Second Life Wardrobe Gala XXL: Το shopping γίνεται εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας

Second Life Wardrobe Gala XXL: Το shopping γίνεται εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας

Το αγαπημένο second-hand gala επιστρέφει σε XXL έκδοση και μετατρέπει τη Φανερωμένη σε μια διήμερη γιορτή μόδας, μουσικής και καλού vibe.

Αν νομίζεις ότι έχεις ζήσει το Second Life Wardrobe Gala, σκέψου το ξανά. Η XXL έκδοσή του έρχεται με «λίγο απ’ όλα – και λίγο παραπάνω», μετατρέποντας ένα απλό bazaar σε ένα ολοκληρωμένο shopping party weekend. Ρούχα με δεύτερη ζωή, χειροποίητες δημιουργίες, μουσική, cocktails και καφές συναντιούνται σε μια εμπειρία που δεν περιορίζεται στις αγορές αλλά εξελίσσεται σε κοινωνικό γεγονός.

Τι να περιμένεις

Για δύο ημέρες, οι χώροι του Yfantourgeio TheWorkplace και του Upstairs μεταμορφώνονται σε ένα ζωντανό playground στυλ και δημιουργικότητας. Επιμελημένα second-hand κομμάτια, μοναδικά handmade αντικείμενα, food vendors που μυρίζουν… Σαββατοκύριακο, ποτά και cocktails που ρέουν άνετα και DJs που δίνουν τον ρυθμό.

Υπάρχει χώρος για χαλάρωση, cozy chill-out γωνιές για να πάρεις ανάσα ανάμεσα στις επιλογές σου, αλλά και ο χαρακτηριστικός καφές της διοργάνωσης για να κρατήσεις ενέργεια όσο ψάχνεις τον επόμενο θησαυρό σου.

Περισσότερο από bazaar

Αυτό δεν είναι απλώς ένα event αγορών.
Είναι μια γιορτή για τις δεύτερες ζωές, το προσωπικό στυλ, τις τολμηρές επιλογές και –κυρίως– την καλή παρέα. Έρχεσαι για τα ρούχα, μένεις για τη μουσική και την ατμόσφαιρα και φεύγεις με σακούλες, ιστορίες και ίσως… μια καινούργια εκδοχή του εαυτού σου.

Πότε & πού

28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου
⏰ 11:00 – 19:00
📍 Λεωφόρος Λεύκωνος 67–71, Φανερωμένη, Λευκωσία

Second Life Wardrobe Gala – XXL Edition
Γιατί το καλό στυλ αξίζει πάντα μια δεύτερη ζωή.

Loader