5 φεστιβάλ που έρχονται το σαββατοκύριακο

5 φεστιβάλ που έρχονται το σαββατοκύριακο

Έρχεται και το Αgrino Festival

Το σαββατοκύριακο έρχονται μοναδικά φεστιβάλ στην πόλη και το χωρίο για όλη την οικογένεια. Θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μοναδικές στιγμές.

Αγρινό Φεστιβάλ - 1 Ιουλίου στον Καλοπαναγιώτη

.

Το Αγρινό Φεστιβάλ Vol.2 πάνω στα βουνά του Καλοπαναγιώτη, με καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο. Σκοπός του Φεστιβάλ τζαι για φέτος είναι να αναδείξουμε τζαι να στηρίξουμε την μουσική που παράγει το νησί μας γιατί έχουμε σπουδαίους μουσικούς καλλιτεχνες, χωρίς φυσικά να ξεχνουμε τζαι την παράδοση μας!

Οι μπάντες που θα υπάρχουν:

ΚΡΟΚΕΣ

Michalis Terlikkas Kypraia Foni

Χορωδία Αρίονες Λεμεσού

RUSTX

Ιδαίον Project

Dragonbreath

Uncle Philth

Ντρίνγκι Ντρανκ

Leave The Wave

Heatwave Dj closing party

 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων: https://www.olive.com.cy/tickets/cultural-festivals-carnivals-religious-parades-heritage/agrino-festival-vol.2/

Limassol Beer Festival - 1η Ιουλίου στον Ποταμό Γερμασόγειας 

Έρχονται πέντε μέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση και φυσικά άφθονη μπίρα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης. Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα απολαύσουμε μοναδικά μουσικά προγράμματα με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η αρχή θα γίνει με τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο στις 27 Ιουνίου που θα εμφανιστεί για να τραγουδήσει τις επιτυχίες του και να ξεσηκώσει το κοινό. Στις 28 του μήνα θα απολαύσουμε τη Χριστίνα Σάλτη και τον Ηλία Καμπακάκη ενώ στις 29 θα έρθει η νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία και ο τράπερ Mente Fuerte και στις 30 Ιουνίου οι MAGIC DE SPELL μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Κίτρινα Ποδήλατα

 Για το "κλείσιμο" του φεστιβάλ την 1η Ιουλίου  θα απολαύσουμε το αγαπημένο συγκρότημα, LOCOMODO.

Γιορτή του Βοσκού στην Πάχνα - 2 Ιουλίου στο Κοινοτικό Χώρο Στάθμευσης του χωριού Πάχνας

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάχνας και τα Οργανωμένα Σύνολα Πάχνας διοργανώνουν την 8η ετήσια Γιορτή του Βοσκού. Η γιορτή είναι αφιερωμένη σε ένα από τα παραδοσιακά επαγγέλματα της Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Κοινοτικό Χώρο Στάθμευσης του χωριού Πάχνας αρχίζοντας στις 17:00.

Η Πάχνα είναι ένα χωριό της Λεμεσού το οποίο φημίζεται για τα γαλακτοκομικά του προϊόντα εξού και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίδειξη παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων, ξενάγηση στο ξωκλήσι του Αγ. Στεφάνου, βόλτα με γαϊδουράκια, επίδειξη κουρέματος και αρμέγματος αιγοπροβάτων, παζαράκι και άλλα πολλά.

 

Φεστιβάλ Λεβάντας - 2 Ιουλίου στις Πλάτρες

Οι όμορφες Πλάτρες, πέραν της δροσιάς, των ξενοδοχείων της, των εστιατορίων και του γραφικού τους χαρακτήρα ξεχωρίζουν και για την λεβάντα που κάθε χρόνο η κοινότητα τιμάει δεόντως με ένα μεγάλο καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Οι μεσογειακές χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία) έχουν μακρά παράδοση στην καλλιέργεια λεβάντας. Σήμερα, χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έχουν μπει δυναμικά στην εμπορική καλλιέργεια λεβάντας μεγάλης κλίμακας.

Τα τελευταία χρόνια, οι Πλάτρες πραγματοποιούν ένα μεγάλο φεστιβάλ για τη βασίλισσα των αρωματικών φυτών τη λεβάντα το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου στην κοινότητα από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την λεβάντα και τα παράγωγά της από 27 εκθέτες, ζνα απολαύσουμε ζωντανή μουσική, να λάβουμε μέρος σε διαδραστικά εργαστήρια, εργαστήρια ευεξίας και να βρεθούμε στο λεβαντένιο κέντρο απασχόλησης για παιδάκια. 

Info

Κυριακή 2 Ιουλίου, Πλάτρες, 11:00-19:00. 

Seaside Street Food Festival - 2 Ιουλίου 

Tο φεστιβάλ έρχεται να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές για ένα τριήμερο. Άφθονο φαγητό, μουσική και καλή παρέα θα απολαύσουμε στις 2 Ιουλίου στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού.

Ετοιμάσου για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό τριήμερο.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 17:00 - 00:00

EIΣΟΔΟΣ €5, ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99642516

Loader