«Εμείς: Μια ταινία για τον Bloody Hawk» έρχεται στο Netflix

«Εμείς: Μια ταινία για τον Bloody Hawk» έρχεται στο Netflix

Η ζωή του Έλληνα ράπερ στη δημοφιλή πλατφόρμα

Η γνωστή και επιτυχημένη ταινία του Έλληνα ράπερ, Bloody Hawk, “Εμείς: Μια Ταινία για τον Bloody Hawk”, θα παίζει πολύ σύντομα στο Netflix στην Ελλάδα. Η προσωπική ταινία του Νικόλαου Κίτσου, ήταν σε παραγωγή COSMOTE TV και έπαιζε εδώ και καιρό μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Πλέον, η ταινία “Εμείς: Μια ταινία για τον Bloody Hawk” αναμένεται να καταφθάσει στο Netflix Ελλάδος την 1η του Μαρτίου. Το Netflix έκανε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μέσα από την ειδική κατηγορία της εφαρμογής ονόματι «Νέα και Δημοφιλή».

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ είχε αναλάβει ο Στέλιος Κοτιώνης και ο Ορέστης Πλακιάς, ενώ το σενάριο είχαν γράψει οι Φαίδρα Βόκαλη και Κωστής Θεοδοσόπουλος. Στην παραγωγή βρισκόταν και η Foss Productions.

Λίγα λόγια για την ταινία

Υπάρχει συνταγή για να εξελιχθείς από ένας ρομαντικός αουτσάϊντερ της ραπ, σε πολυπλατινένιος περφόρμερ του πλέον δημοφιλούς μουσικού ρεύματος στην Ελλάδα; Υπάρχει συνταγή που μπορεί να μεταμορφώσει έναν εσωστρεφή έφηβο από την επαρχία σε έναν τραγουδιστή που η σκηνική παρουσία του εκπνέει τόνους αυτοπεποίθησης και σιγουριάς; Το ντοκιμαντέρ, ακολουθεί τον ράπερ-φαινόμενο στην μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία, από την Αθήνα ως την Ξάνθη, και από τις στιγμές δόξας του πρόσφατου παρελθόντος στο ακόμη μακρινότερο. Τότε που ο Νικόλας Κίτσος δεν ήταν ακόμη ο Bloody Hawk. Ακολουθώντας μια πορεία μακριά από τα φώτα της μιντιακής δημοσιότητας, αποφεύγοντας συνεντεύξεις και άλλες δημόσιες εμφανίσεις πλην των συναυλιών του, ο Bloody αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο κοινό. Ακυκλοφόρητα βίντεο από το προσωπικό αρχείο του καλλιτέχνη, νέο υλικό που ρίχνει φως στη ζωή του και footage από οπαδούς και ακολούθους του, αναμειγνύονται σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ήχου και εικόνων, που μας θυμίζει το γιατί η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή έκφρασης!

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader