Τον Σεπτέμβριο έρχεται ο Βυσσινόκηπος του Άντον Τσέχωφ

Τον Σεπτέμβριο έρχεται ο Βυσσινόκηπος του Άντον Τσέχωφ

Για τέσσερις παραστάσεις

Το Θέατρο Τσέπης αναμετριέται με το κύκνειο άσμα του μεγάλου Ρώσου δημιουργού για την αδυσώπητη δύναμη της αλλαγής και τη σύγχιση από την αβεβαιότητα του μέλλοντος, τους φόβους μα και τις ελπίδες για κάθετι το καινούριο εν μέσω τεράστιων ιστορικών αλλαγών.

Καθώς η Λιούμπα Αντρέγιεβνα, μια τραγική ηρωίδα σε κωμικό δράμα, επιστρέφει στην οικογενειακή εστία, ο πατροπαράδοτος τρόπος ζωής της πάλαι ποτέ πλούσιας οικογένειας χάνεται σιγά-σιγά, μαζί και ο αγαπημένος τους βυσσινόκηπος. Εν μέσω των τεράστιων κοινωνικών αλλαγών, και στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα πουλήσουν τη γη τους για να κατασκευαστούν εξοχικές κατοικίες ή αν θα παραμείνουν σε μια μακάρια άρνηση της αέναης πορείας προόδου. Το Θέατρο Τσέπης αναμετριέται με το κύκνειο άσμα του μεγάλου Ρώσου δημιουργού για την αδυσώπητη δύναμη της αλλαγής και τη σύγχυση που προκαλούν η αβεβαιότητα για το μέλλον, οι φόβοι μα και οι ελπίδες για καθετί καινούργιο όταν κανείς βιώνει ιστορικές μεταβολές. Σε μετάφραση του Ορέστη Αγγελίδη. Σκηνοθετεί ο Μάριος Θεοχάρους και συμμετέχουν οι Κατερίνα Καζαντζή, Ξένια Προδρόμου, Μιράντα Νυχίδου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Ανδρέας Νικολαΐδης, Άρης Κυπριανού, Μαριλένη Σταύρου, Γιάννης Ιωάννου, Αθηνά Σάββα, Γιάννος Αντωνίου, Δημήτρης Γιωρκάτζης. Ο Βασίλης Πετεινάρης στον φωτισμό και ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης στο ηχητικό τοπίο. Στην κίνηση η Μαρίνα Πογιατζή. Τους στίχους του νανουρίσματος έγραψε ο Σταύρος Σταύρου.

Διάρκεια: 80'

Ηλικία: 13+

20.09.2022, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 8.30 μ.μ. 21.09.2022, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 8.30 μ.μ. 26.09.2022, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, Πάφος, 8.30 μ.μ. 28.09.2022, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γ. Λυκούργος, 8.30 μ.μ.

Εισιτήρια εδώ

Loader