Το εργαστήρι θεάτρου και μουσικοκινητικής που έρχεται για παιδιά

Το εργαστήρι θεάτρου και μουσικοκινητικής που έρχεται για παιδιά

Θα έρθουν σε επαφή με σωματική κίνηση, αυτοσχεδιαστικό λόγο, ρυθμό και πάνω από όλα τη φαντασία τους

Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να χορέψουμε, να παίξουμε και να τραγουδήσουμε!

Η ανακοίνωση:

Σας προσκαλούμε σε δυο παιδικά δημιουργικά εργαστήρια την Τετάρτη 12/7 στο Τεχνόπολις 20.

Εργαστήρι Θεάτρου για παιδάκια 5 -8 ετών, 16:00 - 17:00, με τον Μάριο Ιωάννου και εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής για νήπια 2-4 ετών, 17:00-18:00, με την Στέφανη Νεοφύτου.  

Εργαστήρι θεάτρου:

Σε ένα περιβάλλον που θα εμπνεύσει ασφάλεια, τα παιδιά θα ζήσουν ένα ταξίδι που θα τα βοηθήσει να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, χτίζοντας παράλληλα μια συναρπαστική ιστορία με θέμα το καλοκαίρι. Κατα τη διάρκεια του μαθήματος τα παιδάκια θα έρθουν σε επαφή με σωματική κίνηση, αυτοσχεδιαστικό λόγο, ρυθμό και πάνω από όλα τη φαντασία τους. Σκοπός είναι να φύγουν από το εργαστήρι νιώθοντας περήφανοι και χαρούμενοι για το πως δημιούργησαν, πως εκφράστηκαν με σώμα και λόγο και πως το κάθε ένα έβαλε το δικό του λιθαράκι για να ειπωθεί η ιστορία που θα φτιάξουν όλα μαζί . 

Στο μάθημα δεν είναι απαραίτητη η συνοδεία από  ενήλικα εκτός και αν υπάρχει κάποια ανάγκη. Σημαντικό τα παιδάκια να φοράνε άνετα ρουχαλάκια και να φέρουν μαζί τους από ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούν στη θάλασσα. Το κόστος του μαθήματος είναι 12 ευρώ ανά συμμετοχή. 

Εργαστήρι μουσικοκινητικής: Σκοπός του εργαστηρίου είναι να ενισχύσει τη σχέση του παιδιού με την μουσική και να συνδράμει στην γνωσιολογική, ψυχοκινητική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Επιπλέον μέσα από το εργαστήρι στόχος είναι να τονωθεί η σχέση του γονέα με το παιδί μέσω της μουσικής και να αναπτυχθεί η ομαδοσυνεργατικότητα μεταξύ των παιδιών αφού το μάθημα είναι ομαδικό.  

Στο μάθημα είναι απαραίτητη η συνοδεία του παιδιού από έναν ενήλικα ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά. Το κόστος του μαθήματος είναι 12 ευρώ ανά συμμετοχή. 

Τεχνόπολις 20, Πάφος

Loader