Ο Μάρκος Σεφερλής φέρνει το γέλιο στην Κύπρο με την παράσταση "20 Χρόνια Δελφινάριο"

Ο Μάρκος Σεφερλής φέρνει το γέλιο στην Κύπρο με την παράσταση "20 Χρόνια Δελφινάριο"

Η παράσταση υπόσχεται να προσφέρει στιγμές ξεκαρδιστικής διασκέδασης και να ανανεώσει τη σύνδεση του Σεφερλή με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια

Ο Μάρκος Σεφερλής, γνωστός για την πληθωρική του παρουσία και την ικανότητά του να σκορπίζει γέλιο, ετοιμάζεται να παρουσιάσει την νέα του παράσταση "20 Χρόνια Δελφινάριο" στην Κύπρο. Η περιοδεία του περιλαμβάνει παραστάσεις σε Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό.

Η επετειακή αυτή παράσταση, που έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το κοινό στο Δελφινάριο, έρχεται στην Κύπρο τον Οκτώβριο για να γιορτάσει δύο δεκαετίες γεμάτες γέλιο και σάτιρα. Ο Σεφερλής έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με τις πρωτοποριακές του παραστάσεις και το μοναδικό του χιούμορ.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση σε τρεις πόλεις:

Παραστάσεις:

  • Λάρνακα:

    • Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00.
  • Λευκωσία:

    • Παρασκευή 4, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 18:00 & 21:30.
  • Λεμεσός:

    • Δευτέρα 7, Τρίτη 8 & Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας, 21:00.

Η παράσταση υπόσχεται να προσφέρει στιγμές ξεκαρδιστικής διασκέδασης και να ανανεώσει τη σύνδεση του Σεφερλή με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω της πλατφόρμας SoldOut Ticket Box.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχουν σταθεί δίπλα του σε αυτή τη μακρά πορεία και υπόσχεται να τους ανταμείψει με γέλιο και χαρά.

Loader