"Bachelor, η επόμενη μέρα…": Συνεχίζονται οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του θεάτρου Ένα

"Bachelor, η επόμενη μέρα…": Συνεχίζονται οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του θεάτρου Ένα

Βασισμένο στο έργο του Ρόμπιν Χόντον «Perfect Wedding»

Μετά τις soldout παραστάσεις, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του θεάτρου ένα, «Bachelor, η επόμενη μέρα» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Μεστάνα.

Οι τακτικές παραστάσεις του έργου δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και κάθε Κυριακή στις 19:00. (μέχρι το τέλος Μαρτίου)

Υπόθεση: Η μέρα της τελετής ενός φαινομενικά «τέλειου» γάμου, πηγαίνει καταστροφικά στραβά! Ο γαμπρός, o Βασίλης ξυπνά το πρωί της ημέρας του γάμου του στη νυφική σουίτα του ξενοδοχείου με μια άγνωστη κοπέλα γυμνή στο κρεβάτι δίπλα του! Εντωμεταξύ η μέλλουσα γυναίκα του Ρένα, από στιγμή σε στιγμή καταφθάνει στο ξενοδοχείο. Ο Βασίλης στην προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση καταφέρνει να κρύψει την άγνωστη κοπέλα στο μπάνιο, τη στιγμή ακριβώς που φτάνουν στο δωμάτιο η μέλλουσα γυναίκα του με την Ρωσίδα μητέρα της Bella  και ο κάλος του φίλος και κουμπάρος του Χάρης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στην χαοτική αυτή κατάσταση έρχεται να μπλεχτεί η καμαριέρα του ξενοδοχείου Ματίνα, καθώς και η νέα φιλενάδα του Χάρη, Μαρίνα.

​Μετάφραση/ Ελεύθερη διασκευή: Μαρία Χατζηκλεάνθους

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Μεστάνας

Σκηνικά/ Κοστούμια: Μαρία Χατζηκλεάνθους

Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης

Φωτογράφιση: Δημήτρης Βαττής

Σχεδιασμός Αφίσας: Γιάννος Χριστοφόρου

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Τζωρτζής, Ειρήνη Καραγιώργη, Σωτήρης Μεστάνας, Ειρήνη Σαλάτα, Ευαγγελία Νικολάου, Ειρήνα Αστάλτσεβα

 

Τακτικές Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 19:00 (μέχρι το τέλος Μαρτίου)

Loader