Έρχονται οι Νύχτες Οινογαστρονομίας 2023 στο Οινοποιείο Τσιάκκας

Έρχονται οι Νύχτες Οινογαστρονομίας 2023 στο Οινοποιείο Τσιάκκας

Μοναδικές βραδιές σε ένα ειδυλλιακό χώρο στο Πελένδρι για τους φίλους του καλού κρασιού και όχι μόνο

Το οινοποιείο Τσιάκκας ανακοινώνει πως ετοιμάζεται και διοργανώνει ένα μοναδικό φεστιβάλ τον προσεχή Μάιο στους χώρους του οινοποιείου του στο Πελένδρι της επαρχίας Λεμεσού.

Οι Νύχτες Οινογαστρονομίας 2023 του Οινοποιείου Τσιάκκας αναμφίβολα έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον μας και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες από το οινοποιείο. 

Το οινοποιείο Τσιάκκας είναι κτισμένο σε μια βουνοπλαγιά κοντά στο χωριό Πελένδρι της Λεμεσού, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, περιτριγυρισμένο από πεύκα και ιδιόκτητους ορεινούς αμπελώνες. Εκεί, θα λάβουν χώρα αυτές οι όμορφες βραδιές με εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου.

7

Ανακοινώνοντας το φεστιβάλ που προετοιμάζουν οι άνθρωποι το Οινοποιείο Τσιάκκας αναφέρουν: 

"Ξεφλουδίζοντας αναμνήσεις και δημιουργώντας νέες - ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις γεύσεις του φεστιβάλ μας στο οινοποιείο για άλλη μια φορά αυτόν τον Μάιο!  Οι αμπελώνες σφύζουν από ζωή, ο ήλιος λάμπει και το κρασί ρέει - όλα τα συστατικά για ένα τέλειο φεστιβάλ. Καθώς η προσμονή μεγαλώνει, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε δημιούργησει μια απίστευτη ποικιλία κρασιών, φαγητού και ψυχαγωγίας.  Από τη δοκιμή των τελευταίων σοδείων μέχρι την απόλαυση ζωντανής μουσικής και την απόλαυση με νόστιμα φαγητά. Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες!" 

Αναμένουμε λοιπόν σύντομα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις Νύχτες Οινογαστρονομίας 2023 που έρχονται τον Μάιο στο Οινοποιείο Τσιάκκας. 

7

Loader