Το Φεστιβάλ Διονύσια φιλοξενεί και φέτος αγαπημένους καλλιτέχνες

Το Φεστιβάλ Διονύσια φιλοξενεί και φέτος αγαπημένους καλλιτέχνες

Το Στρουμπί της επαρχίας Πάφου θα γιορτάσει και φέτος το ετήσιο φεστιβάλ του και μας προσκαλεί

Ένα ακόμα καλοκαιρινό, παραδοσιακό φεστιβάλ έρχεται φέτος τον Αύγουστο για να μας προσφέρει ένα διήμερο με μουσική, χορό, τραγούδι, φαγητό, ποτό, διασκέδαση και γνώση για το τοπικό κρασί και τα κυπριακά μας προϊόντα.

Το Κέντρο Προβολής και Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Στρουμπιού διοργανώνουν και φέτος το διήμερο φεστιβάλ «Διονύσια», το σαββατοκύριακο 12 & 13 Αυγούστου που αυτή την χρονιά συμπληρώνει 44 χρόνια ζωής.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείαι για 44ή φορά, προσελκύει πλήθος κόσμου και φέτος αναμένουμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με περίπτερα και έκθεση προϊόντων.

Φέτος, το φεστιβάλ Διονύσια στο Στρουμπί θα φιλοξενήσει τρεις πολύ αγαπημένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Το Σάββατο 12 Αυγούστου θα τραγουδήσουμε τις μεγάλες επιτυχίες των Νίκου Κουρκούλη και Κέλυς Κελεκίδου ενώ την Κυριακή 13 Αυγούστου στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβει ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο από τις μεγάλες του επιτυχίες. 

7

Loader