O Mάριος Γεωργίου μας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό πάρτι λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού

O Mάριος Γεωργίου μας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό πάρτι λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Το Guaba ανοίγει τις πόρτες του για ένα ξεχωριστό πάρτι

Την Τρίτη, 16 Ιουλίου, το ζωντανό σκηνικό του Guaba Beach Bar θα φιλοξενήσει μια εντυπωσιακή εκδήλωση με τίτλο "Ο Δρόμος του Μάριου για το Παρίσι." Η γιορτή, που ξεκινά στις 19:00, είναι αφιερωμένη στο προ-Ολυμπιακό ταξίδι του Κύπριου γυμναστή Μάριου Γεωργίου καθώς προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Μάριος Γεωργίου, διακεκριμένος γυμναστής που εκπροσωπεί την Κύπρο, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πορεία του προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτή η εκδήλωση στο Guaba δεν είναι απλά ένα πάρτι. Είναι ένας φόρος τιμής στην αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και τα όνειρα του για την επίτευξη της Ολυμπιακής δόξας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να υποστηρίξουν τον Μάριο σε αυτήν την κρίσιμη φάση της αθλητικής του καριέρας.

Η βραδιά υπόσχεται έναν συνδυασμό διασκέδασης και έμπνευσης, όλα υπό τη σκιά των Ολυμπιακών δαχτυλιδιών και της κυπριακής σημαίας. Ελάτε να ενθαρρύνετε τον Μάριο καθώς κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα Ολυμπιακά του όνειρα, κάνοντας αυτήν την εκδήλωση μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις των σπορ και τους υποστηρικτές.

 

 

πηγή κεντρικής φώτο 

Loader