Η Αναστασία προστίθεται στη λίστα καλλιτεχνών του Septemberfest Beer Festival

Η Αναστασία προστίθεται στη λίστα καλλιτεχνών του Septemberfest Beer Festival

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά

Το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival φέρνει και φέτος στην Κύπρο μια μοναδική εμπειρία με αγαπημένους καλλιτέχνες. Φέτος, η Αναστασία, μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που έχει γίνει viral με τις επιτυχίες της, θα ενισχύσει το line-up του φεστιβάλ.

Η έναρξη θα γίνει με μια συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, ενώ το Σάββατο 31 Αυγούστου, οι φαν της τραπ μουσικής θα απολαύσουν τους Rack, Sidarta και Λίλα. Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Αναστασία θα μαγέψει το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες. Το φεστιβάλ συνεχίζεται με το δίδυμο Κωστή Μαραβέγια και Πάνου Μουζουράκη στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου, η Ιουλία Καλλιμάνη θα ξεσηκώσει τους θεατές με το "7/7". Η αυλαία θα πέσει στις 5 Σεπτεμβρίου με τους Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Κακοσαίο, και την Κατερίνα, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

Το Septemberfest προσφέρει μια εβδομάδα γεμάτη γευστικές εμπειρίες, με απεριόριστη μπίρα από όλο τον κόσμο και διάφορα εδέσματα. Με ανακοινώσεις για περισσότερα ονόματα και εκπλήξεις, το φεστιβάλ υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σύντομα μέσω του ticketbox.com.cy.

Ημερομηνία Αναστασίας: Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου

Τοποθεσία: Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Loader