Σαρδάμ 2025: Η Λεμεσός ζει την τελευταία βραδιά του 13ου διεθνούς φεστιβάλ λογοτεχνικής περφόρμανς
Open Mic, Bad Poetry Social Club και ο Λευτέρης Μουμτζής κλείνουν δυναμικά τη φετινή γιορτή της λογοτεχνίας
Μετά από τρεις γεμάτες μέρες με λογοτεχνικές περφόρμανς, εργαστήρια και συναντήσεις με δημιουργούς από όλο τον κόσμο, το κοινό καλείται να απολαύσει μια βραδιά που συνδυάζει λόγο, ποίηση και μουσική.
Η βραδιά ξεκινά στις 6:00 μ.μ. με το πρώτο Open Mic του φεστιβάλ, σε συνεργασία με τους The Bad Poetry Social Club από την Ελλάδα και τις Εκδόσεις ΚΕΝΟ. Ακολουθεί μια δυνατή περφόρμανς από την πενταμελή ομάδα των Bad Poetry Social Club, που φέρνει στο νησί την ιδιαίτερη προσέγγισή της στη σκηνική ποίηση.
Το φετινό ΣΑΡΔΑΜ 2025 ολοκληρώνεται με τη μουσική του μοναδικού Λευτέρη Μουμτζή (Freedom Candlemaker), ο οποίος θα χαρίσει στο κοινό ένα φινάλε γεμάτο συναίσθημα και ήχο, συνδέοντας ιδανικά τη λογοτεχνία με τη μουσική δημιουργία.
Μετά από τέσσερις ημέρες που ανέδειξαν την πολυφωνία, την πειραματική διάθεση και τη διαθεματικότητα της σύγχρονης λογοτεχνίας, το φεστιβάλ «Σαρδάμ» αποχαιρετά τη Λεμεσό, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2026.
📍 Πολυχώρος Συνεργείο, Λεμεσός
🕕 Έναρξη: 6:00 μ.μ.