Παραδοσιακό γλέντι στον Δήμο Ιδαλίου με οφτό, χορό, μουσική και ελέυθερη είσοδο

Παραδοσιακό γλέντι στον Δήμο Ιδαλίου με οφτό, χορό, μουσική και ελέυθερη είσοδο

Την 1η Οκτωβρίου πάμε στο Πολιτιστικό Παραδοσιακό Φεστιβάλ στο Δάλι για ένα κυπριακό ξεφάντωμα

O Δήμος Ιδαλίου διοργανώνει και μας προσκαλεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου σε ένα μεγάλο κυπριακό γλέντι στο πλαίσιο του φετινού Πολιτιστικού Παραδοσιακού Φεστιβάλ.

Τα γλέντια, τα φεστιβάλ και οι διάφορες υπαίθριες εκδηλώσεις σε δήμους και κοινότητες της Κύπρου συνεχίζονται αφού ο καλός καιρός ακόμα το επιτρέπει. Έτσι, οι γιορτές, οι μουσικές και οι χοροί καλά κρατούν και μας προσκαλούν για να περάσουμε όμορφα με άρωμα παράδοσης. 

Αυτή τη φορά η πρόσκληση έρχεται από τον Δήμο Ιδαλίου που πραγματοποιεί το Πολιτιστικό Παραδοσιακό Φεστιβάλ στο πλαίσιο του οποίου διοργανώνεται ένα μεγάλο Παραδοσιακό Γλέντι. Η βραδιά περιλαμβάνει κυπριακή και ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορούς από λαογραφικούς ομίλους και χορευτικές ομάδες της περιοχής. 

Γλέντι χωρίς φαγητό δεν γίνεται έτσι οι διοργανωτές θα μας προσφέρουν εκλεκτό οφτό κλέφτικο και ποτά που θα διατίθενται προς πώληση από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Ιδαλίου. 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στα διάφορα περίπτερα που θα λειτουργούν με κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα και επαγγέλματα της Κύπρου.

Info

Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Πλατεία Πεσόντων, Αγνοουμένων και Αιχμαλώτων 1974 και χώρος στάθμευσης οδούς Ελευθερίας, 17:30. Είσοδος ελεύθερη. 

7

Loader