Έρχεται το 7ο Φεστιβάλ Ανθού της Κιτρομηλιάς στην Επισκοπή Λεμεσού

Έρχεται το 7ο Φεστιβάλ Ανθού της Κιτρομηλιάς στην Επισκοπή Λεμεσού

Ετοιμαστείτε για παραδοσιακά εδέσματα, χορό, τραγούδι και παιχνίδι!

Πάμε να δούμε από κοντά την παραδοσιακή παρασκευή γλυκού και ανθόνερου, να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα, να χορέψουμε και να περάσουμε μια όμορφη μέρα.

Αρώματα άνοιξης και ανθοφορίας θα πλημμυρίσουν μια όμορφη, παραδοσιακή γιορτή με κύριο πρωταγωνιστή το δέντρο της κιτρομηλιάς και τον ανθό της.

Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ του Ανθού της Κιτρομηλιάς!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2024 από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Επισκοπή́ Λεμεσού.

Μια αλλιώτικη και πολύ ενδιαφέρουσα Κυριακή που θα περιλαμβάνει επίδειξη παρασκευής γλυκού και ανθόνερου, παραδοσιακή μουσική και τραγούδια με τον Δημήτρη Μεσημέρη και τη συνοδεία της μπάντας του και κυπριακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα Διόνυσος, Οθέλλος, Σωματείο Παναγιώτης Τουμάζος και το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού ομίλου Παρεκκλησιάς. 

ανθονερο και γλυκα του κουταλιου

Επίσης παιχνίδια, ζωγραφική και χειροτεχνίες για τους μικρούς μας φίλους και έκθεση φωτογραφίας είναι μερικά από αυτά που θα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό́. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 15:30.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα πωλείται φαγητό, γλυκό και ροφήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα προσφέρονται κεράσματα και θα υπάρχουν προς πώληση προϊόντα που παράγονται από́ την κιτρομηλιά τα οποία αποτελούν τοπικά́ παρασκευάσματα και έχουν συνδεθεί με την παράδοση του χωριού.

Η διοργάνωση λοιπόν, μας προσκαλεί να απολαύσουμε μαζί μια όμορφη Κυριακή με την ιδιαίτερη γεύση του κιτρομήλου και την ξεχωριστή μυρωδιά του Ανθού.

Την εκδήλωση στηρίζει το Κοινοτικό́ Συμβούλιο Επισκοπής.

Τα έσοδα των εκδηλώσεων του Ομίλου διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς και οι φετινές δράσεις είναι αφιερωμένες στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Είσοδος ελεύθερη!

φεστιβαλ κιτρομηλιας προγραμμα

Πηγή φωτογραφιών

Loader