Μάθε όλα όσα θα γίνουν φέτος στο 3ο Φεστιβάλ Ψαριού στο Ζύγι

Μάθε όλα όσα θα γίνουν φέτος στο 3ο Φεστιβάλ Ψαριού στο Ζύγι

Θα δοκιμάσουμε ψάρια, τοπικά προϊόντα και θα απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες

Το Φεστιβάλ Ψαριού πραγματοποιείται και φέτος στην κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας που είναι ταυτισμένη με τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, το παραθαλάσσιο Ζύγι.

Για τρίτη χρονιά το Ζύγι φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ψαριού το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 26 Αυγούστου. Οι διοργανωτές έφτιαξαν και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα αρχίσει στις 17:00 και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το ψάρι, να κάνουν βαρκάδες στη θάλασσα του Ζυγίου ενώ στον χώρο της εκδήλωσεις θα υπάρχουν περίπτερα τοπικών προϊόντων και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. 

Οι αγαπημένοι μας σεφ Χρίστος Χριστοδούλου και η Χρύσω Λέφου θα βρίσκονται εκεί πραγματοποιώντας μαγειρικές επιδείξεις ενώ θα μπορούμε κιόλας να δοκιμάσουμε τα διάφορα ψάρια και τις συνταγές τους. Δεν θα λείπουν η μουσική, ο χορός ενώ στο τραγούδι θα βρίσκονται ο Γιώργος Σταματάρης, η Σάσσυ και ο Γιάννης Σοφίλας. 

Το Έργο Συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας 2014 -2020 και από την Κυπριακή Δημοκρατία).

7

Loader