χορέψουμε μεταμφιεσμένοι με τις πιο τρελλές και εντυπωσιακές στολές που έχουμε. Ένα ιδιαίτερο πάρτι είναι έτοιμο να στηθεί στην πόλη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει ενδιαφέρον και φαντασία.

Info:

27 Οκτωβρίου

Ώρα 21:00

Asmation live

Περισσότερα εδώ

28 Οκτωβρίου - Halloween Party, Downtown Λευκωσία

.

Tο Downtown live στις 28 Οκτωβρίου ετοιμάζει και αυτό με τη σειρά του Halloween Party στο οποίο θα υπάρχει αγαπημενη μουσική από τα 90s & 00s . Στα desks θα βρίσκεται ο μοναδικός DJManic Mike για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χορού με τις επιλογές του. Η είσοδος είναι στα €10 online και στην είσοδο στα €12. Φυσικά, διάλεξε την πιο εντυπωσιακή στολή για να ξεχωρίσεις ή αν θες πήγαινε όπως σου αρέσει.

Info:

28 Οκτωβρίου, Downtown live, Λευκωσια

Ώρα 21:00

Περισσότερα εδώ

28 Oκτωβρίου - Guaba Beach Bar στη Λεμεσό

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Guaba Beach Bar στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι με θεματική το Halloween. Βάλε την πιο τρελή στολή σου και ετοιμάσου να ζήσεις το απόλυτο πάρτι με μπόλικη διασκέδαση, χορό και μουσική από DJ’s που θα χαρίσουν ένα ξέφρενο βράδυ στους θαμώνες. Tι καλύτερο από το να περάσεις το βράδυ του Halloween παρέα με φίλους στο πιο ανατρεπτικό πάρτι της πόλης.

Info:

28 Οκτωβρίου

Ώρα 20:00

Guaba beach bar Limassol

Περισσότερα εδώ

29 Οκτωβρίου - Nags Head Pub στη Λεμεσό

 

''

Πάμε στο πιο τρομακτικό Halloween Retro party που έγινε ποτέ στις 29 Οκτωβρίου στο Nags Head Pub στη Λεμεσό. Θα κάνουμε πάρτι όλη τη νύχτα με μοναδικά ποτά, πολλές γευστικές λιχουδιές και τρομακτικές μελωδίες. Μουσική από τον DJ Kannas από τις 10 το βράδυ μέχρι αργά. Μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο τρομακτικό σας κοστούμι. Η καλύτερη στολή θα κερδίσει ένα βραβείο.

Info:

29 Οκτωβρίου

Ώρα 22:00

Nags Head Pub στη Λεμεσό

Καλέστε και κλείστε το τραπέζι σας στο 25318277

29 Οκτωβρίου - Encore Bar στην Αγία Νάπα

.

Άλλο ένα τρομακτικό και διασκεδαστικό Halloween Party έρχεται στο Encore Bar στην Αγία Νάπα. Με μπόλικο χορό, έξαλλα κουστούμια που θα βραβευτούν και φυσικά καλή διάθεση. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχουν οι DJ’s White T Johnny J, Mr Cause, Robin Hamma που θα παίξουν από R&B μέχρι Hip -Hop μουσική.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν:

1ST PRIZE - 300€ Cash!

2ND PRIZE - 1.5 LTR Belaire Bottle!

3RD PRIZE - 70cl Vodka Bottle of your choice!

Info:

29 Οκτωβρίου

Ώρα 21:00

Encore Bar στην Αγία Νάπα

29 Οκτωβρίου - Legends Loung Bar στην Πάφο

.

Το Legends Loung Bar στην Πάφο, διοργανώνει στις 29 Οκτωβρίου ένα ανεπανάληπτο πάρτι και είμαστε όλοι καλεσμένοι. Η πιο σκοτεινή μέρα του χρόνου πλησιάζει και τι καλύτερο από το να τη περάσεις μαζί με φίλους σε ένα μοναδικό πάρτι που θα στηθεί στην πόλη. Βάλε το πιο ανα ρεμπέτικο σου κουστούμι και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις.

Info:

29 Οκτωβρίου

Ώρα 19:00

Legends Loung Bar

Περισσότερα εδώ

29&30 Οκτωβρίου - My Mall Λεμεσού

''

Ντύστε όλη την οικογένεια με αυτό που της ταιριάζει, είτε κάτι τρομακτικό είτε αστείo και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί στο MYMALL Λεμεσού στις 29 & 30 Οκτωβρίου από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 για δύο μέρες γεμάτες παιδικές Halloween δραστηριότητες.

Info:

29&30 Οκτωβρίου

My mall Limassol

Ώρα 15:00 - 18:00

29 Οκτωβρίου - 2ο Nostalgia Halloween Party Limassol

''

Ένα άκρως θεματικό πάρτι πρόκειται να στηθεί στο 2ο Nostalgia Halloween Party Limassol στη Αγορά της πόλης. Με μουσική από τα 70s - 80s- 90s- 00s ετοιμάσου να κουνηθείς στους πιο διασκεδαστικούς ρυθμούς. Με scary dress code και μια spooky διακόσμηση το μόνο σίγουρο είναι πως η εμπειρία αυτή θα σου μείνει αξέχαστη. Φυσικά στο χώρο θα υπάρχει μπόλικο φαγητό και ποτό.

Info:

29 Οκτωβρίου

Limassol Agora

Ώρα 20:30

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις εδώ

30 Οκτωβρίου - Savino Live Music Avenue, Λάρνακα

χ

Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό Halloween Dance Party με τον μουσικό καλεσμένο BIASED BEAST και τη λαμπερή συνοδεία του στις 30 Οκτωβρίου στο Savino Live Music Avenue στη Λάρνακα. Φορέστε το πιο απόκοσμο κοστούμι σας για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία «τρόμου». Θα υπάρχει και διαγωνισμός καλύτερου κουστουμιού.

LINEUP:

Ανδρέας Φιλίππου

Aleksander Jotovic

Ορέστης Θεοδούλου

Αλέξανδρος Χαραλάμπους

Στέλιος Ιωακείμ

Info:

Savino Live Music Avenue

Πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Προπώληση: 10€

Εισιτήρια στην πόρτα: 15€

Πληροφορίες: 99426011/99656367

 

Loader