Η 5η Ετήσια Γιορτή Μανιταριού πλησιάζει - Όλα όσα έρχονται στα Σπήλια

Η 5η Ετήσια Γιορτή Μανιταριού πλησιάζει - Όλα όσα έρχονται στα Σπήλια

Με είσοδο δωρεάν

Η Kyriakides Mushrooms, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου και η ορεινή κοινότητα Σπηλιών παρουσιάζουν τη 5η ετήσια Γιορτή Μανιταριού 2023, και σας υπόσχονται μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα, μανιτάρια και χαρά! Στο μικρό χωριό Σπήλια, στις αγκάλες του πανέμορφου Τροόδους, χωμένο στα πεύκα και στα κέδρα, η γιορτή που έγινε λατρεία επιστρέφει με So Mush More to give!

 

H τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών, μας έφερε στην 5η Γιορτή Μανιταριού, η οποία φωλιάζει όλο και περισσότερο στις καρδιές των απανταχού μανιταρόφιλων και όχι μόνον. Στην περσινή Γιορτή σπάσαμε το ρεκόρ της μεγαλύτερης τηγανιάς σοτέ μανιταριών με το γιγαντιαίων διαστάσεων τηγάνι μας και φέτος, στοχεύουμε να ξεπεράσουμε τα επιτεύγματά μας, μοιράζοντας νοστιμιές και αγάπη υποστηρίζοντας όσους το έχουν ανάγκη.

Για άλλη μια φορά, θα χρησιμοποιήσουμε το κολοσσιαίο τηγάνι της περσινής γιορτής για να δημιουργήσουμε ένα λαχταριστό κριθαρότο μανιταριών, ωστόσο αυτή τη φορά, οι μερίδες θα είναι διαθέσιμες για αγορά, με όλα τα έσοδα να διατίθενται απευθείας στο σύνδεσμο «Μοναδικά Χαμόγελα» και στο Ίδρυμα προληπτικής παιδιατρικής «Αμέρικος Αργυρίου». Ο σύνδεσμος “Μοναδικά Χαμόγελα” είναι ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην παροχή υποστήριξης, πληροφόρησης και εξειδικευμένης φροντίδας για άτομα με σπάνιες ασθένειες, ενώ το ίδρυμα προληπτικής παιδιατρικής «Αμέρικος Αργυρίου» βοηθά στην πρόληψη νεογνικών ασθενειών.

Φέτος λοιπόν έχουμε αποστολή και μοιράζουμε αγάπη αλλά και πολλές μανιταρολιχουδιές! Σ’ ένα μεγάλο πολυεπίπεδο χώρο, κοντά στην εκκλησία του χωριού και στο Κοινοτικό Κέντρο, ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα και ακόμα πιο μεγάλη συμμετοχή! Η διήμερη μανιταρογιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30/09 & 01/10. Δύο μέρες γεμάτες δραστηριότητες, νοστιμιές και εκπλήξεις από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα!

Η παιδική γωνιά με τα φουσκωτά, το face painting, την ομάδα ταχυδακτυλουργών και ξυλοπόδαρο-ζογκλέρ, τα μπαλόνια και άλλα πολλά, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους!

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, θα μας μαγέψει με τα αναρίθμητα εδέσματα που θα φτιάξει σε street food style, όπως γύρο μανιταριών, μανιταρόσουπα, μανιταρο-bao buns, μανιταρομπέργκερ, μανιταροtacos και μανιταροπόπκορν! Τα εδέσματα θα συνοδέψουν άφθονα ποτά και φυσικά μουσική, από DJ, live link με το Κανάλι 6, χορός, τραγούδια από τους Άννα Χρυσάνθου, Αννίτα Κωνσταντίνου, Βύρωνα Πότσο, Μάριο Μελέκη και τους Παπιγιόν band!

 

Υπό την αιγίδα: του Υφυπουργείο Τουρισμού. Χορηγοί: Gold: Garden Fresh, Silver: Remant Cool, English Learning Centre, Giraffes in the Kitchen, P&S Carton Industries Ltd, Errante Bronze:Salamis Shipping, Dexterity Solutions, Kyros Lontos, Char. Pilakoutas Auto Alliance Ltd, Antigonos Immigration Services, Pippiris Bros, IHRS, Γάστρα Μαγειρείο Ταβερνάκι, Star Oil, CNP Asfalitiki, Neoklis Thoma, D. Andreou Metal Υποστηρικτής: Hellenic Ban \

Σάββατο 30/09 12:00 – 20:00 & Κυριακή 01/10 11:00-19:00! Είσοδος Ελεύθερη

;

Loader