Έρχεται ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό κοινωνικού χαρακτήρα στην Πλατεία Ελευθερίας

Έρχεται ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό κοινωνικού χαρακτήρα στην Πλατεία Ελευθερίας

Ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που δεν πρέπει να χάσεις

Μπήκαμε αισίως στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, όπου μικροί και μεγάλοι έχουμε ανάγκη να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να ψωνίσουμε και να ξεσκάσουμε. Για να μην το κάνουμε στηρίζοντας ένα πολύ καλό σκοπό;

Το Center For Social Innovation - CSI φοράει τα γιορτινά του και μεταφέρει όλη τη μαγεία των γιορτών στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό κοινωνικού χαρακτήρα, πραγματοποιείται για τρίτη φορά, και σκοπό έχει να ζεστάνει με τις γεύσεις και τις μουσικές του τις γιορτινές μέρες, ενώ θα προσφέρει άπλετη χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους ενημερώνοντας παράλληλα για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία μας και τον κόσμο.

Το Χωριό περιλαμβάνει πάνω από 15 περίπτερα με χειροποίητα χειροτεχνήματα και δώρα, από μικρές, τοπικές επιχειρήσεις και start-ups. Βιβλία, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, κεριά, σοκολάτες και διαδραστικές γωνιές για παιδιά και ενήλικες. Οι αγορές θα απαρτίζονται από μικρές τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών πρωτοβουλιών που υποστηρίζονται από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας

christmas

Παράλληλα στον χώρο θα λειτουργεί και καλλιτεχνική γωνία με κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια έως σύγχρονους ρυθμούς, συμπεριλαμβανομένης μουσικής, χορού, ζωντανών συγκροτημάτων, δραστηριοτήτων για παιδιά και σχολικών χορωδιών.

Μιας και τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της ένωσης των ανθρώπων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ήθη και έθιμα από διάφορες κουλτούρες αφού στο Χωριό θα υπάρχουν  χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από διάφορες εθνικότητες, όπως  PANTHERS Dance Studio, Fly in Dance, Lakhe Creations, Bloomfields και Music Moments Accordion Band. 

Σας περιμένουμε όλους στον καλυμμένο χώρο της Πλατείας Ελευθερίας να περάσουμε παρέα όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Είσοδος Δωρεάν. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Loader