Θα έχει φέτος Παραμυθούπολη Χριστουγέννων η Λευκωσία;

Θα έχει φέτος Παραμυθούπολη Χριστουγέννων η Λευκωσία;

Η αγαπημένη εποχή της χρονιάς πλησιάζει και ανυπομονούμε να μπούμε στο mood των γιορτών

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη και λαμπερή περίοδο του χρόνου πλησιάζει που φέτος θα την περάσουμε μετά από δύο χρόνια πανδημίας ευχόμαστε χωρίς μάσκες, πρωτόκολλα, αυστηρά μέτρα, περιορισμούς και μάσκες.

Τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη περίοδος της κάθε χρονιά πλησιάζει και μας χωρίζουν μερικές μόνο εβδομάδες από την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Κι ενώ μετράμε αντίστροφα οι πόλεις της Κύπρου με επίκεντρο την πρωτεύουσα Λευκωσίας ετοιμάζονται να βάλουν τα γιορτινά τους, λαμπιόνια, φώτα και κορδέλες στους δρόμους και τις πλατείες. 

Ο διάκοσμος των γιορτών δημιουργεί μία ανάταση στην ψυχολογία και μας βάζει στο πνεύμα και το κλίμα των γιορτών. 

Η ερώτηση όλων όμως είναι μία: Θα έχουμε και φέτος Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, εκείνο τον λαμπερό τροχό και όλα όσα απολαύσαμε πέρσι στη Λευκωσία; Και η απάντηση είναι: Ναι φυσικά, Χριστούγεννα χωρίς Παραμυθούπολη στην πρωτεύουσα δεν γίνεται! Μάθαμε όμως πως δεν θα πραγματοποιηθεί το Pop Up Φέστιβαλ που διοργανωνόταν τα προηγούμενα χρόνια και πέρσι φιλοξενήθηκε στο City Plaza όμως θα έχουμε την Παραμυθούπολη που λατρεύουν, μικροί, μεγάλοι και το Instagram! 

H Παραμυθούπολη αναμένεται να ανοίξει φέτος στα τέλη Νοεμβρίου στην τάφρο Ντ' Αβίλα, στον χώρο που βρίσκεται σήμερα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης όπου εκεί θα χτυπά η καρδιά των φετινών εορτασμών της γιορτινής περιόδου στη Λευκωσία. 

Ανυπομονούμε σύντομα να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που θα δούμε και θα κάνουμε φέτος εκεί.  

Loader