Σκέφτεστε τι να κάνετε το σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας; Έχουμε μια λίστα για σας

Σκέφτεστε τι να κάνετε το σαββατοκύριακο με τα παιδιά σας; Έχουμε μια λίστα για σας

Θέατρο, παιχνίδι και χορός!

Παιδικές θεατρικες παραστάσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια προσφέρουν στα παιδιά σας εκτός από χαρά, γέλιο και ξεγνοιασιά, γνώσεις και εκπαιδευτικές εμπειρίες μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

To τελευταίο σαββατοκύριακο του θεματικό πάρκου “Ice Age” 

ice age

Mια μοναδική έκθεση εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έρχεται να συγκλονίσει τους επισκέπτες που έχει πλέον κουραστεί με τα παραδοσιακά θέματα και απολαμβάνουν την ιδέα να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή έκθεση, ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, όπου οι επισκέπτες θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των παγετώνων.

Η έκθεση «Εποχή των Παγετώνων» αποτελεί ένα ξεχωριστό υπόδειγμα θεματικού πάρκου στο είδος του.

Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν  κατά βάση για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που θα έχει το κοινό ώστε ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στον χώρο, να υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι βίωσε και έμαθε πολλά, ενδιαφέροντα, νέα και σημαντικά πράγματα.

Από 2 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2024 

Εισιτήρια: www.more.com

Nicosia Mall - στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης 

Πληροφορίες : +357 22055789

 

Θεατρική παράσταση “Έλβις και Μέριλιν”

ελβις

H Animagnet και οι Χυμοί Ένα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο την θεατρική παράσταση Έλβις και Μέριλιν!

Οι Animagnet, δημιουργοί των μεγάλων επιτυχιών «Μεταξούλης» και «Μάλο» επιστρέφουν στην Κύπρο με νέα παράσταση που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, δράση, τραγούδια και μαγευτικά εφέ που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. 🤩

Ο Έλβις και η Μέριλιν είναι δυο χαριτωμένα ρομπότ που δουλεύουν σε φάρμα αυτοκινήτων. Βοηθούν δυο κορίτσια, την Ρωξάνη και την Έμμα, με τις δουλειές τους. Όλα θα αλλάξουν όταν στην πόλη καταφθάνει ο Ρεμί, ο παγκόσμιος Γάλλος πρωταθλητής ράλι και συλλέκτης αυτοκινήτων, με ύπουλες προθέσεις. Τα κορίτσια και τα ρομποτάκια θα πρέπει να γίνουν μια ενωμένη οικογένεια, αν θέλουν να σταματήσουν τον Ρεμί.

Έλα να ζήσεις από κοντά την πιο ανθρώπινη ιστορία με πρωταγωνιστές ρομπότ!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα ιδρύματα Μικροί Ήρωες και Funraising Charity Foundation. Πληροφορίες: 700 88 544

 

Θεατρική παράσταση  «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι από τη θεατρική ομάδα Βενιζέλος

πινοκιο

Διασκευή: Έλενα Νίκου

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Βενιζέλου

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 | 3:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ.

Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος 

Είσοδος €10

Εισιτήρια από: www.ticketmaster.cy & ACS Courier

Πηγή poster: ticketmaster.cy

 

Θεατρική παράσταση “Ποντικομπουρμπουλήθρας”

ποντικια

Ένα παιχνιδιάρικο θεατρικό έργο, γεμάτο χρώματα, δράση και περιπέτεια! Πρωταγωνιστές, ποιοι άλλοι; Τα ποντικάκια φυσικά, που ανυπομονούν να γνωρίσουν τα παιδιά σας. 

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 | 11:30 π.μ. & 3:00 μ.μ.

Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος 

Θεατρική Παράσταση «Ο Γάτος με τις μπότες» 

ο γατος με τις μποτες

Μια παράσταση για παιδιά βασισμένη στο κλασικό παραμύθι " Ο παπουτσωμένος γάτος", σε μια πρωτότυπη και ευφάνταστη εκδοχή, με μεγάλη κούκλα - γάτο επί σκηνής, πολύ χιούμορ και σημαντικά μηνύματα!

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 | 11:00 π.μ | Κινηματοθέατρο Πανόραμα Ιδαλίου 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

 

Μια μέρα αφιερωμένη στα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια στο Food Park City Nicosia

παιχνιδια

Ετοιμαστείτε για ένα πραγματικό δέσιμο! Κλείστε τα έξυπνα τηλέφωνά σας, κλείστε την τηλεόραση και περάστε μαζί με την οικογένειά σας μια ξεχωριστή μέρα. Το Food Park City, σε συνεργασία με την “Imagination Gaming Cyprus”, σας φέρνει την «Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδιών». Περισσότερα από 100 διαφορετικά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για να διαλέξετε για όλες τις ηλικίες. 

 

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 |  12:00 μ.μ.- 15:00 μ.μ 

Food Park City | Στρόβολος, Λευκωσία

 

Εργαστήρι Χορού και Κίνησης για παιδιά στο Μουσείο! 

δανψε

Μια εμπλουτισμένη σειρά εργαστηρίων προσαρμοσμένων για νέους λάτρεις, είτε έχουν έμφυτο ρυθμό είτε θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο της κίνησης. Με επικεφαλής την Αιμιλία Καραβιώτη, αυτά τα εργαστήρια χορού στο CVAR έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών να εκφραστούν μέσω του χορού και της κίνησης.

Με φόντο τη μαγευτική συλλογή CVAR, κάθε εργαστήριο υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία κατά την οποία τα παιδιά καλούνται να εμβαθύνουν στην πλούσια ταπετσαρία της ιστορίας, του πολιτισμού και της τέχνης. Μέσω διαδραστικών συνεδριών, οι συμμετέχοντες θα ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν τα τεχνουργήματα του μουσείου, αντλώντας έμπνευση και συνθήματα για δημιουργική έκφραση παράστασης.

Υπό την καθοδήγηση των ειδικών της Emilia, τα παιδιά θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης, όπου η κίνηση γίνεται μια γλώσσα ερμηνείας και απάντησης στα θαύματα του παρελθόντος. Μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες και παιχνιδιάρικη εξερεύνηση, οι συμμετέχοντες θα καλλιεργήσουν μια βαθύτερη εκτίμηση για την πολιτιστική κληρονομιά που διατηρείται στη λατρεμένη συλλογή του CVAR.

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 | 15:00 -16:30

Για παιδιά: 6-12 ετών

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

CVAR - Severis Foundation | Ερμού 285, 1017, Λευκωσία

Πηγή φωτογραφιών

Loader