H παράσταση «Μαρία Κάλλας - Πριν το τέλος» με τη Βαλεντίνα Σοφοκλέους ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη

H παράσταση «Μαρία Κάλλας - Πριν το τέλος» με τη Βαλεντίνα Σοφοκλέους ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη

Για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ του Μάλτεπε

Το έργο «Μαρία Κάλλας - Πριν το τέλος» με πρωταγωνίστρια τη Βαλεντίνα Σοφοκλεους, τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε παραστάσεις στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει και στο εξωτερικό παρουσιάζοντας την παράσταση στην Τουρκία.

Στην Κωνσταντινούπολη πρόκειται να ταξιδέψει η Βαλεντίνα Σοφοκλεους με το θέατρο ΡΟΗ για να συμμετάσχει στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ του Μάλτεπε. Η εκπληκτική ερμηνεία της ηθοποιού στο θεατρικό έργο «Μαρία Κάλλας - Πριν το τέλος» του Άντρεα Νικολαΐδη προέτρεψε τους διοργανωτές του φεστιβάλ να την καλέσουν για μία παράσταση στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο του διεθνές φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 του μήνα. 

Το έργο είναι ένας ύμνος στη ζωή και το έργο της πιο μεγάλης ντίβας της όπερας. Οι δύσκολες στιγμές της κατοχής στην Ελλάδα, η επιστροφή στην Αμερική , οι εμφανίσεις στην Ιταλία που την αποδέχτηκε και την αποθέωσε , οι έρωτες και τα πάθη μίας μεγάλης ντίβας που δεν είχαν τέλος και ο αινιγματικός Ωνάσης που τη σημάδεψε . Όλα σε μία παράσταση σταθμό για τα κυπριακά θεατρικά δρώμενα που πλέον ξεδιπλώνεται και στο εξωτερικό.

 

''

 

''

Loader