Το Ακάκι ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για το ετήσιο Φεστιβάλ του Καρπουζιού

Το Ακάκι ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για το ετήσιο Φεστιβάλ του Καρπουζιού

Για ακόμη μια χρονιά, ο Χορός του Καρπουζιού υπόσχεται να είναι το γεγονός του καλοκαιριού!

Το Ακάκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί και φέτος τον αγαπημένο του Χορό Καρπουζιού, μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη καλοκαιρινή γιορτή της περιοχής. Με άφθονο Ακακιώτικο καρπούζι, γλυκό καρπούζι, δροσερά κοκτέιλ και ζωντανή μουσική, το γεγονός αυτό υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά σε μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία του Ακακίου, ξεκινώντας στις 20:30. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιδιαίτερη γεύση του Ακακιώτικου καρπουζιού, καθώς και ποικιλία γλυκισμάτων από καρπούζι. Για να δροσιστούν, θα σερβίρονται παγωμένα κοκτέιλ, ενώ το φαγητό και το ποτό θα είναι άφθονο και για όλες τις ηλικίες.

Το κέφι της βραδιάς θα φτάσει στο ζενίθ με τη ζωντανή εμφάνιση του μουσικού συγκροτήματος "Τα Κέφια", που υπόσχεται να παρασύρει το κοινό σε ξέφρενους ρυθμούς και χορό.

Η είσοδος για το φαγητό κοστίζει €20, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις τηλεφωνώντας στο 99495064. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σωματείο «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» Ακακίου, το οποίο καλεί όλους τους φίλους του καρπουζιού και του καλοκαιριού να παρευρεθούν και να απολαύσουν μια μαγική βραδιά γεμάτη γεύσεις και διασκέδαση.

 

ακακι

Photo by Floh Keitgen on Unsplash

Loader