“Wednesday”, season 2: O Tim Burton σκηνοθετεί το μισό της δεύτερης σεζόν

“Wednesday”, season 2: O Tim Burton σκηνοθετεί το μισό της δεύτερης σεζόν

Ετοιμαστείτε για ακόμα ένα κύκλο ανατριχιαστικών περιπετειών!

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix είναι έτοιμη για μια συγκλονιστική επιστροφή, με την Jenna Ortega να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως αινιγματικός Wednesday Addams στη δεύτερη σεζόν.

Προσθέτοντας στον ενθουσιασμό, ο Tim Burton, αναγνωρισμένος για τη δουλειά του στα Sleepy Hollow και Beetlejuice Beetlejuice, θα φέρει τη μοναδική του σκηνοθεσία και το ταλέντο του στη σειρά για άλλη μια φορά, σκηνοθετώντας τα μισά από τα επεισόδια της επερχόμενης σεζόν.

Σε μια συνέντευξη στο Collider, ο Alfred Gough, συνδημιουργός της Wednesday, εξέθεσε λεπτομερώς τη συμμετοχή του Burton. «Κάνει τέσσερα [επεισόδια]. Κάνει τη μισή σεζόν όπως έκανε στην 1η σεζόν», αποκάλυψε. Αν και ο Gough δεν διευκρίνισε ποια επεισόδια θα σκηνοθετούσε ο Burton στη 2η σεζόν, αφού έθεσε ένα υψηλό επίπεδο, σκηνοθετώντας τα πρώτα τέσσερα επεισόδια πριν παραδώσει σε άλλους σκηνοθέτες το δεύτερο μισό.

Ο Gough μοιράστηκε ότι η βαθιά στοργή του Burton για τη σειρά και την πρωταγωνίστριά της ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την επιστροφή του, διαλύοντας κάθε ιδέα ότι θα μπορούσε να κάνει πίσω μετά την αρχική σεζόν. Αυτή η δέσμευση μιλάει πολλά για την επένδυση του Burton στην αφήγηση και την επιθυμία του να συνεχίσει να διαμορφώνει τον σκοτεινά ιδιότροπο κόσμο της σειράς.

«Απλώς του αρέσει το σόου, του αρέσει να το κάνει και του αρέσει να δουλεύει με την Τζένα, και είναι υπέροχο. Πιστέψτε με, είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή είμαι μαζί σας, θα πίστευα ότι θα έλεγε: «Το έκανα. Ειρήνη». Ναι. Όχι, δεν το κάνει αυτό. Νομίζω ότι όταν αγαπά κάτι… Αυτό είναι το θέμα, δεν είναι καθόλου κυνικός. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο άλλος λόγος που δούλεψε ο Beetlejuice, γιατί δεν το έκανε για κανέναν άλλο λόγο από το να ήθελε να κάνει αυτή την ταινία. Ήθελε να πει αυτή την ιστορία. Δεν υπάρχει τίποτα κυνικό. Είναι εντελώς ο Τιμ. Και νομίζω ότι είναι εκπληκτικό όταν νομίζεις ότι έκανε μια καριέρα σαράντα ετών, έχει ένα απίστευτα συγκεκριμένο στυλ. Όλοι ξέρουμε τι είναι μια ταινία του Tim Burton, και είναι τόσο μοναδική και περίεργη, κι όμως είναι κατά κάποιο τρόπο εντελώς καθολική, και είναι… Υπήρχε κυριολεκτικά… Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον σκηνοθέτη σαν αυτόν».

Η Wednesday έκανε πρεμιέρα αρχικά στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022 και γρήγορα έγινε πολιτιστικό φαινόμενο. Η σειρά ακολουθεί την Wednesday Addams κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Nevermore Academy, όπου περιηγείται στις περίπλοκες ψυχικές της ικανότητες, ανατρέπει ένα τερατώδες ξεφάντωμα δολοφονίας και ξετυλίγει ένα μυστήριο δεκαετιών. Η επιτυχία του οδήγησε το Netflix να πάρει γρήγορα πράσινο φως στη 2η σεζόν της Wednesday, η οποία ξεκίνησε την παραγωγή τον Μάιο του 2024.

Οι προσδοκίες συνεχίζονται, με τα γυρίσματα της 2ης σεζόν να αναμένεται να ολοκληρωθούν προς το τέλος του έτους. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη, αλλά οι θαυμαστές μπορούν αυτήν τη στιγμή να απολαύσουν την πρώτη σεζόν της Wednesday στο Netflix, ξαναζώντας το μυστήριο και την ίντριγκα καθώς περιμένουν το επόμενο κεφάλαιο των περιπετειών του Wednesday Addams.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας 

Loader