Η αφρόκρεμα της κυπριακής stand-up comedy σκηνής πάει tour σε όλη την Κύπρο

Η αφρόκρεμα της κυπριακής stand-up comedy σκηνής πάει tour σε όλη την Κύπρο

Εφτά παραστάσεις, πέντε venues, οκτώ κορυφαίοι κωμικοί και αμέτρητο γέλιο σε όλη την Κύπρο

Μετα την επιτυχία του πρώτου κυπριακού φεστιβαλ stand-up comedy τον περασμένο Σεπτέμβρη και τις τακτικές παραστάσεις των πρωταγωνιστών το διάστημα που ακολούθησε, η αφρόκρεμα της κυπριακής stand-up comedy σκηνής, συνεχίζει ακάθεκτη και το 2024, σε νέους χώρους, νέους κωμικούς, ολοκαίνουργια format παραστάσεων, με πάντα με την ίδια όρεξη, διάθεση και πάθος.

Για όλο τον Απρίλη, η επιτυχημένη ομάδα του Stantar Kkomety ετοίμασε μία σειρά παραστάσεων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Open mics για τους καινουργιους, νύχτες δοκιμης υλικού για τους παλιούς, Blind date Comedy night για τους ερωτιάρηδες του είδους και το all inclusive «Στανταρ Κκομετυ Show» με 2 Open micers, 2 Featurers, και 2 εμπειρους κωμικούς στους ρόλους του Ηost και βεβαιως του Headliner.

 

Headlining & Hosting:

Ζαχαρίας Ζαννετου, Κωνσταντινος Ψυλλιδης, Μαριλένα Ζωδιάτου, Γιωργος Κυριάκου, Αλέξης Πουλλίτας, Χαμπής, Παύλος Παυλίδης και Κώστας Πρίγκηπας.

 

Featuring:

Αντρέας Γεωργίου, Κρίσταλ Χριστοφή, Δέσπω Λεοντίου.

 

Οpen Micers:  

Μαριάννα Γιαννάκη, Σοφία Κωνσταντίνου, Κώστας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Ιωάννου, Mιλτιάδης, Κρις Διαμαντίδης, Παναγιώτης Κώστα, Γιάννης Φωτεινός κ.α.

 

Για περισσοτερες πληροφοριες ακολουθήστε τα social media του Stantar Kkomety σε Instagram και Facebook.

Ή τσεκάρετε το «The Stantar Kkomety Podcast» στα κανάλια της Netcast Zone σε Youtube, Spotify και Applecast.

Loader