AfroBanana Fest: Γιατί είναι κάτι περισσότερο από ένα μουσικό φεστιβάλ

AfroBanana Fest: Γιατί είναι κάτι περισσότερο από ένα μουσικό φεστιβάλ

Από τον οραματισμό στην πραγμάτωση

To Afrobanana festival είναι κάτι περισσότερο από ένα 4ήμερο μουσικό event: Αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια ομάδων, αλλά και ατομικοτήτων στο χτίσιμο ενός θεσμού, μιας κοινότητας, ενός ιδανικού περιβάλλοντος που αγκαλιάζει την τέχνη σε κάθε έκφανσή της.

Το πρόσωπο πίσω από το φεστιβάλ, ο Κωνσταντίνος Κυπριανού, μιλά γι’ αυτό το εγχείρημα στην Avant - Garde και μας προτρέπει να ζήσουμε μαζί με την κοινότητα του AfroBanana αυτήν την εμπειρία στα Λεύκαρα. 

 

Ποιoς είναι ο ήχος του AfroBanana; 

Afro - funk - fusion - electro - world - jazz - latin - psych folk - techno - house - ή απλά dance - αυτή είναι μουσική που σε καλεί να ακούσεις, να ανακαλύψεις κάτι νέο, να κουνηθείς. 

Στην πλατεία του φεστιβάλ, ανάμεσα σε domes και σκηνές, μια διαδραστική πλατφόρμα από τους Urban Gorillas, ένας πύργος από αιώρες, και το καλύτερο street food στο νησί με νέα κυπριακή κουζίνα από Μαειρκό, Lizzy’s Kitchen, Pikla και plant-based kitchen από τους Garden Gourmet, καθώς οι Last Word σερβίρουν κόκτειλ που έχουν σκαρφιστεί μόνο για το AfroBanana.

Εισιτήρια 

Εισιτήριο για όλες τις μέρες - €50 (προπώληση), €60 (στην είσοδο)

Πέμπτη 4/7 - 1-ήμερο εισιτήριο - €20 (προπώληση), €22 (στην είσοδο)

Παρασκευή 5/7 - 1-ήμερο εισιτήριο - €25 (προπώληση), €30 (στην είσοδο)

Σάββατο 6/7 - 1-ήμερο εισιτήριο - €35 (προπώληση), €40 (στην είσοδο)

Κυριακή 7/7 - Είσοδος ελεύθερη 

Κατασκηνωτικός χώρος – Ανά τέντα - €20 (ισχύει από ένα μέχρι τρία βράδια και είναι μόνο διαθέσιμο για κατόχους εισιτηρίων πρόσβασης στο φεστιβάλ)

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά το τέλος της προπώλησης, τότε θα είστε σε θέση

να τα αγοράσετε στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Προπώληση www.afrobanana.com

Για περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και για τα πρακτικά ζητήματα, επισκεφτείτε την σελίδα www.afrobanana.com .

Ακολουθείστε μας στο “AfroBananaFestival” στο Facebook, και στο “afrobananafest” στο Instagram για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις και τα νέα για το Φεστιβάλ.

 4 - 7 Ιουλίου 2024 | Λεύκαρα   

Loader