Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρουσιάζει το UNIC MUSIC VIBES 2024

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρουσιάζει το UNIC MUSIC VIBES 2024

3 DJ’s και 1 performer δίνουν ρυθμό στην πιο εκρηκτική βραδιά του Οκτώβρη

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει την επιστροφή του UNIC MUSIC VIBES, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Στην όγδοη πλέον διοργάνωσή του, το UNIC MUSIC VIBES υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, ενέργεια και ενθουσιασμό, ανοιχτή τόσο για τους φοιτητές όσο και για το ευρύ κοινό.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή λίστα ταλέντων, με τρεις καταξιωμένους DJs και έναν δυναμικό καλλιτέχνη, έτοιμους να ανεβάσουν τη σκηνή με τους ρυθμούς και τις μελωδίες τους. Οι DJ MKS, DJ JOAKEIM, DJ DINO K και FANOS SAX θα παίζουν τις τελευταίες επιτυχίες, εξασφαλίζοντας μια βραδιά ασταμάτητου χορού και διασκέδασης. Κάθε καλλιτέχνης φέρνει το μοναδικό του στυλ και τη δική του πινελιά, δημιουργώντας μια ποικιλόμορφη μουσική εμπειρία που καλύπτει όλα τα γούστα.

Save the date και ετοιμαστείτε για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Είτε είστε φοιτητής, λάτρης της μουσικής, είτε απλά αναζητάτε μια υπέροχη βραδιά, το UNIC MUSIC VIBES 2024 είναι το πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε!

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

Ημερομηνία: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024

Ώρα: 19:00

Τοποθεσία: Ανοιχτό Αμφιθέατρο, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Καλλιτέχνες: DJ MKS, DJ JOAKEIM, DJ DINO K, FANOS SAX

Διοργανωτής: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Είσοδος: Ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό

Loader