Δείτε το "Find Me Falling" στον Λουβαρά

Δείτε το "Find Me Falling" στον Λουβαρά

Πρεμιέρα με την Ταινία Find me Falling της Στελάνας Κληρή

Το ιστορικό οίκημα ΑΠΟΛ Λουβαράς φιλοξενεί την πρώτη προβολή της νέας ρομαντικής κωμωδίας της Κύπριας σκηνοθέτιδας, σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά.

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Λουβαρά εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές της προβολές με την ταινία Find me Falling, μια ρομαντική κωμωδία που φέρει την υπογραφή της Κύπριας σκηνοθέτιδας Στελάνας Κληρή. Η ταινία, γεμάτη χιούμορ και συναισθηματικές ανατροπές, υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό του χωριού Λουβαρά.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο και γραφικό οίκημα "Γαλάζιο Τετράδιο" του ΑΠΟΛ Λουβαρά, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 62, προσφέροντας την ιδανική ατμόσφαιρα για μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ρομαντισμό.

Η Find me Falling σηματοδοτεί τη νέα δημιουργία της Στελάνας Κληρή, αναδεικνύοντας την προσωπική της ματιά στη σύγχρονη κυπριακή κινηματογραφική σκηνή, και η Κινηματογραφική Λέσχη του Λουβαρά επιφυλάσσει στους παρευρισκόμενους μια βραδιά γεμάτη τέχνη και έμπνευση.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη νέα αυτή κυπριακή παραγωγή στον ειδυλλιακό χώρο του Λουβαρά, που γίνεται σημείο αναφοράς για την καλοκαιρινή ψυχαγωγία στη Λεμεσό.

Loader