Το χωριό Λάνεια θα φιλοξενήσει μία υπέροχη υπαίθρια αγορά

Το χωριό Λάνεια θα φιλοξενήσει μία υπέροχη υπαίθρια αγορά

Με σπιτικές λιχουδιές και χειροποίητες δημιουργίες

Το Lania Market Fair επιστρέφει δυναμικά στο όμορφο και γραφικό χωριό Λάνεια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Αυτή η υπέροχη υπαίθρια αγορά, διοργανωμένη από τις γυναίκες της κοινότητας, μας περιμένει το Σάββατο 13 Ιουλίου από τις 16:00 έως τις 21:00 στο Κοινοτικό Πάρκο.

Στο Lania Market Fair, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα που θα διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία από σπιτικές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες και ρούχα από δεύτερο χέρι. Από παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά εδέσματα μέχρι μοναδικά χειροτεχνήματα, η αγορά αυτή υπόσχεται να καλύψει κάθε γούστο και προτίμηση.

Η εκδήλωση αυτή δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για αγορές, αλλά και μια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία. Το γραφικό σκηνικό του χωριού Λάνεια, με τα στενά δρομάκια και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για μια χαλαρή και ευχάριστη απόγευμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε αυτή τη μοναδική υπαίθρια αγορά, να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και να ανακαλύψετε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες. Ελάτε να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της Λάνειας και να υποστηρίξετε την τοπική κοινότητα.

Εκδήλωση: Lania Market Fair

Ημερομηνία: Σάββατο 13 Ιουλίου

Ώρα: 16:00-21:00

Τοποθεσία: Κοινοτικό Πάρκο, Λάνεια

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader