«Όλα γιορτινά» ήταν στα Λεύκαρα με την Στέλλα Γεωργίαδου

«Όλα γιορτινά» ήταν στα Λεύκαρα με την Στέλλα Γεωργίαδου

Το ωραιότερο χωριό της Κύπρου, φόρεσε τα γιορτινά του και μας περιμένει να τα απολαύσουμε

Στις 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική φωταγώγηση των Λευκάρων αλλά και της επίσημης λειτουργείας του χριστουγεννιάτικου χωριού που αναμένεται να φιλοξενήσει φίλους των Λευκάρων από κάθε άκρη της Κύπρου.

Τους δρόμους των Λευκάρων κατέκλυσαν επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου και απόλαυσαν τους χορούς, το φαγητό, τις μουσικές από την παιδική χορωδία Λευκάρων καθώς και την Βάσω Νικολή με τα Αιγιοπελαγίτικα της.

Η μοναδική Στέλλα Γεωργιάδου μου μάγεψε με τη φωνή της την υπέροχη εκδήλωση μίλησε αποκλειστικά στην Avant Garde για όλα.

 

 

Μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2024 τα Λέυκαρα είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Οι μοναδικές στιγμές που θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας από τα Λεύκαρα θα σε συντροφεύουν γι’ αυτές τις γιορτές. Οι εκπλήξεις και οι δραστηριότητες είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Μουσικά σχήματα, παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε μια γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα συμβάλουν στην προσδοκούμενη επιτυχία.

«Με όπλο» το πολιτισμό των Λευκάρων, τον αρχιτεκτονικό θησαυρό του χωριού, τις γαστρονομικές δημιουργίες, τα Λεύκαρα υπόσχονται ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο πέρασμα.

Loader