To “Ατίθασο Ρομπότ” έρχεται στους κινηματογράφους

To “Ατίθασο Ρομπότ” έρχεται στους κινηματογράφους

Πάρτε τα παιδιά σας σινεμά!

Λίγα λόγια για την ταινία 

Ένα ρομπότ -σειρά ROZZUM μονάδα 7134, εν συντομία Ρόζι- ζει μια επική περιπέτεια όταν ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί καιπρέπει να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον. Σταδιακά χτίζει σχέσεις με τα ζώα στο νησί και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου.

Πρωταγωνιστούν: Lupita Nyong’o,Pedro Pascal, Kit Connor, Catherine O’Hara, Bill Nighy

Staphanie Hsu, Mark Hamill, Ving Phames, Matt Berry,Raphael Alejandro

Σκηνοθέτης: Chris Sanders

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου 2024 στους κινηματογράφους K.CINEPLEX, RIO PREMIER THE MALL OF NICOSIA Λευκωσίας, K. CINEPLEX,  RIO Λεμεσού και K. CINEPLEX Λάρνακας.

Ατίθασο Ρομπότ

Η ταινία χρησιμοποιεί την τεχνική Computer-animated, δηλαδή είναι ψηφιακό. Αποτελεί επίσης το λόγο της επιστροφής του Chris Sanders στο κινούμενο σχέδιο μετά από 11 έτη.

Ο  σκηνοθέτης Sanders άντλησε έμπνευση από τις ταινίες του Hayao Miyazaki αλλά και τις κλασικές επιτυχίες της Disney. Είναι η έσχατη ταινία της DreamWorks που γυρίζεται εντός των στούντιο της, αφού ανακοινώθηκε πως από το 2024 θα στηρίζεται σε εξωτερικές συνεργασίες.

Δείτε την ταινία στα ελληνικά, με τις φωνές των: Τζίνη Παπαδοπούλου(Ρόζι), Βαγγέλης Στρατηγάκος, Τίτος Γρηγορόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Βαγγέλης Ρόκος, Σοφία Καψαμπέλη,

Άγγελος Λιάγκος, Βασίλης Μηλιός, Νίκος Παπαδόπουλος,Γιώτα Μηλίτση, Πέτρος Δαμουλής, Αλεξάνδρα Ηλία, Αφροδίτη Λουκάτου, Κωνσταντίνος Νάνος, Φαίη Στεργίου,

Μυρτώ Θεοδοσίου, Ιφιγένεια Κουτσουμάρη.

Σκηνοθετική επιμέλεια/Στίχοι: Πέτρος Δαμουλής

Μετάφραση: Νατάσα Καψάλη.

Αποτελεί επίσης η πρώτη δουλειά σε ταινία κινουμένων σχεδίων για τον Kris Bowers, ενώ η  Maren Morris ερμηνεύει για την ταινία το "Kiss the Sky" και το "Even When I’m Not".

Ατίθασο Ρομπότ

 

Loader