Το Visual Space παρουσιάζει την ατομική έκθεση «Cringe Town» του Ιάκωβου Λοΐζου

Το Visual Space παρουσιάζει την ατομική έκθεση «Cringe Town» του Ιάκωβου Λοΐζου

"Cringe" ορισμός: τόσο ντροπιαστικό, αμήχανο κ.λπ. που προκαλεί ανατριχίλα: cringeworthy. a cringe moment

Η ατομική έκθεση του Ιακώβου Λοΐζου με τίτλο "Cringe Town" περιγράφει απόλυτα τη σύγχυση και την "αμηχανία" που υφίσταται ο καλλιτέχνης και αυτή μεταφράζεται στο έργο του.

Ο θεατής θα παρατηρήσει μια ποικιλία τεχνοτροπιών στις εκτυπώσεις, τους πίνακες και τα γλυπτά του. Μια έκθεση "γεμάτη χρώματα", με κάθε έργο τέχνης να έχει να πει τη δική του ιστορία.  

Η έκθεση βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας και έχει ως στόχο να συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη της σύγχρονης τέχνης της πόλης.

9

Η έκθεση θα περιλαμβάνει δύο δημιουργικά εργαστήρια που θα καθοδηγεί ο καλλιτέχνης.  Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ. ο κόσμος καλείται να συν-δημιουργήσει αφίσες κολάζ με τον καλλιτέχνη. Το δεύτερο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 10:00πμ - 12:00μμ με τίτλο "Συν-δημιουργήστε πίνακες σε καμβά με τον καλλιτέχνη". Και τα δύο εργαστήρια είναι συναρπαστικά και δημιουργικά, και άνθρωποι όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

Ο Ιάκωβος Λοΐζου, γνωστός και ως Mr Kok, είναι αυτοδίδακτος καλλιτέχνης με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου και σπούδασε urban planning στο Λονδίνο. Μέσα από το αντισυμβατικό έργο του, το οποίο ορίζεται από ένα μείγμα κειμένων, διαγραμμάτων και σχεδίων, εξερευνά θέματα όπως οι κυπριακές κοινωνικές νόρμες, η λογοκρισία της τέχνης, τα όνειρα και οι ανασφάλειες. Αυτά τα κατά κύριο λόγο σκοτεινά θέματα παντρεύονται με έντονα χρώματα και ένα κωμικό στυλ σχεδίασης δημιουργώντας μια μοναδική αντίθεση.

Τοποθεσία έκθεσης: Αρεώς 17, Λευκωσία

1

Εγκαίνια της έκθεσης: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 16:00 - 22:00

Δημιουργικά εργαστήρια: 

- Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ. - Συνδημιουργήστε αφίσες κολάζ με τον καλλιτέχνη

- Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 10:00πμ - 12:00μμ - Συνδημιουργία πινάκων ζωγραφικής με τον καλλιτέχνη

9

Ώρες έκθεσης: 

- Παρασκευή 16:00 - 22:00

- Σάββατο 10:00 - 21:00

- Κυριακή 10:00 - 18:00

9

Loader