Γιορτή γεύσης και παράδοσης στο Ποτάμι με πίττες και μέλι

Γιορτή γεύσης και παράδοσης στο Ποτάμι με πίττες και μέλι

Μια βραδιά γεμάτη παράδοση, μουσική, και γευστικές απολαύσεις στο Ποτάμι!

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το Πρώην Δημοτικό Σχολείο Ποτάμι θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό κέντρο γιορτής και παράδοσης, καλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εκδήλωση.

Από τις 18:00 και έπειτα, ο χώρος θα γεμίσει με αρώματα, γεύσεις και ήχους που θα αναβιώσουν την παράδοση του χωριού.

Με είσοδο €17 για τους ενήλικες, €12 για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ τα παιδιά κάτω των 6 ετών θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν:

  • Πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις.
  • Απεριόριστο κυπριακό ποτό, όπως μπύρες, ζιβανία και αναψυκτικά, για να συνοδεύσουν το φαγητό τους.
  • Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Κλεοπάτρας Τομπάζου, Γιάννη Θεοτόκη και Κωνσταντίνου Άσπρου, που θα προσφέρουν μουσική και τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν.
  • Εργαστήριο παρασκευής ποταμίτικων πιττών με μέλι, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά της παραδοσιακής αυτής συνταγής.
  • Εργαστήριο ενημέρωσης για την μέλισσα και την παραγωγή του μελιού, προσφέροντας γνώσεις και πληροφορίες για τη σημασία της μέλισσας στη ζωή μας.
  • Παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, με παιχνίδια και δημιουργικές απασχολήσεις.
  • Και φυσικά, πίττες με μέλι για όλους, για να γλυκάνουν τη βραδιά!

Το πολιτιστικό αυτό πανηγύρι θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση ενός χορευτικού προγράμματος από τον χορευτικό όμιλο του χωριού, που θα αναβιώσει παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς, προσφέροντας θέαμα και συγκίνηση στους επισκέπτες.

Στον χώρο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε περίπτερα με τοπικά προϊόντα και χειροποίητες κατασκευές, υποστηρίζοντας τους ντόπιους παραγωγούς και δημιουργούς.

Και για όσους αναζητούν δροσιά, το «Rust Truck» θα βρίσκεται εκεί, προσφέροντας τα πιο δροσερά κοκτέιλ, ιδανικά για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη διασκέδαση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Χριστιάνα στο 97603473 ή τον Αρτέμη στο 99171082. Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γεύση, παράδοση και ψυχαγωγία!

Loader