Χρίστος Χριστοδούλου και Χρύσω Λέφου δίνουν ραντεβού στο 3ο Φεστιβάλ Ψαριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρίστος Χριστοδούλου και Χρύσω Λέφου δίνουν ραντεβού στο 3ο Φεστιβάλ Ψαριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα θα βρίσκονται το Σάββατο στη διοργάνωση και θα μαγειρεύουν για εμάς

Για τρίτη φορά, το δημοφιλές ψαροχώρι της Κύπρου, το Ζύγι διοργανώνει το Φεστιβάλ Ψαριού με καλεσμένους δύο ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά να μαγειρεύουν αλλά και να μας προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις και τα χαμόγελά τους, ο σεφ Χρίστος Χριστοδούλου και η τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου.

Λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από το 3ο Φεστιβάλ Ψαριού το οποίο θα λάβει χώρα στη γραφική μαρίνα της κοινότητας του Ζυγίου στην επαρχία Λάρνακας. Εκεί, με θέα το απέραντο γαλάζιο, τα σκάφη και τις ψαρόβαρκες θα βρεθούμε ξανά και φέτος για να μάθουμε τα πάντα για το ψάρι που το βρίσκουμε σε αφθονία στο δημοφιλέστερο ψαροχώρι της Κύπρου. 

Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν και φέτος πολλές εκπλήξεις για το κονό που θα βρεθεί εκεί το Σάββατο 26 Αυγούστου από τις 17:00 το απόγευμα που θα γίνει η έναρξη του φετινού φεστιβάλ για το οποίο εργάστηκαν και φέτος οι διοργανωτές πολύ σκληρά. 

Χρίστος και Χρύσω μαζί 

Η φετινή διοργάνωση ανάμεσα σε άλλα που ετοιμάζει φιλοξενεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσεις δύο πολύ οικεία και αγαπημένα μας πρόσωπα. Πρόκειται για τον δημοφιλή Κύπριο σεφ Χρίστο Χριστοδούλου και την αγαπημένα μας τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου. Οι δύο τους με το χιούμορ, τη θετική τους διάθεση και τις γνώσεις τους θα μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές και φέτος. 

Μάλιστα, τόσο ο Χρίστος όσο και η Χρύσω πρωταγωνιστούν σε πρόμο, χιουμοριστικά βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανωτές προσκαλώντας μας στη φετινή γιορτή για να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες τους και να τους γνωρίσουμε από κοντά. Μαζί τους θα απολαύσουμε γαστρονομικές επιδείξεις, δημιουργικές και κλασικές συνταγές, θα γευτούμε ψάρια και πολλά άλλα που θα ετοιμάζουν επί τόπου το ερχόμενο Σάββατο. 

Το Έργο Συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας 2014 -2020 και από την Κυπριακή Δημοκρατία).

Τα απολαυστικά τους βίντεο 

 

 

 

7

Loader