«Αχτίδα Φωτός»: Dream team Κυπρίων ηθοποιών στη νέα παραγωγή του Σατιρικού Θεάτρου

«Αχτίδα Φωτός»: Dream team Κυπρίων ηθοποιών στη νέα παραγωγή του Σατιρικού Θεάτρου

Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα θεατρική σεζόν από το Σατιρικό

Το Σατιρικό Θέατρο συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και ανοίγει την σεζόν με το έργο «Αχτίδα Φωτός» της Βρετανοδανής θεατρικής συγγραφέα Sandi Toksvig.

Η νέα παραγωγή που ανεβαίνει σύντομα στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου μας κάνει να ανυπομονούμε να την παρακολουθήσουμε αφού το καστ αποτελείται τους σημαντικότερους σήμερα ηθοποιούς του κυπριακού θεάτρου. Στο έργο πρωταγωνιστούς οι Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Γκλόρια Μπέρνχαρντ), Πόπη Αβραάμ (Μορίν Κούκσον), Λένια Σορόκου (Μέι Τρίκετ), Έρικα Μπεγιέτη (Τζουν Πάρτριτζ), Χρυσταλένια Παπαδημήτρη (Χόουπ Ντάλει), Ιωάννα Σιαφκάλη (Σεντ Μάικλ), και τον Μιχάλη Αναγιωτό (Τζετ).

Το Αχτίδα Φωτός (Silver Lining) είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία της Sandi Toksvig. Αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας εξαιρετικών αλλά ξεχασμένων γυναικών, που συγκεντρώνονται μια ύπουλη νύχτα για να αναδημιουργήσουν το The Great Escape - σε στυλ ηλικιωμένων πολιτών.

Σε μια σκοτεινή και θυελλώδη νύχτα στην επάνω αίθουσα του Γηροκομείου Silver, πέντε ηλικιωμένες γυναίκες ανταλλάσσουν ιστορίες για τις αξιοσημείωτες (ή μερικές φορές απρόσμενες) ζωές τους. Με τις πλημμύρες της καταιγίδας να αυξάνονται και να μην φαίνεται ομάδα διάσωσης, οι κυρίες αντικρίζουν ξαφνικά ότι για να επιβιώσουν θα πρέπει να κάνουν αυτό που έκαναν για όλη τους τη ζωή - να το κάνουν οι ίδιες!

Ένα έργο που ανυπομονούμε να δούμε τη φετινή σεζόν με ένα σπουδαίο καστ. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες και τις ημερομηνίες των παραστάσεων. 

 

Loader